O falsificare grosolană a cazului d-lui colonel (rtg.) S.R.I. Vasile I. Zărnescu

Noutati despre Vasile I. Zărnescu

 585 de vizualizări

Vasile I Zarnescu
Vasile I Zarnescu

Unele publicații on line din România se antepronunță în cazul d-lui colonel (rtg.) S.R.I. Vasile I Zarnescu şi promovează un fake news grosolan.

 Atunci când o publicaţie conservatoare face cea mai mică greşeală fact-checker-ii nu iartă nimic, o virgulă, un punct, o informaţie fără surse, un titlu puţin exagerat; lucrurile se schimbă radical când vine vorba de publicaţiile progresiste, acolo toate acestea reprezintă „norma de lucru”. Cu toate acestea cazul d-lui colonel (rtg.) S.R.I. Vasile I Zarnescu a depăşit toate limitele.

 Domnia sa a publicat în 2016 o carte intitulată >HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust”<, volumul 1, ediția 2015, carte care are 808 pagini A4 reprezentând o vastă sinteză în cuprinsul căreia autorul citează studii făcute de alți autori competenți și afirmă „că nu neagă holocaustul, ci demască criminala propagandă holocaustică comisă cu scopul de a extorca bani de holocaust”. D-l colonel (rtg.) S.R.I. Vasile I Zărnescu a declarat în instanță că, de exemplu, termenii „extorcare de bani de holocaust” și „gogoriță” îi aparțin autorului evreu Norman G. Finkelstein, folosiți în celebra sa carte „INDUSTRIA HOLOCAUSTULUI„!

 Cum era de așteptat, liderii comunității iudaice din România au făcut împotriva domnului colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu un denunț penal pentru „negarea Holocaustului”, în baza art. 6 al O.U.G. nr. 31/2002, și, în urma anchetei comise de către Parchet, colonerul (rtg) SRI  a fost trimis în judecată în 2020. Articolele, studiile și cărțile d-lui colonel (rtg.) S.R.I. Vasile Zărnescu sunt cercetări științifice, politologice, istorico-documentare, și se subsumează art. 4, alin. 3 al O.U.G. nr. 31/2002 și sunt, deci, exceptate de la condamnarea penală. Primul verdict în acest caz urmează să fie dat în 25 ianuarie 2020.

 În 23 ianuarie 2021, Radio France Internaţional a publicat articolul d-lui Petru Clej, intitulat „Verdict așteptat în cazul Vasile Zărnescu de negare a Holocaustului”, iar unele publicații, în frunte cu infama publicaţie G4media, redifuzează acest articol eminamente fals.

ScreenShot 20210124193150 300x180 - O falsificare grosolană a cazului d-lui colonel (rtg.) S.R.I. Vasile I. Zărnescu

 În primul rând, articolul insinuează că se anticipează un verdict mult „aşteptat” de condamnare a d-lui colonel „pentru negarea Holocaustului”, deşi instanţa nu s-a pronunţat în această privinţă. Mai apoi se comite o adevărată cascadă de falsuri. Domnul Vasile Zarnescu a emis un drept la replică.

Domnul colonel Vasile I Zarnescu pus la zid

 Din dreptul la replica al domnului Vasile I. Zărnescu constatăm că acesta este numit „fost locotenent colonel SRI“; în realitate, domnul Zărnescu este – așa cum s-a iscălit totdeauna – actual colonel în retragere (rtg.). Mai apoi se spune negru pe alb că lansarea cărții în discuţie ar fi „fost contramandată“; în fapt, ea a avut loc și a durat peste două ore.

 Decizia instanţei de mâine, 25 ianuarie 2021, nu se va referi la cartea publicată în 2016, care a fost scoasă din discuție în urma disjungerii procesului, iar fapta pe care ar reprezentat-o publicarea cărții urmează să fie anchetată ulterior. Pe rolul instanței de acum se judecă sesizarea din 14 martie 2014, extinsă în decembrie 2017 a directorului I.N.S.H.R.-„E.W”,respectiv Alexandru Florian, legată de un articol numit „Falsitatea noțiunii de holocaustolog“, de introducerea la traducerea cărții lui Arthur Robert Butz, ÎNȘELĂTORIA SECOLULUI XX, și de broșura-pamflet SABIN ORCAN $UPORT€R.

 Broșura cu pricina este un colaj de articole scrise de către reputați ziariști contra lui Sabin Orcan (pe numele real Borcan) și a invitaţilor săi din emisiunea X-Press, de la postul B1TV.

Ce se judecă de fapt pe 25 ianuarie?

 Prin urmare, pe 25 ianuarie 2021, instanța NU va hotărî despre cartea >HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust”<, ediția 2015, ci, în fapt, sentinţa se va referi la alte articole sus-menționate ale d-lui colonel (rtg.) Vasile Zărnescu.

 Fără să anticipăm în nici un fel decizia instanţei, afirmăm doar că publicațiile care au preluat falsurile răspândite de domnul Petru Clej prin R.F.I. au prezentat, și ele, tendenţios cazul: de exemplu, nu se face nici o referire la pasaje din respectivele materiale incriminate de Parchet şi nu a fost solicitată poziţia autorului; au fost preluate prin copy-paste, o practica obișnuită a plagiatorilor.

 Ataşăm mai jos dreptul la replică al domnului colonel Vasile I Zărnescu, cu precizarea că toate afirmaţiile făcute îi aparţin. Daca previzualizarea nu funcționează documentul este AICI

 

 

 

 

SURSE:

RIF

Verdict așteptat în cazul Vasile Zărnescu de negare a Holocaustului

 

# G4Media

Un Locotenent-Colonel SRI judecat pentru negarea Holocaustului isi afla sentinta luni

***

Războiul Informațional

 

Related Images:

Citeste si …

Ordonanța Militară
Bucuresti

Societatea civilă critică limitarea libertății religioase prin Ordonanța Militară nr2

Societatea civilă critică limitarea libertății religioase prin Ordonanța Militară nr. 2/21.03.2020  Societatea civilă creștină cere autorităților statului român să renunțe la măsurile restrictive prin care a fost obstrucţionat accesul creștinilor în lăcașurile de cult, aducându-se […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*