Mulțime de musulmani arunca Cărămizi împotriva lui Tommy Robinson

Tommy Robinson

 761 de vizualizări

Tommy Robinson
Tommy Robinson

Mulţime de musulmani suparăți arunca Cărămizi împotriva lui Tommy Robinson

  Tommy Robinson a lansat noi imagini şi un video din campania sa electorale unde este atacat de bande de tineri musulmani.
Aceştia continuă să arunce pietre chiar și în femei și copii, prezenţi la adunarea electorala a lui Tommy  fost președinte al „English Defence League”. Acesta participă la euro-parlamentare din partea Marii Britanii care a decis să participe la aceste alegeri.

Tommy R a anunţat o adunare electorala în Oldham, Greater Manchester, peste 100 de musulmani supăraţi s-au organizat pe facebook şi i-au atacat cu pietre pe susţinători prezenţi la eveniment.

Poliţia care s-a ales cu două maşini avariate si susţine că majoritatea protestatarilor nu arau din Oldham, Greater Manchester.

Presa Dezinformează Tommy Robinson

CNN a prezentat informaţia insinuând ca membrii echipei lui Tommy s-au luat la bătaia cu „contramanifestanţii”. În înregistrarea video urcat pe infowors rezultă că musulmani scandau „Alahu Adbar”

Marea majoritate a publicațiilor mari au avut titluri de genul Apar probelele la mitingul lui Tommy. De asemenea s-a insinuat ca manifestanții prezenți la mitingul lui Tommy i-ar fi incitat pe „contramanifestație”.

Politia din Regatul Unit a declarat ca „nu vor tolera” hate speek după aceste incidente!

SURSE:

# BBC

Tommy Robinson: Trouble flares at event in Oldham

# CCN

Tommy Robinson far-right rally turns violent

# InfoWors

Mob Of Muslims Throw Bricks At Men, Women, And Children

***

Razboiulinformational

 

 

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*