Testele RT PCR nu sunt eficiente, ele vor fi retrase din SUA la sfârșitul anului 2021

CDC renunta la testele RT PCR

 325 de vizualizări

teste RT PCR
testele RT PCR ineficiente

CDC anunță ca testele RT PCR nu sunt eficiente, ele vor fi retrase din SUA la sfârșitul anului 2021

 CDC anunţa că își va retrage solicitarea de prelungire a autorizației de urgență pentru folosirea testelor RT PCR folosite la diagnosticarea cazurilor de Sars-Cov-2, începând cu 31.12.2021.

ScreenShot 20210730165116 300x171 - Testele RT PCR nu sunt eficiente, ele vor fi retrase din SUA la sfârșitul anului 2021

 CDC adică, Center For Diseases Control , în calitatea lor de departament de stat a făcut anul trecut o cerere către Guvern U.S pentru aprobarea folosirii în regim de urgenţă a testelor PCR, iar guvernul a aprobat solicitarea. Acum CDC vrea să anuleze autorizaţia de folosire a respectivelor teste deoarece s-a constatat că sunt ineficiente.

RT PCR nu atât de eficiente cum s-a crezut

 Astfel după un an și jumătate de bâlbe, timp în care s-au diagnosticat în mod fals zeci de milioane de oameni din toată lumea ca fiind infestaţi cu Covíd, iar mulţi au fost trataţi şi intubaţi ca urmare a acestor rezultate fals-pozitive, CDC recunoaşte ineficienta testelor PCR.

 Însuşi inventatorul metodei de testare PCR, Kary Mullis , a declarat că testul sau nu este adecvat pentru diagnosticarea infestării cu viruşi, informaţia a fost catalogata rapid ca „Fake News” şi interviul sau a fost rapid retras de pe toate platformele importante. Mai târziu Fack Check au trebuit să schimbe catalogarea informaţiei din „complect falsă” în „scoasă din context”.

ScreenShot 20210730172916 300x147 - Testele RT PCR nu sunt eficiente, ele vor fi retrase din SUA la sfârșitul anului 2021

 În România cetăţeni au fost terorizaţi în a doua parte a anului 2020 cu informaţii care anunţau zilnic zeci de mii de infestării, diagnostice obţinute în urma testării PCR. Astăzi însă CDC anuță ca şi retrage solicitarea de aviz a testelor PCR şi îndeamnă unităţile medicale să folosească o altă metodă de diagnosticare aprobată.

După 31 decembrie 2021, CDC va retrage cererea formulată către Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (F.D.A) pentru autorizarea utilizării de urgență (EUA) a CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV). Panoul de diagnosticare RT-PCR în timp real, test introdus pentru prima dată în februarie 2020 numai pentru detectarea SARS-CoV-2. CDC oferă această notificare prealabilă laboratoarelor clinice pentru a avea timp adecvat pentru a selecta și implementa una dintre numeroasele alternative autorizate de FDA.

Anunţa FDA

 

  În România zeci de mii de persoane au fost internate, carantinate cu forţa, li s-a administrat tratamente care la acea dată erau experimentale totul pornind de la un test despre care astăzi aflăm că nu este foarte eficient.

SURSE:

# Anuntul CDC

07/21/2021: Lab Alert: Changes to CDC RT-PCR for SARS-CoV-2 Testing

 

# Stire falsa mai putin falsa

Fact check: Inventor of method used to test for COVID-19 didn’t say it can’t be used in virus detection

 

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

referendum
Alte stiri

Nu rezolvă problemele reale ale familiei, violenta familiară, sărăcia

Vezi -> „Toate minciunile despre Referendum„ Nu rezolvă problemele reale ale familiei, violenta familiară, sărăcia, divorţul, abandonul şcolar. – Referendumul are ca obiectiv definirea clară a căsătoriei, afirmația făcuta este o tactică murdară de „red […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*