Discuții aprinse între Colonelul Paraschiv și Rezist la Gaudeamus 2019

Colonelul Paraschiv & Rezist

Colonelul Paraschiv
Colonelul Paraschiv

Discuții aprinse între Colonelul Paraschiv și Rezist la Târgul de carte  Gaudeamus 2019

 Vineri la târgul Gaudeamus Grigore Cartianu şi-a lansa cartea „10 august”, eveniment la care a apărut şi Colonelul Paraschiv cunoscut protestatarilor ca „Fantoma Alba„. În cercurile #Rezist au apărut informaţii pompoase de genul ”Colonelul Paraschiv, prins de protestatari #Rezist la Târgul de Carte”, în realitate Colenelul Paraschiv a fost reperat de protestatari #Rezist şi invitat la standul de carte unde se lansa „10 august”.

Colonelul Paraschiv Vs #Rezist Reloaded

Colonelul Paraschiv, extrem de binevoitor a răspuns la un tir de întrebării extrem de ostile. Colonelul Paraschiv a fost întâmpinat cu adversitate de foști protestatarii gazați în 10 august, dar atmosfera s-a menținut în limite relativ civilizate. Colonelul Paraschiv nu a fost agresat şi nici nu i-au fost adresate insulte grave sau ameninţări, protestatarii Rezist i-au urat doar să ajungă la închisoare.

Col. Dumitru Paraschiv, a fost comandant al Brigăzii speciale de intervenţie Vlad Ţepeş, care a coordonat intervenția brutală a jandarmilor la mitingul din 10 august 2018.

În momentul în care spiritele erau mai încinse Grigore Cartianu a intervenit şi a precizat că Col. Dumitru Paraschiv a venit de bună voie, cu toate acestea, acesta nu a scăpat de urării de genul: „puşcăria pe tine” sau ca va ajunge la „Dragnea”

Col. Paraschiv a fost întrebat despre un soarta unui telefon, despre care este acuzat că l-a confiscat de la un protestatar, acesta a evitat un răspuns concret. Întrebat despre semnificaţia gestului cu degetul în sus, acesta a răspuns „înseamnă câte unul”. Întrebat de copii mici gazaţi acesta a răspuns „nu erau pe raza acţiunii mele”. În ciuda atitudini amabile Col. Paraschiv nu a făcut nici o dezvăluire spectaculoasă.

Alte Cărții despre #Rezist

 La același stand se găsea o carte numită „600.000 #Resist„ unde aparent 600.000 ar fi numărul de protestatari iar ce vine după punct nu sunt zecimale. Toți jurnaliști moderni cunosc ca exista instrumente de măsurare a adunărilor umane, cea mai cunoscuta este situl mapchecking.com, iar in Piata Victoriei nu pot intra mai mult de 65.000 persoane (2 pe mp, si toate bulevardele pline).

Rezist 600

 Speram ca, cartea lansata vineri sa nu conțină asemenea erorii.

***

Războiul informațional

 

 

Citeste si …

rețeaua Soros
Bucuresti

Românul care afirma ca poate deconspira rețeaua Soros revine cu noi precizări

Românul care afirma, în articolul precedent, ca poate deconspira rețeaua Soros revine cu noi precizări  În urmă cu câteva zile Asociaţia Civică Dreptate începea prezentarea unui caz complex prin care se anunţa demascarea unei rețele […]

IMG 4223a - Naţionaliştii întruniţi la Tâncăbești pentru a comemora 80 de ani de la asasinarea „Căpitanului”
Bucuresti

Naţionaliştii întruniţi la Tâncăbești pentru a comemora 80 de ani de la asasinarea „Căpitanului”

Astăzi 24 noiembrie naţionaliştii s-au întrunit la Tâncăbești pentru a se reculege la a 80-a comemorare a asasinări lui Corneliu Codreanu. Astăzi sâmbătă 24.11.2018, ora 12, la troița monumentală de pe liziera pădurii Tâncăbești (DN1, […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*