Bratu Luis: Actiune inedita de Arborarea a drapelului României in fata Guvernului

 118 vizualizări

Bratu Luis - Guvernul Romaniei
Bratu Luis - Guvernul Romaniei

Bratu Luis: Acțiune inedita de Arborarea a drapelului României in fata Guvernului, Piata Victoriei

 Luni în faţa guvernului a avut loc o acţiune civică inedita, la iniţiativa domnului Bratu Luis patru bărbaţi au afişat un tricolor uriaşi în faţa guvernului. Acţiunea a început în jurul orei 10:30 şi s-a încheiat în jurul orei 11:30.

Acţiunea a fost anunţată pe Facebook pe grupul Legitima Apărare unde moderatorul grupului a anunţat simplu:

Luni, ora 10.00, merg să arborez Drapelul României, în fața guvernului prădător. Am nevoie de 10 oameni, care să-și asume eventualele amenzi, datorate eventualelor abuzuri din partea jandarmeriei.

Arborarea Drapelului României, nu trebuie catalogat ca protest. (sursa)

La închiderea acţiunii domnul Bratu Luis a anunţat pe facebook:

 Azi, 21 Martie, am desfășurat/arborat Drapelul României, în fața guvernului PRĂDĂTOR, în semn de solidaritate cu Neamul Român. Ținând cont de desfășurarea evenimentelor din ultima vreme, vă îndemn să nu uitați de drapelul nostru Național, să-l arborați cu mândrie, pentru că au murit milioane de români pentru EL. (sursa)

Care a fost mesajul pe care grupul civic „ Legitima Apărare” a încercat să îl transmită ?

 De mai multe zile în mediul online circula o serie de fotografii cu instituţii, străzi şi bulevarde din românia unde este abordat steagul Ucrainei. Acest act de arborarea a drapelului altui stat este reglementat de legea 75/1994, actualizată:

Arborarea drapelului României | Lege 75/1994, actualizată:

Art. 7. –

Drapelele altor state se pot arbora pe teritoriul României numai împreună cu drapelul naţional şi numai cu prilejul vizitelor cu caracter oficial de stat, al unor festivităţi şi reuniuni internaţionale, pe clădiri oficiale şi în locuri publice stabilite cu respectarea prevederilor prezentei legi. (sursa)

Cui prodest?

 Arborarea drapelului Ucrainei nu ajută cu nimic refugiaţii care fug de ororile războiului, nu schimba nimic în Ucraina şi nu opreşte invazia rusească, mai mult generează tensiune şi frustrare. Din punct de vedere heraldic şi diplomatic arborarea drapelului altui stat în afara vizitelor oficiale şi a unor evenimente culturale precum zilele naţionale ale statelor prietene înseamnă că ţara respectivă a fost cucerită. Gestul transmite un mesaj, lipsit de demnitate, total nepotrivit.

275135064 2051293931719805 3881552524444513368 n 300x200 - Bratu Luis: Actiune inedita de Arborarea a drapelului României in fata Guvernului

 Refugiatul trebuie să se adreseze primului stat unde este pace şi linişte, statul vecin are obligaţia să ajute refugiaţii din ţările vecine aflaţi în căutate de protecţie. Aşa a făcut ţara noastră în cel de al doilea război mondial când a oferit adăpost şi protecţie guvernului polonez. Lucrurile însă se opresc aici, nu se renunţa la drapelul naţional, nu se pun plăcute bilingve, nu se încalcă legile ţării.

 Situaţia este similară cu Românii care emigrat în timpul comunismului în Statele Unite, Canada şi alte ţării, aceştia au fost constrânşi să înveţe limba statului gazda sa îi respecte legile să se integreze. Problema este că nu refugiaţii ucraineni cer implementarea unor măsuri aberante ci acestea vin din proastă judecata a unor conaţionali care vor să transmită „semnale de virtute”.

 Bratu Luis a precizat la insistenta noastră ca acţiunea sa nu este un gest ostil Ucrainei ci doar un semnal pentru liderii noştri să respecte drapelul naţional pentru care s-a murit.

Domnul Bratu Luis a mai făcut următoarea postare pe acest subiect:

Când faptele vorbesc, vorbele amuțesc. Căci vorba fără faptă nimic este.

”Neamurile nu se dizolvă, ele capitulează.

Un NEAM în care orice e acceptabil, va sfârşi în consecinţă.”

„Toleranța creștină nu însemnează demorfinizarea conștiinței unui Neam pentru a nu mai vedea cum îți bați tu joc de soarta lui. Toleranța creștină pornește dintr-un cuget extrem de viu și de vigilent. Ea e omenoasă cu cel omenos, ea e îngăduială față de cel ticălos în speranța îndreptării lui. Când tu însă perseverezi diabolic, cu luciditate calculată, în voința de a-mi distruge credința, în numele căreia te tolerez, ai pierdut dreptul la beneficiul ei. Un creștin care ar tolera distrugerea credinței lui şi a semenilor lui, acela încetează să fie nu tolerant, ci creștin.”

Nichifor Crainic

„Combativitatea este virtutea care constă în deprinderea de a combate răul în mod înțelept. Care este patima care se opune acestei virtuți? Patima care se opune combativității este toleranța. Aceasta este ridicată astăzi la mare cinste de către sistemul corupt.

Ce este toleranța? Toleranța este permisivitatea față de rău. Ea se manifestă sub două forme: indiferența față de rău și favorizarea răului.” (sursa)

La încheiere

 Până în prezent s-a arborat drapelul Ucrainei, televiziunea naţională transmite emisiuni în limba ucraineană fără a fi traduse, s-a propus instalarea de plăcute în limba ucraineană, de-asemenea că refugiaţii din Ucraina să primească pământ şi casa sau ca studenţi din Ucraina să intre la facultăţi universitățile românești fără acte de studii. Precizăm că nici una dintre acestea nu au fost solicitate de refugiaţi sau de statul Ucrainean.

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

1 Comentariu

 1. Ucraina esete un stat artificial creat de Lenin, întărit de către de Stalin – care i-a „acordat independeța” în cadrul U.R.S.S., alături de Bielorusia, ănetru a avea două voturi în plus în Adunarea Națiuinilor Unite și, apoi, devenită O.N.U. Hrușciov a continuat procesul lipindu-i Crimeea, pentru a le arunca praf în ochi spre a acoperi crimele făcute de el cît condusese Ucraina. După destrămarea U.R.S.S., Ucraina și-a proclamet, din nou, independența, dar a uitat să-și comunice granițele la O.N.U., ca să fie recunoscută teritorial. Deci, din punct de vedere juridic și politic, Ucraina nu există ca stat. Ucraina este cel mai mare dușman extern al României.
  Președintele Klaus Iohannis a încheiat un tratat politico-militar trădător cu Ucraina anul trecut, iar acum acordă regim de refugiat celor care pleacă de acolo. Trebuie, dimpotrivă, să nu fie primită nici o persoană. Se cheltuie miliarde de lei pentru dușmanii țării în timp ce mulți români trăiesc în mizerie! Iar unii idioți utili, spălați pe creier sau deplin ignoranți în domeniul istoriei arborează drapelul Ucrainei în mod ilegal, așa cum au cerut-o și unii saltimbanci de la T.M.B.
  Toți indivizii ăștia trebuie linșati din motiv de autoapărare! La fel, trebuie stopată primirea de „refugiați” ucraineni sau din alte zone. Centrul Bucureștiului este plin de curve de lux din Ucraina, cu mașini fițoase, care mai primesc și regim de „refugiat”. În timpul criminalului răzbui dus de S.U.A. contra Serbiei, nici un sîrb nu a pledast din țară: toți au rămas să își apere țara!
  Ziaristul Ovidiu Bălan a spus la Antena3 că hotelul de 5 stele din Brăila este plin cu familii de ucraineni – bărbați, femei, copii, mașini fițoase – în regim de „refugiați”! Dar Antena3 – post tv mincinos prin excelență – nu a dezvoltat subiectul, nu a trimis nici un reporter acolo să filmeze minuinea: cum au trevut bărbații respectivi de vameșii ucrainei și români? Prin mituirea acestora!
  Dați-i afară pe trădătorii care ne conduc și ne im plică în război prin sprijinirea Ucrainei cu arme, alimente și – se zice – cu mercenari!
  Români! Treziți-vă! Dați-i afară pe ucraineni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*