Video Protest în Piaţa Universităţii „No Green Pass”

No Green Pass

 60 de vizualizări

No Green Pass
No Green Pass

Protest în Piaţa Universităţii din București împotriva certificatului verde „No Green Pass

 Peste 2500 de oameni au protestat Duminică seara, în Piaţa Universităţii din București, împotriva impunerii certificatului verde (Green Pass) şi a introducerii vaccinării obligatorii. Circulația în zona Peții Universităţii a fost blocată după ora 19:00 şi protestatarii au revendicat Piaţa şi au cântat „Imnul Golanilor„.

No Green Pass” Fără Certificat de Vaccinat

 Protestatarii au purtat numeroase numeroase steaguri tricolore, dar au venit și cu bannere cu mesaje precum: „PNL+PSD = vaccinarea obligatorie”, „No Green Pass.” „Nu vaccinării. Copiii noştri nu sunt cobaii voştri„, „Nu certificatului verde„, „Nu vaccinării obligatorii, Nu segregării”, „Nu vaccinării obligatorii, nu segregării„.

 La acest protest s-a strigat „PSD şi PNL aceeaşi mizerie” şi a fost postată o poză cu Iohannis şi Ciolacul care se sărutau, protestul a fost organizat de: Starea de Libertate, Neam Unit şi nutriţionistul Dumitru Bălan.

A fost ocupată Piața Universității

 În jurul orelor 19.00 protestatarii au ocupat Piaţa Universităţii unde au cântat Deşteaptă-te Române, Imnul Golanilor şi alte cântece patriotice.

 Revendicările protestului au fost legate de obligativitatea certificatului de vaccinare în magazin şi la locul de muncă cu care protestatarii nu sunt de-acord, de-asemenea aceştia se tem şi de vaccinarea obligatorie. Domnul Dumitru Bălan a citit „Lista Rușinii” cu parlamentarii trădători care au votat certificatul, lista a fost citita in huiduielile generale. 

 Cei prezenți au ținut să transmită presei că se opun discriminării persoanelor ne-vaccinate și nu vaccinului, cei care aleg să se vaccineze trebuie să aibă acest drept și cei care aleg să nu se vaccineze trebuie să le fie respectată opțiunea – s-a spus de la microfon.

SURSE:

Protest în Piaţa Universităţii din Bucureşti, împotriva vaccinării obligatorii

***

 

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*