Cazul Caracal şi cazul Alexandru Cumpănaşu: o distopie Orwelliana se naşte

Alexandru Cumpănașu omul serviciilor ?

 1.006 vizualizări

Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănaşu ne aduce nouă: supraveghere video, ceasuri GPS si cartelele prepay cu buletinul

 Lucrurile se complică mult în cazul Caracal odată cu anunţarea candidaturii domnului Alexandru Cumpănașu. Domnul Alexandru Cumpănașu a devenit cu adevărat cunoscut odată cu tragedia de la Caracal. La început acestei tragedii dânsul a avut o poziţie de bun simţ, s-a prezentat ca fiind doar unchiul Alexandrei şi a răspuns răspicat că nu doreşte să candideze. A fost atacat şi a răspuns foarte frumos că nu este interesat de politică, se va implica doar în soluţionarea cazului Alexandra şi atât.

 Lucrurile se complică atunci când un om venit din „societatea civilă” doreşte, brusc, să intre în horă cu politicienii (hoti). Lucrurile sunt aruncate în aer, pur şi simplu, când aflăm că omul nostru plănuia de mult o candidatură la prezidențiale, mai spectaculoasă.

 Un video publicat pe ştiri pe surse în data de 14 iunie 2019 îl arată pe domnul Cumpănașu vorbind de o posibilă candidatură din partea Coaliţiei Naţionale Pentru Modernizarea României:

„trebuie să iau … să luăm decizia împreună cu colegii mei” … „nu excludem o candidatură”. „CNMR va avea un candidat sau va susţine un candidat”

Video: Interviu cu Alexandru Cumpănașu, preşedintele CNMR

 Mai mult, în acel filmuleţ el recunoaşte că îl cunoaşte pe domnul George Maior şi că o asemenea relaţie este foarte importantă pentru un viitor candidat. Acesta este un mod foarte delicat de a spune … ca să ajungi preşedinte e bine să îl cunoşti pe domnul Maior, noi căutăm un candidat viabil, eu îl cunosc pe domnul Maior.

Jurnalisti din România de la mai multe publicaţii au arătat că domnul Alexandru Cumpănașu se cunoaşte şi cu doamna Dăncilă şi nu este străin de PSD. Vezi [(AICI)]

Prin urmare, domnia sa nu este un „amărăştean” venit din popor (de la coada vacii), ci un apropiat al sistemului, câţi din noi îl cunosc pe domnul George Maior şi pe doamna Dăncilă? Mai trebuie adăugat că domnul Cumpănașu îl cunoaşte şi pe domnul Dan Barna … „de vreo 15 ani”.

Cazul Caracal

 Nu doar că principala interfaţa dintre noi şi Cazul Caracal, domnul Cumpănaşu, este un apropiat al sistemului, dar cazul în sine ne va afecta libertăţile fundamentale. Incompetenţa poliţiştilor de a localiza un apel telefonic va avea efect asupra tuturor: camere de supraveghere, ceasuri cu GPS, cartele prepay cumpărate cu buletin. O lume Orwelliana se naşe din cazul Caracal, şi asta este doar începutul.

 Domnul Alexandru Cumpănașu se laudă ca el este cel care a „introdus camerele de supraveghere în şcoli” şi asta spune multe …

Sistemul este atât de pervers, încât orice breşă descoperită este reciclată şi folosită împotriva noastră.

 Telefoanele nu mai pot fi localizate pentru că tot sistemul a schimbat câte ceva pe ici pe colo, pentru ca micii infractori să nu mai poată fi localizaţi de SRI. Serviciile secrete au fost temporar emasculate, cum apare un  caz precum „Caracal” unde noua localizarea nu a funcţionat, tot sistemul vine cu soluţii, prima soluţie este ca copii să poarte un ceas cu GPS.

 Suntem anunţaţi că primăria Sectorului 5 Bucureşti a decis să ofere ceasuri cu GPS şi buton de panică elevilor din clasele primare și de gimnaziu. Pentru început, aceste ceasuri sunt opţionale şi oferite gratuit, dar oare sunt ele eficiente? Imaginile cu aceste ceasuri oferite presei ne prezintă aceste dispozitive ca fiind mari şi butucănoase. Oare cei care se ocupă cu traficul de persoane nu vor observa aceste dispozitive şi nu vor avea inteligenţa să scape de ele?

 Probabil că vor apărea asemenea cazuri, apoi se vor oferi soluţii mai eficiente, mai precis un cipul RFID implantat sub piele. O afacere pentru ei, o pagubă pentru libertatea noastră!

Bye, Bye, PrePay

 Presa ne spune că în urma „Cazul din Caracal” nu vom mai putea cumpăra cartele PrePay decât cu buletinul. Asta înseamnă că orice cetăţean român este considerat infractor a priori, asta înseamnă că pentru serviciile secrete nu va mai există intimitate. Nu va mai există relaţie de confidenţialitate cu avocatul, doctorul sau cu psihologul, fiecare număr de telefon va avea ataşat un nume. Odată ce nu mai există intimitate, însemnă că oricine poate fi şantajat, dacă are o amantă, dacă are un copil ilegitim, dacă e homosexual, dacă are o problemă cu alcoolul, o problemă psihică etc

 Propaganda sistemului este: „ai ceva de ascuns?”, fapt total opus principilor din ţări că Statele Unite unde există celebrul principiu că ai dreptul să îţi păstrezi tăcerea dacă ceea ce spui te poate incrimina. În statele democratice, acuzatul este nevinovat până la proba contrară, la noi toţi cetăţenii devin post-Caracal vinovaţi până la proba contrară.

  Un celebru sit german care te învaţă cum să îţi păstrezi intimitatea  se cheamă „I have something to hide” (am ceva de ascuns). Aceasta este democrația autentică, când nu ești obligat să îți pui toate datele pe masă, nu struto-camila din România. Fără respectarea intimităţii se poate ajunge la situaţia în care cel care deţine accesul la informaţii să „găsească” o vină cui doresc, să „creeze” un dosar oricui poftesc.

Alexandru Cumpănașu – vioara întâi

 Omul care „s-a zbătut” să avem camere video în şcoli, să „modifice legi” care ne aruncă într-o distopie „a unei noi lumi viteze” şi care cam plănuia o candidatură spectaculoasă, intra în cursa electorală. Sunt prea multe fapte: Maior, Dăncilă, Barna, camere video, cartele prepay, ceasuri GPS, ca omul nostru să fie ce se prezintă a fi.

Nu suntem alături de denigratorii  lui Alexandru Cumpănașu

  Nu ne vom subscrie limbajului obscen folosit de tabloidul Libertatea care a publicat un articol numit „Primul vierme ieșit din cadavrul Alexandrei”. Nici limbajului vulgar cu implicații necrofililice G4Media care au publicat articolul „Primul candidat călare pe un cadavru„. Trebuie însă să reţinem că domnul Alexandru Cumpănașu îi cunoaşte pe domnul George Maior, fost şef al SRI şi actual Ambasador în SUA. Iar actiunile sale au ca impact militarizarea societăţii noastre, deoarece un stat cu camere de supraveghere, ceasuri cu GPS şi cartele prepay cumpărate cu buletinul, numai democratic nu e.

 Dacă pe 30 august a început să (re)circule clipul cu domnul Cumpănașu care il cunoaşte pe domnul Maior, pe 31 august domnul Cumpănașu a anunţat că domnul Maior l-a sfătuit „să nu candideze”. Convenabil …

 Totul pare „cusut cu aţă albă” în povestea unchiului care voia da nu voia, dar totuşi voia să candideze. Totul pare o uriaşă manipulare a unor servicii menite să scoată lumea la vot şi a legitima sistemul încă o dată.

 Statul este cel care trebuie să asigure siguranţa cetăţenilor săi fără să ne considere pe toţi „posibili infractori”. Faptul că domnul Cumpănaşu nu înţelege asta îl deconspiră ca un foarte posibil agent al unuia din cele 7 servicii secrete.

SURSE:

# YouTube

Interviu cu Alexandru Cumpănaşu, preşedintele CNMR

# Digi24

Guvernul a decis: Cartelele prepay se vor vinde doar cu buletinul

# B1

Alexandru Cumpănașu susține că George Maior i-a spus să nu cadideze la prezidențiale: ‘Am rămas șocat’

# newsweek

Dăncilă – Cumpănașu, tandemul PSD președinte – premier

# Podul

EXCLUSIV Candidatura la Cotroceni a dubiosului Cumpănașu, pregătită în laboratoarele PSD! ONG-istul care se cațără pe cadavre

# G4Media

Primul candidat călare pe un cadavru 

***

Războiul Informational

 

Related Images:

Citeste si …

1 Trackback / Pingback

  1. La alegerile prezidențiale din 2019 PSD se prezintă cu 5 candidați - Razboiul Informational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*