10 august 2021 – Piaţa Victoriei protest confuz. AUR sau hastag Rezist?

10 august 2021

 137 de vizualizări

10 august 2021
10 august 2021

10 august 2021 – Piaţa Victoriei protest confuz. AUR sau hastag Rezist? Căldură mare, Confuzie mare !

 10 august 2021 Protest în Piaţa Victoriei în mijlocul pieței se afla un grup de persoane îmbrăcaţi în tricouri galbene pe care scrie ceva foarte mic, benerele şi panicardele lor sunt puţin vizibile. Oamenii trec unii îi înjura alţi spun că şi ei au votat cu AUR dar toţi trec mai departe.

 Doi bătrânei care se ţineau de mână trec prin Piaţa Victoriei şi discută ea îl întreabă pe el „ce se întâmplă în centrul pieței”; el răspunde: „sunt antivaccinisti” şi cine organizează acest protest întreabă ea: „Sosoaca? Lovin?”. El îşi potriveşte ochelarii pe nas se uită şi răspunde hotărât: „Nu sunt cei de la AUR”.

Ce s-a întâmplat pe 10 august 2021?

 Sandel Matei zis şi „Sandy Bătăuşul” împreună cu Marian Morosanu zis „Ceauşescu” au co-organizat împreună cu o facţiune a mişcării #Rezist un protest în legătură cu tergiversarea dosarului din 10 august.

 Lucrurile au fost foarte confuze, cei veniţi în Piaţa Victoriei au purtat tricouri galbene similare cu cele purtate de AUR, au venit cu foarte puţine steaguri, dar au adus un elefant roz care reprezenta în viziunea participanţilor „elefantul din încăpere” pe care nu îl văd politicieni.

 Pe tricourile galbene scria într-adevăr #Rezist şi pe elefant 10 AUGUST. Din păcate pentru participanţi, înscrisurile nu erau vizibile pentru cei care treceau pe trotuar, astfel s-au generat câteva situaţii amuzante precum momentele când un domn îmbrăcat în dac şi ulterior o călugăriţă s-au alăturat protestului deşi nu păreau că veniseră pentru „10 august”.

Vezi povestea Elefantului Roz declic: Jandarmii au sechestrat elefantul

 Cei care au înţeles despre ce este vorba se întrebau dacă mişcarea #Rezist a militat inclusiv pentru aducerea actualului guvern (PNL-USR), de ce nu au fost sprijiniţi de nouă clasă politică în soluţionarea dosarului 10 august.

 Prin urmare protestul avea numeroase probleme de P.R (Public Relations) precum prezenta în Piaţa Victoriei în faţa unui guvern dorit de #Rezist, tricourile galbene sau faptul că nu aveau benere clare cu mesaje legate 10 august. Mai mult prezenţa unui număr destul de consistent de persoane care spre ora 8 ar fi fost în jur de 150 de persoane, care majoritatea nu purtau masca i-a făcut să pară că protestând pentru cu totul altceva.

sandy 261x300 - 10 august 2021 – Piaţa Victoriei protest confuz. AUR sau hastag Rezist?

10 August 2021 după proteste marca #Rezist

 În legitimitate au fost un alt grup de rezisteni care au protestat simbolic în număr restrâns în fata parchetului general. Acel protest pare să aibă sens, dar protestul din 10 august 2021 din faţa Guvernului nu este clar împotriva cui a fost îndreptat, dar cu siguranţă nu putem spune că a fost un protest de susţinere a coaliţiei Rezist Catu-Barna.

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*