Cum sa distrugi reputația unui om pentru ca avea dreptate – Cazul Vasile Răducă

 1.872 de vizualizări

Preotul Vasile Răducă
Teologul Vasile Răducă

Cazul preotului Vasile Răducă care a fost linșat mediatic deoarece a spus adevărul tăinuit de întreaga presă

Trusturile progresiste au luat de curând în colimator un teolog, Vasile Răducă, care a afirmat că „în islam, femeia este considerată o lighioană care nu face altceva decât plăcere bărbatului”. La fel ca şi pentru „progresistii” din Statele Unite sau „antifasciştii” din Europa occidentală, adevărul devine si la noi mai  puţin important decât corectitudinea politică.

ScreenShot 20190728044601 - Cum sa distrugi reputația unui om pentru ca avea dreptate – Cazul Vasile Răducă
Articol Vasila Răducă

Deja ne îndreptăm pe un drum bătătorit pe care au mers şi alţii, şi riscăm să ajungem într-un punct fără întoarcere. Odată ajunşi acolo, o persoană desemnată ca „fascistă” sau „xenofobă” riscă să fie agresată pentru simplul fapt că cineva a „tras semnalul de alarmă”. Ne vom lovi în curând de termeni precum „Micro-agresiune”, „Spatiu-Sigur”, „Man-Privilege”, Islamo-fobie sau Fluiditatea-Genului, iar cine nu este de acord va fi măturat.

Povestea aceasta vine pe linie democrată americană, dinspre faimosul #Squad, conform acestei mentalităţi corectitudinea politică este mai importantă decat adevărul. Prioritar este efectul emoţional, oriunde in lume, părinţii arestaţi sunt separaţi de copii, doar în Statele Unite „TheSquad” au transformat această practică într-o „barbarie fascistă”. Peste tot în lume, imigranţii ilegali sunt arestaţi şi internaţi în nişte spaţii securizate, doar „TheSquad” au  redefinit aceste facilităţi din US ca „lagăre naziste”. Efectul emoţional este prioritar aici, în special reacţia de moment pe care o poate genera, este irelevant dacă timpul va demonstra contrariul.

În România nu putem critica Islamul?

 În România am văzut cum a fost distrusă reputaţia unui om pentru că a spus adevărul ascuns de întreaga mass-media şi respectiv pentru ceva ce nu a spus. Precum odată Biserica Catolică amuţea pe cei care îi contestau supremaţia, noii progresisti fac la fel cu adversarii „Corectitudinii politice”.

Sa nu uitam toate „piesele de teatru” si „operele de arta” care au umilit crestinismul in ultima perioada, acolo nu s-a mai isterizat nimeni.

Prin urmare, să analizăm cele mai de încredere surse islamice: Coranul, Hadis-urile şi Tafsir-urile, să vedem ce rol ocupa femeia în acesta religie. Mai apoi să analizăm surse contemporane, să vedem ce loc avea femeia în civilizaţiile rivale islamului, si anume Imperiul Persan şi Imperiul Bizantin. A avut preotul si teologul Vasile Raducă dreptate sau nu?

Rolul pe care îl ocupa Femeia în Islam

Este undeva în islam femeia comparată cu lighioanele? Evident că este că dacă nu era, nu se povestea, iar sursa principală este chiar Aisha, soţia-copil de 6 ani a profetului Mohamed.

 În hadisuri, care se situează în Islam imediat după Coran, şi unde găsim relatările apropiaţilor profetului despre învăţăturile acestuia, femeia este abordată de mai multe ori. Sahih Bukhari este cea mai de încredere colecţie de scrieri hadisice. Muhammad al-Bukhari a fost un învăţat care a documentat “spusele” profetului Mohamed preluate de la cei care l-au cunoscut direct. “Sahih” înseamnă autentic şi asta ne transmite că din punt de vedere islamic nu există nici o dispută asupra acestei colecţii de texte.

Câinele, Măgarul si Femeia

 Dintre cei mai importanţi martori intervievaţi de al-Bukhari, pe un loc deloc neglijabil se afla Aisha, a treia soţie a profetului Mohamed. Aceasta este nimeni alta decât fetiţa devenită soţia lui Mohamed la vârsta de 6 ani şi cu care acesta a început să întreţină relaţii sexuale la vârsta de 9 ani.

Micuţa Aisha povesteste cum soţul ei, profetul islamului, preciza că rugăciunea unui musulman este întreruptă dacă un câine, un măgar sau o femeie îi va trece prin faţă în timpul efectuării acesteia. Micuta Aisha reacţionează cu uimire şi spune “tocmai ne-ai comparat (pe noi femeile) cu câinii şi măgarii”. Iar Mohamed tace vinovat în faţa acestei remarci. Trebuie precizat că aceste animale sunt considerate cele mai impure în islam, musulmanii au omorât într-o perioadă toţi câinii din Peninsula Arabă.

Marturia Aishei:

Lucrurile care anulează rugăciunea au fost menționate mai înainte (și acestea erau): un câine, un măgar și o femeie. Am spus: „Ne-ați comparat (profete) pe noi (femei) cu măgarii și cu câinii.

Sahih al-Bukhari Vol. 1, Book 9, Hadith 493

# Revolta “micuţei Aisha” nu s-a oprit aici, în interviul acordat lui al-Bukhari acesta spune cu amărăciune:

Nu este bine ca voi (barbati musulmani) ne-ati făcut pe noi (femeile) egale cu câinii si măgarii”

Sahih al-Bukhari Vol. 1, Book 9, Hadith 498

# Aceasta relatare este amintită şi de Sunan Ibn Majah alt autor recunoscut care a cules relatări despre spusele profetului.

Acesta i-a luat “interviu” lui Abdullah bin Mughaffal curierul lui Mohamed şi acesta în faţa unor martori a relatat că profetul a spus

„Rugăciunea este întreruptă de o femeie, de un câine și de un măgar.”

Sunan Ibn Majah Vol. 1, Book 5, Hadith 951

# Povestea asta este reluata in islam de numeroase surse

Mesagerul lui Allah a spus: „Când un om face Salat și nu este nimic în fața lui precum o șa sau o șa de cămilă, salatul său este tăiat doar de un câine negru, o femeie și un măgar.” (Profetul) A fost intrebat de Abu Dharr: „Care este problema cu câinele negru, mai degrabă decât cu cel roșu sau alb?” El (profetul) a spus: „O, nepotul meu, (Eu) l-am intrebat pe Mesagerul lui Allah exact asa, cum m-ai intrebat si tu pe mine, El spus:” Catelul negru este un diavol (Shaitan)”

Jami` at-Tirmidhi  Vol. 1, Book 2, Hadith 338

# Multe alte surse stipuleaza aceasi poveste:

Sunan Ibn Majah Vol. 1, Book 5, Hadith 952 / Sunan Abi Dawud Book 2, Hadith 702 /  Sunan an-Nasa’i Vol. 1, Book 9, Hadith 751 / Sunan Ibn Majah Vol. 1, Book 5, Hadith 953. Le gasiti listate pe toate [(AICI)]

Ce recomandă Istoria lui Al-Tabari ?

Al-Tabari este unul dinte cei mai importanţi exegeţi şi apologeţi musulmani. Atunci când unui musulman nu îi este clar ce a vrut să spună Coranul, se uită în Hadisuri, dacă nici aceste nu sunt clare atunci caută îndrumare la exegeţi.

Musulmanii nu percep Coranul precum percep creştinii Biblia sau evreii Tanahul, adică cuvântul inspirat de Creator. Coranul este pentru musulmani cuvântul etern al lui Allah, dictat literă cu litera lui Mohamed.

Hadisurile sunt similare evangheliilor, ele fiind scrise de discipolii lui Mohamed, care au relatat vorbele acestuia direct sau indicând martorul care le-a auzit. Exegeţii sunt oarecum similari pentru islam cu „sfinţii părinţii” din creştinism, sunt oameni care şi-au dedicat viaţa studiului islamului. Ei singuri au autoritatea să ne precizeze ce spune islamul într-un anumit subiect. Coranul, după cum vom vedea, spune că femeile sunt proaste, incredibil de proaste, încât e nevoie de două spre a nu uita ceva (Coran: 2, 282) şi că bărbaţii sunt superiori femeilor (Coran: 4, 34).

Al-Tabari recomanda musulmanilor să trateze femeile bine deoarece acestea sunt ca „animalele domestice

tratați bine femeile, căci sunt ca animalele domestice (departe) pentru tine și nu posedă nimic pentru ele înșiși. „

woman in islam - Cum sa distrugi reputația unui om pentru ca avea dreptate – Cazul Vasile Răducă
femeia in islam

Istoria lui al-Tabari vol.9 p.113

Deficienta in inteligență a femeilor in islam

 Una din afirmaţiile greşite ale profetului Mohamed este deficienta în inteligenţă a femeilor în raport cu bărbaţii. Studiile moderne au arătat că nu există o diferenţă fundamentală între capacităţile intelectuale ale femeilor şi cele ale bărbatului.

 Femeile şi bărbaţii se orientează spre domenii diferite. Femeile aleg meserii în care interacţionează cu mai multe persoane, precum educaţie sau medicină, iar bărbaţii par a fi atraşi de meserii precum inginerie sau statistică. Cu toate acestea, cognitiv nu există deficienţe între sexe, în sensul unei lipse de inteligenta, putere de asimilare sau puteri de concentrare.

Profetul Islamului a “prezis” cu totul altceva:

 In Coran Sura 2, versetul 282 – citim că sunt necesari doi martori la un contract: 2 bărbaţi sau un bărbat şi două femei:

2/282. O, voi, cei care credeţi! Dacã voi contractaţi o datorie pentru un anumit timp, atunci însemnaţi-o în scris! Şi sã o însemne, între voi, un scrib cu dreptate! […] Şi luaţi drept martori doi dintre bărbaţii voştri, iar dacã nu sunt doi bărbaţi, [luaţi] un bãrbat şi douã muieri, dintre aceia pe care le acceptaţi ca martori, aşa încât, dacã va greşi una dintre ele, să-şi amintească una celeilalte!

# Mohamed a revenit ulterior cu explicaţii în această privinţă, astfel în Capitolul 52 Martori, subcapitolul 12 femeile Martor, al-Bukhari, ne relatează ce a zis profetul despre această regulă:

Profetul a spus: “Nu este marturia unei femei egală cu jumătate din cea a unui bărbat?” Femeile au spus: “Da”. El a spus: “Acest lucru se datorează deficienței minții femei.”

https://sunnah.com/bukhari/52/22

# Mohamed a reafirmat că femeile sunt deficiente în inteligență și a mai adăugat că acest handicap este motivul pentru care iadul este plin de femei

Odată Mesagerul lui Allah a ieșit la Musalla (pentru a oferi rugăciunea), rugăciunea Id-al-Adha sau Al-Fitr. Apoi a trecut pe lângă femei și a spus: „O femeie! Dati milă, (deoarece) după cum am văzut eu majoritatea locuitorilor focului Iadului sunt femeie.”

Ele au întrebat: „De ce este așa, Mesagerul lui Allah ?” El a răspuns: „Blestemați frecvent și sunteți nerecunoscători față de soții voștri. Nu am văzut pe nimeni mai deficient în inteligență și religie decât voi.” Un om prudent ar putea fi rătăcit de unele dintre voi. Femeile au întrebat: „Mesagerul lui Allah! Ce este deficient în inteligența și religia noastră?” El a raspuns: „Nu este dovada suficienta ca marturia două femei egaleaza mărturia unui bărbat?” Ele au răspuns afirmativ.

El a spus: „Acesta este deficiența în inteligența voastra. Nu este oare, adevărat că o femeie nu se poate ruga nici posti în timpul menstruației?” Femeile au răspuns afirmativ. El a spus: „Acesta este deficiența voastra în religie.”

Sahih Bukhari Volume 1, Book 6, Hadith 301

 Conform lui Mohamed, Alah a creat femeile cu un handicap de inteligenţă, astfel ele vor ajunge în iad. Ar putea fi salvate prin post şi rugăciune dar cum Alah le-a impus să nu poată posti sau ruga în timpul menstruaţiei date tot de el, ele nu au nici o șanță.

# Deoarece Islamul considera femeile „deficienţe în inteligenţa” profetul Mohamed s-a exprimat împotriva dreptului femeilor să deţină funcţii de conducere:

În timpul bătăliei Al-Jamal, Allah mi-a fericit cu un Cuvânt ( auzit de la Profet). Când Profetul a auzit vestea că poporul din Persia (Imperiul Persan n.a.) făcuse pe fiica lui Khosrau Regina, el a spus: „Niciodată nu va reuși o astfel de națiune care permite unei femei să-i conducă”.

Sahih al-Bukhari (7099) Vol. 9, Book 88, Hadith 219

Femeile și sexul în islam

 În islam, femeia este văzută ca un simplu obiect al plăcerii masculine, un tată este sfătuit să îşi iubească feciorii de două ori mai mult că fiicele, iar femeile au dreptul la jumătate din moştenire în comparaţie cu bărbaţii. Bărbaţii au voie să îşi bată femeile nu doar când au făcut ceva, ci şi când soţul considera că acestea intenţionează să nu îl asculte.

 Islamul impune femeii să fie tot timpul pregătită pentru sex şi să îşi satisfacă bărbatul oriunde şi oricând, chiar dacă s-ar afla pe o cămilă. Femeile sunt acoperite cu hijaburi pentru a nu provoca alți bărbați și sunt chiar mutilate genital.

# Coranul îi învaţă pe musulmani ca femeile sunt precum un “ogor” pe care au dreptul să îl însămânţeze cum şi când doresc

2/223. Soţiile voastre sunt ogor pentru voi. Veniţi la ogorul vostru când şi cum voiţi, însă pregătiţi-vă sufletele voastre mai înainte de aceasta şi fiţi cu teamă de Alah şi sã ştiţi cã vã veţi întâlni cu El! Şi bine-vestește credincioşilor

https://quranx.com/2.223

 Când musulmanii au imigrat spre Medina, au început să se căsătorească cu femeile din Medina. Musulmanii obişnuiau să facă sex şi din faţă şi din spate” (probabil „din spate” înseamnă şi anal).

 Femeile din Medina au fost revoltate de această practică a musulmanilor. Mahomed a intervenit şi a precizat ce trebuie făcut în această situaţie:

Nareaza Abdullah Ibn Abbas:

Poporul cărții (adică evreii) obișnuiau să aibă relații sexuale cu femeile lor pe o singură parte (adică femeia culcată pe spate “poziţia misionarului”). Aceasta a fost cea mai ascunsă poziție pentru (vaginul) femeilor. Acest clan al Ansarului a adoptat această practică de la ei. Dar acest trib al lui Quraysh (care au adoptat islamul) obișnuia să-și descopere femeile complet și să caute plăcere cu ele din față și din spate și să le pună şi pe spate.

Când muhajiruni (imigranții lui Mahomed) au venit la Medina, un bărbat a moştenit o femeie din Ansar. El a început să facă același fel de sex cu ea, dar ei nu-i plăcea și i-a spus: Am fost apropiate (noi femeile) de o parte (stând pe spate); faceți-o așa, altfel păstrați-vă departe mine. Această problemă a lor (a femeilor căsătorite cu musulmani în Medina) s-a extins foarte mult și a ajuns la Trimisul lui Alah

Așa că Alah, Înaltul, a trimis un verset Coranic: “Soțiile voastre sunt pământ de temelie pentru voi, așa că veniţi la pământul vostru, oricum doriţi”, adică din față, din spate sau (voi) întinşi pe spate“.

Sunan Abi Dawud (2164) Book 11, Hadith 2159

 

# Hadis care precizează ca o femeie trebuie să îşi satisfacă bărbatul oriunde şi în orice situaţie

„[…]Nici o femeie nu își poate îndeplini datoria față de Allah până când își va îndeplini datoria față de soțul ei. Dacă o solicită (pentru intimitate) chiar dacă (ea) se află pe șaua cămilei, ea nu trebui să refuze.“

Sunan Ibn Majah Vol. 3, Book 9, Hadith 1853

# Mohamed in Hadis: Nu exista nici o scuză prin care femeile sa poate refuza sex cu bărbatul ei:

“Când un bărbat îşi cheamă soția să-şi îndeplinească nevoia, atunci ea să vină, chiar dacă este la cuptor”

Jami` at-Tirmidhi 1160 ( Vol. 1, Book 7, Hadith 1160 )

# Coranul: femeile trebuie să asculte, altfel pot fi bătute – Sfântul Coran: Sura 4 Versert 34

34. Bărbaţii sunt proteguitori ai muierilor, datoritã calităţi lor deosebite pe care le-a dãruit Alah şi datoritã cheltuielilor pe care le fac din bunurile lor. Iar cele evlavioase [femeile] sunt ascultãtoare şi pãzitoare [ale celor care trebuiesc pãzite] în absenta [soţilor lor], pe care şi Alah le păzeşte.

Pe acelea de a cãror neascultare vã temeţi, povăţuiţi-le, (apoi) părăsiţi-le în paturi (separate) şi loviţi-le! Dar dacã ele [revin şi]ascultă de voi, atunci nu mai căutaţi pricinã împotriva lor. Alah este Cel mai Înalt, Măreţ [‘Aliyy, Kabir]

https://quranx.com/4.34

Aisha este citata spunând despre tratamentul femeilor in islam:  Nu am văzut nici o femeie care să sufere la fel de mult ca femeile credincioase (musulmane). Uite! Pielea ei este mai verde ca hainele ei! (era vanata – de la bătaia ce o primea)

Aisha Meme - Cum sa distrugi reputația unui om pentru ca avea dreptate – Cazul Vasile Răducă

Rifa a divorțat de soția, după care AbdurRahman bin Az-Zubair Al-Qurazi bs-a căsătorit cu ea. Aisha a spus că doamna a venit cu un voal verde (și i-sa plâns lui Aisha) de soțul ei, și i-a arătat o pată verde pe pielea ei cauzată de bătăii. Era obiceiul femeilor să se sprijine una pe celălalt, așa că, atunci când a venit Mesagerul lui Allah, Aisha a spus: “Nu am văzut nici o femeie care să sufere la fel de mult ca femeile credincioase. Uite! Pielea ei este mai verde ca hainele ei!

Când AbdurRahman a auzit că soția lui a mers la Profet, a venit cu cei doi fii ai săi de la altă soție. Ea a spus: “Pe Alah nu i-am făcut nici un rău, dar el este impotent și este la fel de inutil pentru mine ca și aceasta”, ținând și arătând franjurile hainei ei “, Abdur-Rahman a spus:,” Pe Alah, O Mesager a lui Alah Ea a spus o minciună! Sunt foarte puternică și o pot satisface, dar este neascultătoare și vrea să se întoarcă la Rifa’a “. Trimisul lui Alah a spus: “Dacă aceasta este intenția ta, atunci să știți că este ilegal să te recăsătoriți Rifa’a doar dacă” Abdur-Rahman nu a avut (încă) relații sexuale cu tine “.

Apoi Profetul a văzut doi băieți cu Abdur-Rahman și ia întrebat: “Aceștia sunt fiii tăi?” În acel moment “AbdurRahman a spus:” Da “. Profetul a spus: “Tu pretinzi ceea ce pretinzi (adică ca el este impotent)? Dar, pe Alah, aceşti băieţi seamănă cu el precum o cioară seamănă cu o cioară”

Sahih al-Bukhari (5825) Vol. 7, Book 72, Hadith 71

# Musulmanii au voie să ia în căsătorie prizoniere de război, indiferent dacă soţii acestora au fost şi ei prinşi sau sunt încă în libertate

[Asemenea, vă este oprit să luaţi] femeile cãsătorite, afară de acelea care se află sub stãpânirea dreptei voastre (sclave). Aceasta este porunca lui Alah pentru voi! Şi vă este îngăduit în afarã de acestea, să căutaţi [de soţii], dupã averile voastre, prin căsătorie, fãrã sã preacurviţi. Iar acelora cu care vă bucuraţi [căsătorindu-vã cu ele], daţi-le zestrea lor, ca o datorie. Nu este nici un păcat pentru voi, dacă aţi încheiat un legãmânt între voi, după stabilirea zestrei, căci Alah este Atoateştiutor şi Înţelept (‘Alim, Hakim)

Vezi Coran: Sura: 4; Verset 24

# Hadis care impune omorârea femeilor adultere în timp ce bărbaţii să primească câte 100 lovituri de bici

Un beduin a venit și a spus: “Mesagerul lui Alah” Judecă tu între noi, conform cărții lui Alah “. Opozantul sau s-a ridicat și a spus: “El a spus adevărul, deci judecați între noi conform legilor lui Alah”. Beduinul a spus: “Fiul meu a fost muncitor pentru acest om și a comis act sexual ilegal cu soția lui. Poporul mi-a spus:” Fiul tău trebuie să fie ucis cu pietre “, așa că l-am răscumpărat pe fiul meu pentru o sută de oi și o fată sclav, apoi i-am întrebat pe oamenii religioși învățați și ei mi-au spus: “Fiul tău trebuie să primească o sută de lovituri plus un an de exil”.

Profetul a spus:” Eu voi judeca între voi în conformitate Cărţii lui Alah! În ceea ce privește fata sclav și oile, vor fi returnate și fiul tău va primi o sută de lovituri de bici și va fi exilat timp de un an, tu, Gnais! Profetul s-a adresat unui om: “Du-te dimineață la soția acestui om și s-o ucizi cu pietre.” Așa că Unais a mers la ea dimineața următoare și a ucis-o cu pietre

Sahih al-Bukhari (7193-7194) Vol. 9, Book 89, Hadith 303

# Hadis care precizează ca femeile adultere care şi-au recunoscut păcatul şi s-au căit, trebuie ucise cu pietre

O femeie a venit la Profet și a mărturisit că a comis adulter. El a dat ordine; și hainele ei au fost strânse în jurul corpului ei (astfel încât părțile ei intime să nu fie descoperite), apoi a omorât-o (personal) cu pietre, apoi a oferit rugăciunea la înmormântarea ei.

Sunan Ibn Majah – Vol. 3, Book 20, Hadith 2555

# Singurele drepturi pe care le au femeile după căsătorie sunt: să primească mâncare, haine şi să nu fie bătute peste figură

Mu’awiyah a întrebat: Mesagerul lui Alah, care este dreptul soției unuia dintre noi asupra noastră? El a răspuns: “Să-i dai mâncarea când mănânci tu, îmbrăcați-o când voi vă îmbrăcaţi, să nu o lovești peste față, nu o înjuri sau să te separi de ea (să o laşi singură) decât în casă.

Sunan Abi Dawud 214

 Conform islamului, profetul Mohamed a fost căsătorit simultan cu 11 femei şi o fetiţă, şi întreţinea relaţii sexuale cu toate pe parcursul unei zile. Mohamed se lauda că Allah i-a dat potenta a 30 de bărbaţi. Nu doar că acesta întreţinea relaţii sexuale cu toate soţiile, dar câteodată întreţinea relaţii sexuale şi cu sclavele sale.

Anas bin Malik a spus: „Profetul obișnuia să-și viziteze toate soțiile într-o tura, pe parcursul unei zilei și a unei noapti, iar acestea erau la număr de unsprezece”. L-am întrebat pe Anas: „Profetul a avut puterea pentru asta?” Anas a răspuns: „A spus că: Profetului i s-a dat puterea de treizeci (de oameni)”.

Sahih al-Bukhari (268) – Vol. 1, Book 5, Hadith 268

 

Cum își trata Mahomed Nevestele?

 Într-o zi, Mohamed a venit la una din soţiile sale, Hafsa, doritor de o scurtă partida de sex, soţia nu era acolo dar era o sclavă creştină din Etiopia numită Māriya. Mohamed începe să facă sex cu ea în casa soţiei sale în patul ei, femeia vine acasă şi îl surprinde pe profet. Femeia îl ceartă şi micuţa Aisha îi vine în ajutor, Mohamed încolţit de cele două depune un jurământ că nu va mai face sex cu sclava Māriya. Peste câteva zile lui Mohamed îi vine dorinţa din nou, odată cu această vine şi o nouă revelaţie de la Alah că Profetul său prea iubit poate face sex cu cine vrea el.

Coran Capitolul 66 versetul 1

66/1 O, Profetule! De ce îti opresti tu ceea ce Allah ti-a îngãduit, cãutând multumirea soatelor tale? Allah, doarã, este Iertãtor [si] Îndurãtor[Ghafur, Rahim]

 Pentru a înţelege ce s-a întâmplat de fapt în casa lui Hafsa, trebuie să mergem la comentarii. La fel ca şi în creştinism sau iudaism, Islamul are cărţi de comentarii pentru fiecare verset în care ne sunt oferite date despre contextul istoric, geografic, politic… etc. Aceste cărţi se numesc “Tafsir” iar Tafsir al-Jalalayn este o colecţie clasică de comentări la Coran, extrem de populară între musulmanii sunni.

Din Tafsir aflam întreaga poveste:

O Profetule! De ce iti interzici tu ceea ce Dumnezeu a făcut legal pentru tine în ceea ce privește slujitoarea ta coptă Māriya? – atunci când te-ai culcat cu ea în casa lui Hafsa care fusese plecată, dar care, la întoarcere a aflat si s-a supărat de faptul că acestea au avut loc în propria casă și pe propriul ei pat – Iar tu spunând „Ea este interzisa pentru mine!” căutând sa ti-o interzici pentru ca tu să iti mulțumești soțiile? Și Allah Milostivul te-a iertat de aceast legamant.

Tafisir al-Jalalayn la Coran Sura 66 verset 1

# Acum ar trebui să înţelegem ce s-a întâmplat în casa lui Hafsa unde a avut loc un act sexual între Mohamed şi o femeie cu care acesta nu era căsătorit.

 Mohamed, prins asupra faptului o imploră pe Hafsa să nu mai spună şi la alte persoane de acest mic incident. Hafsa nu poate păstra secretul şi se plânge la micuţa Aisha. Mohamed încolţit jura că nu îşi va mai înşela soţiile niciodată. Câteva zile mai târziu însă, acesta a dezvăluit o noua revelaţie că Allah îi permite acest lucru şi îl dezleagă de jurământul făcut. Prin urmare Mohamed începe să facă sex regulat şi cu sclava Māriya.

Coran Sura 66 verset 3

Când Profetul i-a încredintat o tainã uneia dintre soatele lui, iar ea a povestit-o si Allah i-a vestit lui aceasta, atunci el a înstiintat despre o parte si a neglijat o altã parte si când el i-a spus, atunci a zis ea: “Cinete la înstiintat despre aceasta?”. El a rãspuns: “ M-a întiintat Atoat-stiutorul [si] Binestiutorul [Al-’Alim, Al-Khabir]

Tafisir al-Jalalayn la Coran Sura 66 verset 3 precizeaza

Și menționăm, când profetul a încredințat uneia dintre soțiile sale și anume Hafsa, o anumită problemă si anume interzicerea lui Māriya, i-a zis „Nu o dezvălui!”; dar, când ea a divulgat-o, lui Aisha considerand că nu este nicio vină în a face așa ceva iar Dumnezeu a înțeles El l-a informat (pe profet) despre ceea ce fusese divulgat, profetul a anunțat pe Hafsa și a trecut o parte din milostenie din partea lui. Deci, atunci când i-a povestit despre asta, ea a spus „Cine ți-a spus asta?”, El a spus „Mi-a fost spus de Cunoscătorul cel Conștient” și anume de Dumnezeu.

Hadisul Sunan (autentic) a lui An-Nasa`i

A fost relatat de Anas că Mesagerul lui Allah a avut o sclavă feminină cu care a avut relații sexuale, dar „Aishah și Hafsah nu l-ar lăsa în pace până când nu a spus că ii este interzisa. Atunci

Allah, Cel Puternic și Sublim, a dezvăluit (versetul coranic): „O, profet! De ce să-ți interzici (pentru tine) ceea ce Allah ți-a permis.” … până la sfârșitul Versului.

Sunan an-Nasa Vol. 4, Book 36, Hadith 3411

Problema traducerilor

 Problema este că traducerile în Română ale Coranului oferă note de subsol care “îndulcesc” mesajul lui Allah. În această situaţie, Coranul românesc recunoaşte că este vorba de gelozie, dar prezintă o poveste ridicola cu un borcan de miere.

 De unde ştim cine are dreptate? Cum e practică în Islam consultam şi în istoria lui al-Tabari de care am mai vorbit. Al-Tabari în vol.9 p.131, ne povesteşte despre căsătoria lui Mohamed cu Hafsah, care după Mohamed a mai fost căsătorită cu un alt bărbat numit Khunays şi aparent după mai mulţi ani ea s-a recăsătorit cu Mohamed. Ea ar fi divorţat de Mohamed după incident, iar nota de subsol ne este descrisă ca fiind o criză de isterie pe care a avut-o când l-a surprins pe proaspătul ei soţ în pat cu o sclavă.

scava marya - Cum sa distrugi reputația unui om pentru ca avea dreptate – Cazul Vasile Răducă
Mohamed si sclava Marya

Intr-o zi pe când ea se întorcea acasa după o vizita la tatăl ei, l-a găsit pe Mesagerul lui Allah cu Mariyah in propria casa si a izbucnit intr-o criza de isterie. Situația a fost mult agravata de limba ascuțită a lui Aisha”

http://www.en.islamic-sources.com/download/E-Books/History/The-History-of-Al-Tabari-Vol-9.pdf

 Dacă doriţi să aveţi o viziune mai aprofundata despre rolul femeii în islam, citiți cu mare atenţie Coran Sura 66 versetele 1 – 5. Îl veţi vedea pe Alah condamnând “gelozia” soţiilor lui Mohamed, care nu îl lasă să facă sex cu sclava Mariyah. Aceasta este viziunea femeii în islam, ea are obligaţia să îşi satisfacă soţul şi să întoarcă capul dacă acesta o înşeală. Drepturile ei ar fi: să fie îmbrăcată, hrănita să nu fie bătută peste faţă şi aparent să aibă un bărbat potent care să o poată însămânţa.

Mohamed si nora sa

 Unul din cele mai tulburătoare evenimente din viaţa lui Mohamed este cum acesta a ajuns să se însoare cu propria noră. Astfel, Mohamed a avut un fiu adoptiv pe care l-a iubit extrem de mult, Zayd bin Muhammad (Zaid fiul lui Mohamed). El s-a îngrijit că feciorul său adoptiv să aibă tot ce îi trebuie şi chiar să se căsătorească cu cea mai frumoasă fată din zonă. Într-o zi, Mohamed şi-a vizitat feciorul, lumina ochilor săi, probabil să îl întrebe dacă totul merge bine şi dacă îi lipseşte ceva. Dar când a venit Mohamed, băiatul era plecat, iar soţia sa singură în casă, îmbrăcată foarte sumar sau chiar goală. Mohamed intra în cort şi, văzându-și nora cum nu o mai văzuse niciodată, pasiunea se aprinde imediat în el.

 Pentru a evita o situaţie jenantă, băiatul ajunge să divorţeze de ea, iar profetul care mergea pe 60 de ani o ia de nevastă. Babele încep să facă ce fac ele în toate timpurile şi societăţile, să îl bârfească pe profet. Mohamed vine timid cu o revelaţie prin care anunţa poporul că ai voie să te căsătoreşti cu femeia părăsită de fiul tău adoptiv. Lumea continuă să bârfească, Mohamed răspunde imediat cu o nouă revelaţie primită direct de la Allah prin care anunţa că un copil adoptat nu este în fapt copilul tău.

 Prin urmare, bietul Zaid nu a fost niciodată fiul lui Mohamed, iar acesta nu a comis nici o faptă ruşinoasă. Exegeții islamului recunosc că prin această revelaţie Mohamed anulează, în islam, nobila practică de adopţiei copiilor fără părinţi.

Aceasta întâmplare este descrisa amănunțit in: Al-Tabari in vol.8 pag 2-3 si respectiv 4

http://www.en.islamic-sources.com/download/E-Books/History/The-History-of-Al-Tabari-Vol-8.pdf

Coran Sura 33, verset 37

37. Si cand tu i-ai spus aceluia asupra caruia Allah si-a trimis harul Sãu, cum si tu ai trimis harul tau asupra lui: „Pãstreaz-o pentru tine pe soatia ta si fii cu fricã de Allah!”. Tu ai tinut ascuns în sufletul tau ceea ce Allah a voit sã descopere. Tu te-ai temut de oameni, macar ca Allah este mai vrednic sa te temi de El. Apoi, când Zayd a întrerupt orice relatie cu ea, Noi ti-am dat-o tie sã-ti fie soatã, pentru ca dreptcredinciosii sã nu mai aiba retinere în privinta sotiilor fiilor lor adoptivi, dacã acestia înceteaza orice legãturi cu ele. Si porunca lui Allah trebuie sã fie împlinita.

Coran Sura 33, verset 4-5

4. Allah nu i-a dat omului douã inimi înlauntrul sãu si nu le-a fãcut pe soatele voastre, de care voi va despartiti, sã fie asemenea mamelor voastre. Si nu i-a fãcut pe copiii vostri înfiati sã fie asemenea fiilor vostri. Acestea sunt cuvinte ce ies din gurile voastre, însã Allah spune Adevãrul Si El îl calauzeste [pe om] pe drumul cel drept.

5. Chemati-i (pe copii) dupã parintii lor, caci astfel este mai cu dreptate fata de Allah. Iar dacã nu-i cunoasteti pe parintii lor, atunci socotiti-i frati ai vostri întru credintã si aliati ai vostri! Si nu este nici un pacat pentru ceea ce savarsiti voi din greseala, ci numai pentru ceea ce inimile voastre savârsesc cu bunã stiinta. Allah este Iertãtor, Îndurãtor[Ghafur, Rahim]

Cineva a încurcat versetele Coranului

 Deşi în mod evident Versetele 4-5 sunt plasate înaintea versetului 37, ştim sigur că versetul 37 “a fost revelat” primul iar versetul 4-5 ulterior. De ce ştim asta? Simplu, dacă Allah a anunţat că “adopţia” este anulată (ab initio), ce rost mai avea 13 versete mai la vale să spună că ai voie să te căsătoreşti cu soţia copilului tău adoptat (adopţia fiind inexistentă)? Aici probabil cine a compilat Coranul a încurcat revelaţiile, întâi trebuia să vină permisia unui tată să se căsătorească cu sotia fiului adoptiv (coran 33/37), mai apoi anularea tuturor adopţiilor (33/4-5).

 La acest verset, Coranul românesc recunoaşte în comentarii ca acest verset interzice practica adopţiilor. Iar Tafsir ibn Kaseer recunoaşte de asemenea că aceste versete au anulat adopţia care a existat la începuturile islamului. Vezi:  Tafsir ibn Kaseer Islamul si Adoptiile

 

Islamul, Coranul, Profetul si Femeia

 Femeia în islam este văzută ca un obiect aflat în posesia bărbatului, islamul este singura civilizaţie care nu a avut femei în nici o funcţie de conducere. În principala civilizaţie concurenta, Imperiul Bizantin, sunt recunoscute în istoriografie 19 de împărătese, dar islamul nu a cunoscut nici o Sultană sau Şeică.

 În Imperiul Bizantin avem: 1. Împărăteasa Elena mama lui Constantin (306-329), 2, Împ. Teodora I soţia lui Iustinian, asociată de acesta la domnie ca co-imparateasă (527-548); 3. Împ. Sofia (565-601); 4. Împ. Martina (615-641); 5. Împ. Irina Ateniana care a restabilit icoanele (769-802); 6. Teodora II care a restaurat ortodoxia (830-867); 7-11. Cele 4 soţii ale împăratului Leon al VI-lea (886-919); 12. Împ. Teofano ( 955-976); 13. Imp. Zoe Porfirogeneta (1028-1050); 14. Împ. Teodora III ultima macedoneana (1042-1056); 15-17. Împărătesele lui Alexio I Comnenul, adică mama adoptivă, soţia şi mama biologică, toate asociate la domnie cu titlul de împărătese (1081-1118); 18. Împ. Maria de Antioh (1161-1183) şi 19. Împ. Eufrosina Ducas (1195-1203).

Imperiul Persan a avut deasemenea împărătesele sale, de altfel profetul Mohamed şi-a arătat misoginismul când a fost informat că persanii au o regină. El a fost citat spunând: „Niciodată nu va reuși o astfel de națiune care permite unei femei să-i conducă”, sursele sunt oferite mai sus.

# Coranul impune femeilor să îşi acopere trupul pentru a nu fi violate. Astfel, ele ar urma să să diferenţieze de sclave sau prostituate. Iar masculii secolului 7 să ştie că acele femei acoperite nu pot fi violate deoarece ele aparţin cuiva.

 În islam, fetiţele sunt obligate să îşi acopere capul, mâinile şi picioarele de la vârsta de 9 ani. Femeile care au părăsit islamul povestesc cum le explică părinţii lor acesta obligativitate. Astfel, de la vârste foarte fragede, părinţii le dau ca exemplu o bomboană învelită, în comparaţie cu o bomboană care a stat pe jos în praf şi pe care s-au aşezat muştele. Li se spune că ele trebuie să se păstreze curate şi ne-atinse pentru viitorul lor soţ.

 Din acest motiv, femeile din islam suferă de diverse probleme de sănătate asociate lipsei de vitamina D, deoarece 90% din pielea lor nu este văzută niciodată de soare. Totodată, incestul este foarte întâlnit în lumea islamică, deoarece singuri bărbaţi care ajung să le vadă cum arată fără voal sunt unchii, verii sau rudele apropiate.

Obligativitatea Hijabul-ui în Coran

Coran. Sura: 24 verset: 31

31. Și spune dreptcredincioaselor sã-si plece privirile lor și sã-si pãzeascã pudoarea lor, să nu-si arate gãtelile lor, afarã de ceea ceeste pe dinafarã, (ochii si palmele) si sã-si coboare vãlurile peste piepturile lor! Si sã nu-si arate frumuseþea lor decât înaintea sotilor, sau a pãrintilorlor, sau a pãrintilor sotilor lor, sau a fiilor lor, sau a fiilor sotilor lor, saua fratilor lor, sau a fiilor fratilor lor, sau a fiilor surorilor lor, sau a muierilor, sau a acelora pe care le stãpânesc mâinile lordrepte, sau a slujitorilor dintre bãrbati, care nu mai au dorintã (servitor castrati), saua copiilor mici care nu știu ce este goliciunea femeilor.

Și sã nuloveascã cu picioarele lor, astfel încât sã se afle ce podoabe ascund ele! Si cãiti-vã cu totii, o, voi dreptcredinciosilor, fatã de Allah, pentruca voi sã izbânditi

Coran. Sura:33 Verst 59

59. O, Profetule! Spune soatelor tale si copilelor tale si femeilor dreptcredinciosilor sã se înveleascã în jilbaburile lor, cãci astfel vor fi mai bine distinse sã fie cunoscute si sã nu li se pricinuiascã necazuri! Allah este Iertãtor, Îndurãtor [Ghafur, Rahim].

Hijabul in Hadisuri

 Aisha (fetiţa de 6 ani) îşi aminteşte cum la câteva zile după impunerea regului voalului, un prieten apropiat a venit în vizită. Acesta a văzut-o pe când dormea, fără voal. Omul a fost atât de jenat că a început imediat să se roage. Cei doi nu au mai apucat să îşi spună nici un cuvânt. Aisha era cea vinovată, dormea fără ruşine în văzul lumi cu faţa descoperită. Aceasta era teroarea în care îi ţine profetul:

Când a ajuns dimineața la locul meu, a văzut figura unei persoane adormite și m-a recunoscut căci m-a văzuse si înainte de regula voalării obligatorii (care a fusese prescrisa intre timp). Așa că m-am trezit când el recita Istirja ‘( rugaciunea „Inna li l-lahi wa inna llaihi raji’un”) inceputa imediat ce m-a recunoscut. Mi-am voalat fața cu acoperamantul capului de indata și pe Allah, nu am spus niciun cuvânt și nu l-am auzit spunând nici un cuvânt în afară de rugaciunea Istirja. (citita in vremuri de rastriste).

Sahih al-Bukhari 4141 – Vol. 5, Book 59, Hadith 462

# Revelația acoperirii totale a femeilor, mai putin ochii, a venit dupa ce un prieten de al lui Mohamed i-a spus acestuia ca ar fi cazul ca Allah milostivul sa dea o asfel de revelație.

(soția profetului) `Umar bin Al-Khattab îi spunea Mesagerului lui Allah (profetul) „Tine-ți soțiile voalate ” Dar el nu a făcut acest lucru. Soțiile profetului obișnuiau să iasă pentru a răspunde apelul naturii (sa isi faca nevoile) noaptea, doar la Al-Manasi. ‘ Odată Sauda, fiica lui Zama a ieșit, și ea era o femeie înaltă. Umar bin Al-Khattab a văzut-o în timp ce era într-o adunare de oameni și a spus: „Te-am recunoscut, O Sauda!” El (`Umar) a spus așa că era nerăbdător pentru ordine divine cu privire la văl (voalarea femeilor.) Asa ca, Allah a dezvăluit Versetul voalării. (Al-Hijab; o acoperire completă a corpului, cu excepția ochilor).

Sahih al-Bukhari 6240Vol. 8, Book 74, Hadith 257

Tafsir Ibn Kathir îi învaţă pe musulmani că o femeie credincioasă trebuie să îşi acopere fata şi capul în afară de ochi, spre a arăta că nu este o servitoare sau o prostituată.

http://www.qtafsir.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1817

Chiar si hadisurile ironizeaza femeile in Burka

Când s-a dezvăluit versetul „Că ele trebui să-și traga hainele peste persoanele lor”, femeile din Ansar aratau ca și cum ar avea ciori pe cap, purtând acele veșminte exterioare.

Sunan Abi Dawud 4101Book 33, Hadith 4090

Circumcizia feminina – o practica „recomandată” de islam

 Circumcizia feminină este o practică barbară prin care organul genital al femeii este mutilat în aşa fel ca acesta să nu mai simtă plăcere sexuală. Este similară cu practica folosită la animale pentru că acestea să nu mai intre „în călduri”. Practica poate implica tăiereă parţială sau totală a labiilor şi clitorisului, scopul este să oprească femeile să îşi înşele soţii

# Bukhari si Muslim autentifică ca aceasta practica este islamica și recomandata de Profet

Mesagerul lui Allah a spus: „Cinci practici sunt caracteristici ale Fitrei (puritatii): circumcizia, bărbieritul regiunii pubiene, tăierea unghiilor și tăierea mustăților scurte”.

Sahih al-Bukhari 5889Vol. 7, Book 72, Hadith 777

Cinci sunt actele destul de asemănătoare cu Fitra sau cinci sunt actele Fitrei: circumcizia, bărbieritul, tăierea unghiilor, smulgerea părului sub axile și tăierea mustaței.

Sahih Muslim 257aBook 2, Hadith 495

# Circumcizia femeilor și a barbatilor este atât de comună, încât când Muslim vorbește de actul sexual, din puditate el îl numeste „intânirea celor doua părti circumcise”.

Capitolul: Abrogarea „apei este pentru apă” și că este obligatoriu să se efectueze ghusl (spalarea) atunci când cele două părți circumcizate se întâlnesc:

Apostolul lui Allah a spus: Când un bărbat are relații sexuale, scăldatul devine obligatoriu (atât pentru bărbat, cât și pentru femeie). În hadithul lui Matar cuvintele sunt: Chiar dacă nu există orgasm. Zuhair a povestit si el cu o modificare minoră a cuvintelor.

Sahih Muslim 348 aBook 3, Hadith 682

# O sursa slaba și disptata de marea majoritate a musulmanilor spune ca Mohamed ar fi spus ca circumcizia feminina sa nu fie facuta în profunzime

O femeie obișnuia să efectueze circumcizia în Medina. Profetul i-a spus: Nu tăiați sever, deoarece acest lucru este mai bun pentru femeie și dorit pentru un soț.

Abu Dawud a spus: A fost transmis de „Ubaid Allah b. „Amr de la” Abd al-Malik la același efect printr-un lanț diferit. Abu Dawud a spus: Nu este o tradiție puternică. Acesta a fost transmis sub formă simplă (lipsește linkul Companiilor). Abu Dawud a spus: Muhammad b. Hasan este obscur, iar această tradiție este slabă.

Sunan Abi Dawud 5271Book 42, Hadith 5251

Căsătoria musulmanilor cu fetiţe minore, permisă de islam şi recomandată de profet

 Aisha este soţia de 6 ani a lui Mohamed cu are acesta a început să întreţină relaţii sexuale de la împlinirea vârstei de 9 ani. Deoarece imaginea unui bărbat de aproape 60 de ani aflat în pat cu o fetiţă de 9 ani este şocantă pentru restul planetei, musulmanii aplica Tayia, adică arta înşelării “necredinciosului”, în special prin oferirea unor interpretări false bazate pe surse “necanonice”. Astfel, în occident musulmanii spun că Aisha avea probabil 20 de ani, fusese căsătorită şi avea copii. Altă poveste aruncată de musulmani este că Aisha avea 16 sau 18 ani şi că există multe surse contradictorii.

 Sunt şi musulmani care spun că căsătoria cu fete foarte mici era o practică a secolului 7 şi că această căsătorie este o decizie personală a profetului.

Aici trebuie făcute câteva precizări: În primul rând Mohamed este musulmanul perfect pe care toţi musulmanii din lume trebuie să îl aibă ca model. În al doilea rând, atunci când hadisurile autentice ale lui Bukhari si Muslim spun ceva, nu poate exista nici o îndoială pentru un musulman.

Mohamed musulmanul perfect, modelul ideal

Coran Sura 33: verset 21

21. Ati avut voi în Trimisul lui Allah o pildã frumoasã, pentru cel care nadajduieste în Allah si în Ziua de Apoi si Îl pomeneste pe Allah mereu.

Coran Sura 68 verset 4

4. Si tu (Mohamed) ai o fire minunata (anunta Alah)

Mohamed se afla in fiecare musulman ?

 În Coran 49 verset 7 se spune “Şi trimisul lui Allah (Mohamed) se afla în voi”. Traducătorii în Română, Engleză şi Franceză au tradus greşit acest vers “se află între voi”. Creştinii vorbitori de araba s-au prins această nuanţă: fee-kom – în interiorul vostru, beinakom – în mijlocul vostru. Coranul foloseşte fee-kom adică ca Mohamed este prezent în spirit în fiecare musulman.

Prin urmare, nu doar ca Mohamed este omul perfect, dar el se regăseşte în inima fiecărui musulman. Coranul pretinde a fi cuvântul etern a lui Allah, relevat cuvânt cu cuvânt, aşa că interpretarea sensului nu este permisă. Este ca şi când ai spune că Allah când a dictat cuvânt cu cuvânt nu ştia să se exprime prea bine în arabă sau cum va evolua această limbă.

S-a casatorit musulmanul a carui viata este o pilda pentru toti, cu o fețită de 6 ani?

Ce a spus tatal ei, primul calif dupa Mohamed, cand a aflat de decizia profetului:

Buraira a spus: „Nu o pot acuza de niciun defect decât că este încă o fetită mică care doarme mult, neglijând aluatul familiei sale, pe care caprele domestice vin să il mănânce.

Sahih al-Bukhari 2637Vol. 3, Book 48, Hadith 805

 Aisha însăşi şi-a povestit violul, de unde ştim că a fost un viol? Din mărturia ei: În timp ce profetul îi făcea … ceea ce ea numeşte “satisfacere”, fetiţa stătea cu capul într-o parte şi privea printr-o crăpătură a cortului la nişte copii care se jucau. Nu pare a fi descrierea romantică a unei femei care face dragoste.

Povesteste Aisha:

Profetul mă privea imbracat in Rida lui (îmbrăcăminte care acoperă doar partea superioară a corpului). In timp ce eu mă uitam la etiopienii care se jucau în curtea moscheii, (am continuat să mă uit) până am fost satisfacuta. Așadar, din acest eveniment, puteți deduce cum ar trebui să fie tratată o fetiță (care nu a ajuns la vârsta pubertății) si care e dornică de putina distracție.

https://sunnah.com/bukhari/67/169

Nu exista nici o îndoilă cu privire la varsta fetiței:

că Profetul s-a căsătorit cu ea când avea șase ani și el și-a consumat căsătoria cu ea, când ea avea nouă ani. Hisham a spus: Am fost informat că `Aisha a rămas cu Profetul timp de nouă ani (adică până la moartea sa).

Sahih al-Bukhari 5134Vol. 7, Book 62, Hadith 65

Aisha, Mohamed si papusile

 Aisha povesteşte că obişnuia să se joace cu păpuşi în prezenţa soţului ei, fapt extrem de important, în islam fetele care au ajuns la pubertate nu mai au voie să se joace cu păpuşi. Vezi Fath-ul-Bari page 143, Vol.13. Mărturiile de mai jos nu pot în nici un fel descrie o femeie de peste 20 de ani, cum sugerează apologeţii:

Marturia Aishei:

Obisnuiam sa ma joc cu păpușile când eram cu Mesagerul lui Allah, iar el invita prietenii la noi să se joace cu mine.”

Sunan Ibn Majah – Vol. 3, Book 9, Hadith 1982

Marturia Aishei:

„Mesagerul lui Allah s-a căsătorit cu mine când aveam șase ani și am consumat căsătoria când aveam nouă ani și eu mă jucam cu păpușile.”

Sunan an-Nasa’i 3378Vol. 4, Book 26, Hadith 3380

„Ahisha a raportat, că profetul, fie ca Allah să-l binecuvânteze și să-i acorde pace, obișnuia să-și cheme însoțitorii, care se jucau cu păpușile.”

Al-Adab Al-Mufrad – Book 55, Hadith 1299

Mă jucam cu păpușile în prezența Profetului, iar fetitele, prietenele mele se jucau și ele cu mine. Când Mesagerul lui Allah obișnuia să intre (locul meu de locuit) ele obișnuiau să se ascundă, dar Profetul le chema să se alăture și să se joace cu mine. (Jocul cu păpușile și imagini similare este interzis, dar a fost permis pentru Aisha la acea vreme, deoarece era doar o fetiță, care încă nu a ajuns la vârsta pubertății.)

Sahih al-Bukhari 6130Vol. 8, Book 73, Hadith 151

Marturia altei persoane:

Când Mesagerul lui Allah a sosit după expediția la Tabuk sau poate Khaybar (naratorul este îndoielnic), ridică un capăt al unei perdele care era atârnată în fața magaziei sale, dezvăluind câteva păpuși care îi aparțineau ei.

El a întrebat-o: Ce este aici? Ea a răspuns: Păpușile mele. Între ele a văzut un cal cu aripi făcute din zdrențe și a întrebat: Ce văd acolo printre ele? Ea a răspuns: Un cal. El a întrebat: Ce este aceasta pe el? Ea a răspuns: Două aripi. El a întrebat: Un cal cu două aripi? Ea a răspuns: Nu ai auzit că Solomon are cai cu aripi? Ea a spus: Prin urmare, Mesagerul lui Allah a râs atât de tare încât am putut sa vedem dinții molari.

Sunan Abi Dawud (4932)Book 42, Hadith 4914

# Mesagerul lui Allah, profetul Islamului, i-a povestit lui Aisha despre fanteziile pe care le-a avut despre ea.

Trebuie reţinut că atunci când a luat-o de nevastă, fetiţa avea 6 ani, prin urmare fanteziile trebuiau să dateze de când ea avea 4 sau 5 ani. În vis, profetul a văzut un înger care i-a adus-o pe Aisha şi Mohamed i-a zis să o dezvelească şi îngerul a dezbrăcat-o şi aşa a văzut-o Mohamed.

Mesagerul lui Allah mi-a spus: „Mi-ai fost arătat de două ori (în visul meu) înainte să mă mărit cu tine. Am văzut un înger care te purta într-o bucată de pânză de mătase și i-am spus:„ Descoperiți-o, și iată că erai tu. Mi-am spus (mie insumi):’ Dacă aceasta este de la Allah, atunci trebuie să se întâmple. (A doua oara) mi-ai fost arătata, îngerul purtându-te într-o bucată de pânză mătăsită și i-am spus (lui): „Descoperiți-o” și iată că ai fost tu. Mi-am spus (pentru mine): „Dacă aceasta este de la Allah, atunci trebuie să se întâmple. ‘ „

Sahih al-Bukhari (7012) – Vol. 9, Book 87, Hadith 140

# Mohamed sfatuieste musulmanii sa se casatoreasca cu fetite tinere, deoarece pe langa celelante beneficii ale casatoriei, daca sunt mici se pot si juca cu ele.

„M-am căsătorit cu o femeie și m-am dus la profet, el a spus: ‘O Jabir! Te-ai căsătorit?’ Am spus da.’ El a spus: „O fecioară sau o matura?” Am spus: „O matura”. El a spus: „De ce nu te-ai căsătorit cu o fetita tânără, ca să te joci cu ea și ea cu tine?”

Jami` at-Tirmidhi – Vol. 2, Book 6, Hadith 1100

Mesagerul lui Allah mi-a spus:„ Te-ai căsătorit O Jabir? ”I-am răspuns:„ Da. ”M-a întrebat„ Cu, o fecioară sau o matura. Eu i-am raspuns: Nu cu o fecioara, cu o matura. El a spus, „de ce nu te căsătorești cu o fetiță tânără care s-ar pipăi cu tine?“

Sahih al-Bukhari (4052)Vol. 5, Book 59, Hadith 382

Mohamed si proasta sa reputatie…

 După cum am văzut, Mohamed făcea sex în fiecare zi cu 11 femei, o fetiţă de nouă ani şi numeroase sclave. El se lauda la prieteni că are potenta sexuală a 30 de bărbaţi. Atunci când Mohamed a dorit-o pe nora sa, fiul său adoptiv a divorţat de ea iar Mohamed a luat-o de nevastă. Atunci când Mohamed s-a simţit atras de fetiţa celui mai bun prieten al său, viitorul calif care l-a şi succedat, o căsătorie a fost aranjată. Când soţiile lui l-au prins facand sex cu o sclavă, Mohamed a făcut publică o revelaţie că el are voie să facă asta de la Allah.

Prin urmare, reputaţia lui Mohamed printre părinţii de fete din Arabia nu era tocmai una bună. Astfel, o fată numită Laila visa să se căsătorească cu „un profet” şi l-a căutat pe Mohamed şi l-a cerut ca soţ. Mohamed a acceptat. Laila a fugit acasă să îşi anunţe familia că şi-a îndeplinit visul, însă părinţii când au auzit cine o sa le fie ginere, îngroziţi au obligat-o să se îi ceară un divorţ de urgenţă. Mohamed a acceptat şi părinţii fetei au răsuflat uşuraţi.

Layla  - Cum sa distrugi reputația unui om pentru ca avea dreptate – Cazul Vasile Răducă

Povesteste al-Tabari

[este raportat] că Layla bin. al-Khaplm bin Anunt! bin Amr bin Sawad bin Zafar bin al-Harith bin al-Khazraj s-a apropiat de Profet în timp ce spate lui era la soare și l-a batut pe umăr. El a întrebat: cine este? și ea a răspuns: „Sunt fiica celui care concurează cu vântul. Eu sunt Layla bin al-Khatim. Am venit să ma ofer pe mine însumi [în căsătorie] cu tine, așa că căsătorește cu mine. ”El a răspuns: „ Accept !”.

Ea s-a întors la oamenii ei și a spus că Mesagerul lui Dumnezeu s-a căsătorit cu ea. Ei au spus: „Ce rău ai putut tu sa faci ! Tu ești o femeie respectabila, dar Profetul acela este un afemeiat. Caută o anulare de la el. (Ea) „S-a întors la Profet si i-a cerut să revocă căsătoria și el s-a conformatncu [cererea ei].

Al-Tabari in vol: Vol 9 pag 139

Raiul Islamului – sclavie sexuala si degradarea femeii

Lucrul cel mai şocant din islam este viziunea lui Mohamed despre paradisul islamic. Toate civilizaţiile au fost marcate de propria idee asupra paradisului. Pentru Greci şi Romani avem Câmpiile Elizee sau Insula celor Fericiţi, un loc în care domneşte o primăvară eternă, râurile sunt din nectar iar oamenii se odihnesc la umbra unor arbori de tămâie. Pentru mitologia nordică avem Valahalla, locul unde se afla palatul fantastic al zeului Odin, o clădire uriaşă cu 540 de uşi, destinată celor mai buni războinici. În creştinism avem Raiul, un loc în care sufletele celor drepţi îşi găsesc pacea eternă în armonie cu Creatorul. Artiştii au imaginat acest loc ca un loc plin de nori, în care oameni cânta la nişte harpe din aur.

Islamul are o viziune tulburătoare despre paradis, anume un loc al destrăbălării sexuale, în care fiecare musulman drept va primi 72 de sclave sexuale. Erecţia lui va fi eterna, iar sclavele sexuale vor avea o virginitate care se va reface după fiecare contact sexual. Aceste femei al căror scop se rezumă la satisfacţia sexuală a bărbaţilor vor avea ochii mari şi sânii uriaşi. Restul paradisului musulman va avea un aspect extrem de arabesc cu perne moi, mâncare şi băutură din abundenţă.

Coran în Capitolul55 versetele 70-78, vorbeşte despre paradisul musulman în care Hurii, aceste fecioare create de Alah special pentru credincioşii lui, le vor fi practic sclave sexuale:

70/ În ele se află fecioare virtuoase şi frumoase./ 71. Aşadar, pe care dintre binefacerile Domnului vostru le tăgăduiţi? / 72. Hurii retrase în corturi./ 73. Aşadar, pe care dintre binefacerile Domnului vostru le tăgăduiţi? /74. Pe care înainte de ei nu le-au atins nici oameni, nici djinni (demonii)./ 75. Aşadar, pe care dintre binefacerile Domnului vostru le tăgăduiţi? / 76. [Ei] vor sta întinşi pe perne verzi şi pe covoare pline şi frumoase. / 77. Aşadar, pe care dintre binefacerile Domnului vostru le tăgăduiţi? / 78. Binecuvântat fie numele Domnului tãu Cel Plin de Slavã şi de Cinste [Dhu al-jalal wa-l-‘ikram]!

Conform, Coranului capitolul 56 versetele 35-37 Hurii sunt: virgine, perfecte, şi toate de aceeaşi vârstă. Conform capitolului 56 versetul 23 Hurii au ochii marii asemenea perlelor:

22. Şi hurii cu ochii mari,/ 23. Asemenea mărgăritarelor ascunse /35. Noi le-am creat pe ele(pe Hurii) desăvârşite/ 36. Şi le-am făcut pe ele neprihănite,/ 37. Mlădioase şi toate de o vârsta,

Conform Coranului Sura 78 versetele 31-34 Hurii au sânii mari sunt tinere şi se afla într-un loc cu grădini, struguri şi pahare pline (aparent nu cu vin).

31. Însă pentru cei evlavioşi va fi o izbândã:/ 32. Grãdini şi struguri,/ 33. [Fete Hurii] cu sânii rotunjiţi – toate la fel de tinere/ 34. Şi pocale pline.

Hadisurile vin si ele sa reconfirme, ca recompensa cu sclave sexuale a musulmanilor credinciosi este ceea ce islamul predica.

Sahih Bukhari :

Profetul a spus: “Primul grup (de oameni) care va intra în Paradis vor fi(strălucitor) ca luna plină, iar l otul de lângă ei vor fi (strălucitor) ca cea mai strălucitoare stea de pe cer. Inimile lor vor fi ca a unui singur om, căci nu vor avea nici vrăjmășie, nici gelozie între ei, fiecare va avea două neveste dintre Hurii (care vor fi atât de frumoase, pure și transparente încât), măduva oaselor picioarelor lor să fie văzută prin oase și prin carne “.
Sahih al-Bukhari 3254

Trimisul lui Alah a spus: “Primul grup de oameni care vor intra în Paradis vor străluci că luna plină și cei care le vor urma vor străluci că cea mai strălucitoare stea de pe cer Ei nu vor urină, sau avea nevoie să scuipe sau secreţii nazale, pieptenii lor vor fi din aur, iar sudoarea lor va mirosi a mosc, lemnul aloe va fi folosit în casele lor, soţiile lor vor fi Hurii, toate vor arăta la fel şi se vor asemăna cu tatăl lor Adam (în statură), înalte de șaizeci de coți “. Sahihal-Bukhari 3327

Și dacă o houri din Paradis ar apărea poporului pământului, ea ar umple spațiul dintre cer și pământ cu lumină și miros plăcut și acoperământul capului ei este mai bun decât lumea și orice este în ea”. Sahih
al-Bukhari 2796

Sahih Muslim

(Membrii) primului grup care vor intra în Paradis vor avea fețele la fel de strălucitoare ca luna plină în timpul nopții, iar cei de lângă acest grup vor avea fețele la fel de strălucitoare ca stele strălucitoare din cer. Şi fiecare persoană va avea două soții și măduva coapsei lor va lumina sub trup și nu va fi nimeni fără soție în Paradis. Sahih Muslim 2834 a

Bărbații acestor hurii vor beneficia de o erecţie eterna, ei beneficiind de puterea a 100 de bărbați. Fiecare barbat va primi ca sclave personale 70 de femei din iad.

Nu este nimeni pe care Alah îl va admite în Paradis şi pe care Alah nu îl va căsători cu cele șaptezeci și două de soții, două dintre Hurii și șaptezeci de la moștenirea sa din poporul Iadului, toate vor avea părțile frontale dorite și va avea bărbat un membru care nu devine niciodată flasc (adică, moale și impotent). Sunan Ibn Majah 4337

“Credinciosul care o să îi fie dat în paradisul acesta şi va avea o asemenea tărie în actul sexual”. A fost spus: “O Mesagerule lui Alah! Și va fi capabil să facă asta?” El a spus: “Credinciosul va avea puterea a sută (de oamenii).” Jami`at-Tirmidhi 2536

Legătură intre Hurii si terorism este următoarea:

Astfel Timisul lui Alah a spus: “Există șase lucruri de la Alah pentru martir: (el martirul) este: (1) iertat de la prima picătură de sânge (el suferă), (2) lui îi este arătat locul său în Paradis, (3) este protejat de pedeapsă în mormânt, (4) protejat de la cea mai mare teroare,(5) coroana demnității este pusă pe cap lui – iar pietrele ei sunt mai valoroase decât lumea și ceea ce este în ea – (6) este căsătorit cu șaptezeci și două de soții de-a lungul lui Al-Huril – “Ayn oa Paradisului” și (7) poate interveni pentru șaptezeci de rude apropiate. Jami`at-Tirmidhi 1663

Cine este martirul cel adevărat ?

Trimisul lui Alah a spus: “Martirii sunt cinci: cei care mor din cauza ciumei, de boala de stomac, de înec, zdrobire şi martirul în cauza lui Alah” Jami` at-Tirmidhi 1063

Cine este mai virtuos?

Când s-a instalat comunismul a apărut o luptă între politruci, fiecare dorea să demonstreze că el este mai virtuos, mai loial, eventual să îşi acuze adversarii că nu sunt destul de “marxişti”. Astfel s-a ajuns din Rusia până în Polonia şi Germania de Est la exces de zel. Dacă conducerea de partid ordona arestarea a 100 de contrarevoluţionari, erau arestaţi 150 sau 200.

În România, declaraţia preotului Vasile Răducă a activat imediat trustul  G4Media, cei de acolo întrebandu-se ironici cine este cel ce spune adevărul. Noul proletariat a distribuit în neştire o postare a unei domnişoare Băluţa de la SNSPA de care sigur nu a auzit mai nimeni. Aceasta din urmă îşi semnala virtutea printr-o declaraţie ironică referitoare la profesorul si teologul Vasile Răducă.

baluta - Cum sa distrugi reputația unui om pentru ca avea dreptate – Cazul Vasile Răducă

Linşajul mediatic al preotului Vasile Răducă s-a datorat faptului că acesta a spus adevărul despre islam. Apoi, după cum e tipicul noului proletariat, s-au căutat printre afirmaţiile sale ceva interpretabil, apoi s-a oferit un “rezumat” la ce a vrut părintele să zică. În final, a fost atacat pentru acest “om de paie”.

Cazul preotului Vasile Răducă

Media progresista l-a acuzat că ar fi spus că femeilor le place să fie violate, sau că dacă o femeie a rămas însărcinată înseamnă că i-a plăcut. Preotul Vasile Răducă nu a spus niciodată aşa ceva. El a răspuns la o întrebare dificilă pentru care orice răspundea tot rău ieşea. Este vorba de o întrebare tip “încă îţi mai baţi soţia” sau “ai încetat să te droghezi”. Totul s-a intamplat intr-o emisiune televizata in care preotul Vasile Răducă a raspuns la repezeala la mai multe intrebari. Nu reprezinta o declaratie oficiala facuta in calitate de profesor teolog.

ScreenShot 20190731145108 - Cum sa distrugi reputația unui om pentru ca avea dreptate – Cazul Vasile Răducă
Manipulare Progresista

Întrebarea cu pricina: “Copiii proveniți în urma unor violuri sunt tot daruri de la Dumnezeu?” Este evident că orice răspuns de tipul “DA” sau “NU” este generator de discordie. Scopul final al întrebării adresate preotului Vasile Răducă era dacă o femeie violată poate avorta.

Preotul Vasile Răducă a încercat să explice că aceste cazuri sunt rarisime, când în urma unui singur contact sexual o femeie să rămână însărcinată. Iar Biserica nu poate da o dispensă în această situaţie, deoarece asta ar însemna că orice femeie care ar dori să avorteze ar putea pretinde că a fost “violată”. Exprimarea preotului a fost nefericită, presa nu a indicat ghilimelele ce trebuiau puse în text. Exista totodata si cazuri in care o victima este constransa sa intretina relatii sexuale repetate si femeia nu are cum sa ia masuri preventive. Vasile Răducă s-a referit stangaci la aceste doua situatii. Omul a plătit de fapt, pentru afirmaţia cu islamul.

Declaratia preotului Vasile Răducă

Sunt rarisime cazurile în care violul se soldează cu graviditate. Vă rog să rețineți, sunt rarisime cazurile când violul se soldează cu graviditate. Când se soldează cu graviditate, sunt mai multe cauze: fie că este vorba de un “viol” la care ai consimțit și care ți-a plăcut să se repete, fie că te-ai găsit în imposibilitatea de a face de așa manieră încât celulele germinale care sunt pe punctul de a se întâlni, să se și întâlnească și să fie fertilizat oul.

 Drumul pe care spermatozoizii îl duc spre a întâlni ovocitul este un drum anevoios pentru spermatozoizi, care reușesc să penetreze peretele ovocitului la distanță de câteva ore – chiar 30 de ore – încât o persoană care a fost violată are suficient timp să meargă la medic, dacă vreți, la ginecolog, sau și ea, dacă e o persoană deșteaptă și, pur și simplu, prin măsuri igienice, să facă de așa manieră încât spermatozoidul să nu ajungă să atingă ovocitul și să realizeze fertilizarea.

Așa că ideea, cum am văzut-o de curând la cineva, că pruncii obținuți sau că o femeie are dreptul să avorteze fătul care s-a constituit în urma unui viol, nu este întemeiată și nu este acceptată de Biserică.“ Sursa: [(AICI)]

Ipocrizie progresista fara margini …

Afirmația cu islamul este de fapt un răspuns adresat unei mame aflate intr-o situatie dificila, deoarece fiica ei se afla într-o relație cu un musulman. Cineva trebuia sa ii spună că in islam femeile sunt tratate similar cu animalele.

Gabriela din Argeș întreabă ce să facă, pentru că fiica ei este în concubinaj cu un bărbat de origine musulmană:

Preotul Vasile Răducă raspunde:

[…] Vă rog să rețineți că, în Islam, femeia este considerată o lighioană care nu face altceva decât plăcere bărbatului, cât acest bărbat este capabil să aibă asemenea plăcere.

În Islam, femeia este gândită ca o ființă fără suflet. Bine ar fi, mi-aș dori din tot sufletul să știu că fata dvs. a găsit un român pe care să-l iubească, cu care să facă o casă, cu care să facă copii.’

Părintele Vasile Răducă a spus adevărul, în Islam bărbatul are voie să îşi bată nevasta, să o omoare dacă l-a înşelat, el poate să facă sex cu ea oriunde şi oricând. Am enumerat mai sus toate sursele, este firesc ca un teolog care cunoaşte aceste aspecte să fie ingrijorat de o asemenea relaţie. Femeia în islam este similară unui animal, ea trăieşte pe lângă casa omului dar nu are voie să meargă neînsoţita şi are puţine drepturi. În lumea de apoi bărbatul va primi 72 de sclave sexuale iar femeia va primi iadul.

Progresiştii însă nu s-au revoltat împotriva profetului care spune că femeia este similară cu câinii şi măgarii. Ei s-au revoltat împotriva celui care a indicat acest aspect. În coran Sura 33 versetul 36 se spune că musulmanii trebuie să asculte în totalitate de Allah. Iar Coranul sura 4 versul 65 ne indică că musulmanii trebuie să renunţe la orice rezistenţă în fata mesajului profetului.

Cum a disparut crestinatatea bizantină si nord africană?

La un moment dat, tot Nordul Africi şi Peninsula Arabă erau bastioane ale ortodoxiei, însa într-un mod ciudat odată cu dominaţia musulmană aceste zone au devenit exclusiv musulmane. Ce s-a întâmplat oare? O teorie recentă vorbeşte de “genocidul mut” practicat de musulmani. Mai precis, punerea în imposibilitate a unui grup etnic să se reproducă. Aţi auzit desigur de Musulmani căsătoriţi cu femei creştine, poate chiar cu evreice sau asiatice, dar a auzit cineva de un creştin căsătorit cu o femeie musulmana?

Nu există asemenea cazuri, iar dacă apar, tatăl sau fratele femei musulmane are obligaţie să o omoare, se cheamă “crimă din onoare”. Prin urmare musulmanul are dreptul să se căsătorească cu până la 4 soţii, creştinul nu are dreptul să se atingă de o femeie musulmană. Femeia musulmană mai bine rămâne “fata bătrână” pe lângă casa părintească decât să îşi ia bărbat creştin. Toate regulile islamului, inclusiv mutilarea genitală a femeilor recomandată de islam, merg în a controla sexualitatea femeii. Prin urmare, există o grijă uriaşă ca femeile musulmane să nu fie “furate” de bărbaţii creştinii.

În acest context, “îngrijorarea” părintelui este firească, iar isteria progresiştilor este penibilă. La o aruncătură de băţ avem fete omorâte de tatăl lor că au ieşit în oraş cu un creştin sau un hindus, iar aici unii se isterizeaza de ce a zis popa Vasile Răducă.

Concluzie

Progresiştii şi-au arătat colţii împotriva unui preot de 60 de ani pentru nişte cuvinte scoase din context, spuse într-o emisiune urmărită de puţine persoane, dar nu au nici o problemă cu religia islamică. Acolo unde avem de a face cu femei violate, omorâte, ucise cu pietre, mutilate genital. Probabil urmeaza sa ii vedem cu flori si ciocolata întâmpinând „refugiatii” islamisti.

SURSE:

# Coranul in Limba Romana

https://en.islamway.net/SF/quran/data/The_Holy_Quran_Romanian.pdf

# Coranul in limba Engleza (Traduceri Multiple)

https://quranx.com

# Hadisurile

https://sunnah.com

# Tapsirurile

https://www.altafsir.com/

# Tafsir Ibn Kathir

https://kalamullah.com/tafsir-ibn-kathir.html

# Cazul Vasile Răducă

G4Media.ro

***

Razboiulinformational

 

 

Related Images:

Citeste si …

1 Trackback / Pingback

  1. România s-a oferit sa prea imigrați ilegali pe care nu ii vroia nimeni - Razboiul Informational imigranţi ilegali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*