Intre timp la Moscova … Protestele Masive

Moscova

 111 vizualizări

Moscova

10 august 2019 … Intre timp la Moscova Protestele Masive 

 În acelaşi timp când la Bucureşti mişcarea rezist mima un protest „pentru chestii importante” la Moscova aveau loc proteste masive pentru alegeri libere. Ar trebui să ne gândim de două ori înainte să dăm cu piciorul în societatea în care trăim. La Moscova nu faci mişto de jandarmii sau poliţişti că nu vrei să te legitimezi şi nu ai timp să faci crize de isterie că „au dat cu gaz”.

 Există un curent în întreaga societate occidentală prin care tinerii sunt învăţaţi să îşi urască propria cultură. În Statele Unite adepţi mişcării Resist sau Antifa scandează la proteste „No Trump, No Wall, No UŞA at All” (fără Trump, fără Ziduri, fără Statele Unite). Avem o întreagă generaţie care este spălată pe creier să nu realizeze că sunt într-o poziţie unică în istoria umanităţii. Niciodată în istorie, libertatea cuvântului, a mişcării, a iniţiativei nu a fost atât de mare ca în momentul de faţă.

 Suntem singură generaţie care avem mijloacele de a schimba lumea din temelii, dar curente diversioniste ne parazitează colegii de generaţie. Mişcări fără sens şi fără scop sunt create în fiecare zi: împotriva masculinităţi toxice, împotriva privilegiului omului alb, împotriva privilegiului masculin; etc.

 Libertatea pe care o avem nu va mai dura mult, ultimele noastre focuri vor fi trase în ţinte false de genul „luptă cu corupţia”. Eventual după nişte iepuri precum Dragnea sau Dancila.

Acolo protestele au o cauza concreta

 Peste 50.000 de protestatari au ieşit pe străzile Moscovei pentru un al cincilea weekend consecutiv. Protestele au loc în ciuda unei campanii extreme, de arestări organizată de Kremlin împotriva demonstraţiilor neaprobate.

 In Rusia protestatari cer autorităţilor din Moscova, un lucru simplu: să permită opoziţiei să candideze în scrutinul electoral din septembrie. Reprezentanţii opoziţiei au fost scoşi din cursa electorală de către o decizie a Birului Electoral pentru presupuse nereguli privitoare la strângerea listelor de semnături.

Epochtimes-romania raporteaza despre protestele de la Moscova:

„Cel puţin 50 de mii de persoane s-au adunat la protestul autorizat pe bulevardul Sakharov până sâmbătă ora 17 locală, conform unui ONG care monitorizează numărul de demonstranţi, citat de Moscow Times.

Săptămâna aceasta, trupe mascate ale poliţiei au percheziţionat un birou folosit de activistul de opoziţie Lyubov Sobol, care a fost reţinut pentru interogatorii.

Opt persoane au fost reţinute până acum la protestul de la Moscova, a declarat site-ul de monitorizare al poliţiei OVD-Info.

Mai multe alte oraşe din Rusia, inclusiv Sankt Petersburg, organizează demonstraţii în solidaritate cu candidaţii opoziţiei din Moscova. La mitingul din Sankt Petersburg au reţinuţi cincizeci de activişti, iar şapte la Rostov-pe-Don, conform OVD-Info.

Miercuri, Biroul electoral Central al Rusiei a respins apelurile mai multor politicieni din opoziţie, inclusiv Sobol, care a început o grevă a foamei pentru a protesta faţă de abuzurile oficialităţilor moscovite.

Celebrităţi ruseşti precum popularul youtuber Iuri Dud şi rapperul Oxxxymiron au anunţat că vor participa la evenimentul de astăzi, cerând milioanelor de fani pe social media să li se alăture.

Poliţia din Moscova a reţinut peste 2.300 de persoane la mitingurile desfăşurate în această vară pentru a protesta împotriva excluderii candidaţilor. Deşi majoritatea celor reţinuţi au fost eliberaţi rapid, autorităţile i-au acuzat pe protestatari de folosirea violenţei împotriva poliţiei, în ciuda faptului că majoritatea materialelor video filmate în timpul incidentelor ilustrează violenţe din partea poliţiei şi rezistenţă paşnică din partea demonstranţilor.„

Epochtimes

Sa nu dam vrabia din mana pe cioara din par …

 De bine de rău trăim într-o tară care nu a cunoscut războiul de 70 de ani, unde putem înjura premierul şi face nazist preşedintele. O ţară care nu a cunoscut atentate teroriste, războaie civile sau lupte interetnice. În timp ce în Bucureşti lumea ieşea în stradă pentru că acum un an jandarmeria a „dat cu gaz”, la Moscova ruşii se băteau pentru dreptul de a înscrie un biet partid în cursa electorală.

 Pe plan mondial au loc schimbări care pun sub semnul întrebări toate libertăţile şi drepturile noastre în numele unei mai bune „securităţi”. Copii noştri vor trăi într-o lume total schimbată, vor invidia libertatea pe care noi am avut-o şi nu vor putea înţelege cum ne-am irosit toate sântele în lupte fără finalitate.

Surse:

# Imagine Articol

rfi.fr

# Epochtimes

Proteste masive la Moscova pentru alegeri libere

# ktfnews

“No Trump, No Wall, No USA at All!”

***

Razboiul Informational

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*