Discuții aprinse între Colonelul Paraschiv și Rezist la Gaudeamus 2019

Colonelul Paraschiv & Rezist

 251 de vizualizări

Colonelul Paraschiv
Colonelul Paraschiv

Discuții aprinse între Colonelul Paraschiv și Rezist la Târgul de carte  Gaudeamus 2019

 Vineri la târgul Gaudeamus Grigore Cartianu şi-a lansa cartea „10 august”, eveniment la care a apărut şi Colonelul Paraschiv cunoscut protestatarilor ca „Fantoma Alba„. În cercurile #Rezist au apărut informaţii pompoase de genul ”Colonelul Paraschiv, prins de protestatari #Rezist la Târgul de Carte”, în realitate Colenelul Paraschiv a fost reperat de protestatari #Rezist şi invitat la standul de carte unde se lansa „10 august”.

Colonelul Paraschiv Vs #Rezist Reloaded

Colonelul Paraschiv, extrem de binevoitor a răspuns la un tir de întrebării extrem de ostile. Colonelul Paraschiv a fost întâmpinat cu adversitate de foști protestatarii gazați în 10 august, dar atmosfera s-a menținut în limite relativ civilizate. Colonelul Paraschiv nu a fost agresat şi nici nu i-au fost adresate insulte grave sau ameninţări, protestatarii Rezist i-au urat doar să ajungă la închisoare.

Col. Dumitru Paraschiv, a fost comandant al Brigăzii speciale de intervenţie Vlad Ţepeş, care a coordonat intervenția brutală a jandarmilor la mitingul din 10 august 2018.

În momentul în care spiritele erau mai încinse Grigore Cartianu a intervenit şi a precizat că Col. Dumitru Paraschiv a venit de bună voie, cu toate acestea, acesta nu a scăpat de urării de genul: „puşcăria pe tine” sau ca va ajunge la „Dragnea”

Col. Paraschiv a fost întrebat despre un soarta unui telefon, despre care este acuzat că l-a confiscat de la un protestatar, acesta a evitat un răspuns concret. Întrebat despre semnificaţia gestului cu degetul în sus, acesta a răspuns „înseamnă câte unul”. Întrebat de copii mici gazaţi acesta a răspuns „nu erau pe raza acţiunii mele”. În ciuda atitudini amabile Col. Paraschiv nu a făcut nici o dezvăluire spectaculoasă.

Alte Cărții despre #Rezist

 La același stand se găsea o carte numită „600.000 #Resist„ unde aparent 600.000 ar fi numărul de protestatari iar ce vine după punct nu sunt zecimale. Toți jurnaliști moderni cunosc ca exista instrumente de măsurare a adunărilor umane, cea mai cunoscuta este situl mapchecking.com, iar in Piata Victoriei nu pot intra mai mult de 65.000 persoane (2 pe mp, si toate bulevardele pline).

resist 600 - Discuții aprinse între Colonelul Paraschiv și Rezist la Gaudeamus 2019

 Speram ca, cartea lansata vineri sa nu conțină asemenea erorii.

***

Războiul informațional

 

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*