Revoltător: Copiii obligați să asculte IMNUL SECUIESC

IMNUL SECUIESC l

 133 de vizualizări

IMNUL SECUIESC

Revoltător: Copiii obligați să asculte IMNUL SECUIESC la Campionatul Național de Înot de la Miercurea Ciuc

  În perioada 7-10 noiembrie se desfășoară Campionatului național de înot în bazin 25 m, seniori, tineret și juniori. Competiția se desfășoară la Miercurea Ciuc și este organizată de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a competiţiei, adică joi, 7 noiembrie, în deschiderea Campionatului Naţional de Înot, a fost intonat „imnul secuiesc” în sala bazinului de 25 metri seniori, tineret şi juniori.

 Momentul a fost surprins de către Ştefan Ioan Gherghel, înotător român, deţinător a numeroase recorduri naţionale şi internaţionale şi apoi postat pe facebook, ulterior fiind şters.

 

 

Sportivul Ştefan Ioan Gherghel a comentat:

„Felicitări FRNPM (n.r. – Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern) pentru că obligaţi copiii să stea să asculte imnul secuiesc la Naţionalele de Seniori ale României în România. Dacă nimeni nu s-a sesizat nici anul trecut, de ce să nu repetăm ilegalitatea?

 Ca să nu uit, felicitări Federaţiei şi COSR pentru noul etalon al antrenorilor din România, prin alegerea noului antrenor, al lui Glinţa, o persoană dată/ forţată să plece din înotul românesc prin 2003 pentru comportament inadecvat/ilegal cu o fetiţă de 15/16 ani. Nu de alta, dar unii dintre noi chiar încercăm să clădim o Românie curată, transparentă şi sigură pentru copiii noştri, dar văd că celor de acolo, din Bucureşti, de la Federaţie nu le prea iese”, a scris Ştefan Ioan Gherghel într-o postare pe pagina sa personală de Facebook.

 

„Dacă nu s-a sesizat nimeni nici anul trecut, de ce să nu repetăm ilegalitatea?“

 Şi anul trecut tot la Campionatului naţional de înot în bazin 25 de metri, seniori, tineret şi juniori a fost intonat imnul secuiesc tot în deschiderea competiţiei

 Aşa-zisul „imn secuiesc” ar fi fost intonat înaintea imnului naţional, astfel s-a a încălcat Legea 75/ 1994 privind arborarea drapelului României şi intonarea imnului naţional la competiţiile sportive.

 Nu extremismul maghiar este cel care câştiga, autorităţile statului român sunt cele ce acceptă lucruri care nu ar fi acceptate nicăieri în lume. Imnul Secuiesc nu exista din perspectiva statului român.

Surse:

# Adevarul

Copii obligaţi să asculte imnul secuiesc la campionatul naţional de înot

# Baiamare24

REVOLTA UNUI CAMPION MONDIAL – Copiii obligați să asculte IMNUL SECUIESC

***

Războiul Informațional

 

 

Related Images:

Citeste si …

Piaţa Universităţii - circa 1200 persoane
Bucuresti

Circa 1200 de persoane au protestat în Piața Universității, presa a dezinformat cu neruşinare

Circa de 1200 persoane au protestat în Piața Universității la protestul părinților, presa a dezinformat cu neruşinare  Circa de 1200 persoane au protestat sâmbătă, 19 septembrie 2020, în Piaţa Universităţii, faţă de obligativitatea purtării măştii […]

Iohannis si planul Kalergi
Teoria conspiratiei

Preşedintele Klaus Iohannis a primit premiul pentru aplicarea planului Kalergi ?

Preşedintele Klaus Iohannis a primit Premiul European „Coudenhove-Kalergi” … pentru aplicarea planului Kalergi  Preşedintele Klaus Iohannis a primi miercuri Premiul European „Coudenhove-Kalergi” pentru anul 2020, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul […]

s-au oprit în fața Ambasadei Rusiei
Stiri false

Au aplaudat în fața Ambasadei Rusiei: Campanie de minciuni şi dezinformare legate de protestele împotriva carantinei.

Campanie de minciuni şi dezinformare legate de protestele împotriva carantinei: „s-au oprit în fața Ambasadei Rusiei și au aplaudat”  Protestele relativ modeste împotriva legii pandemiei au generat un val de atacuri şi manipulări fără precedent […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*