Habemus prim-ministru … maghiarus

Habemus prim-ministru ...

 253 de vizualizări

prim-ministru ... maghiarus

Habemus prim-ministru … maghiarus: Ludovic Orban un guvern minoritar și la propriu și la figurat

  România este pe cale să devină cea mai progresista ţară din lume, dovadă sigură că patria noastră dragă este ţinta unor experimente sociale, economice şi politice. Astfel avem un preşedinte de etnie germană şi religie luterană, iar de ieri un prim-ministru de etnie maghiară şi confesiune unitariană. Amândouă etniile se deosebesc prin faptul că au asuprit românii din Ardeal timp de secole, iar cel puţin o dată de la fondarea statului român modern şi-au manifestat dorinţe autonomiste.

  Conform datelor ultimului recensământ, etnicii germani reprezintă doar 0,2% din totalul populaţiei României în timp ce cultul luteran este urmat de 0,11%. Etnicii maghiari reprezintă 3,3% din totalul populaţiei iar cultul unitarian reprezintă doar 0,31% din total.

 Iar asta nu este totul mai multe persoane cu origine etnică incertă au fost recent promovate precum Eduard Hellvig la conducerea S.R.I. sau Siegfried Mureșan comisar U.E. din partea României. După care avem persoane total alogene precum subsecretarul de stat Raid Arafat sau euro-parlamentarul Renata Weber. România cea mai omogena ţară din UE riscă să devină un paradis marxist al multiculturalismului şi diversităţii.

Dez-românizarea României

  Numirea lui Ludovic Orban ca prim-ministru consolidează instalarea domniilor fanariote şi marchează încă un punct în îndepărtarea boierimii autohtone. Boierii locali cum se întâmplă de-obicei nu au fost patrioţi ci corupti, dar după cum ne avertizează Machiavelli fiecare nouă stăpânire va fi în mod inevitabil mai rea. Fiecare nouă stăpânire trebuie mai întâi să răsplătească pe toţi cei care i-au făcut posibilă ascensiunea şi în mod neviabil niciodată nu va putea să îi răsplătească pe toţi după cum ei şi-au imaginat.

 Momentan domnul prim-ministru Orban a început să împartă funcţii, observăm că mişcarea #Rezist nu este uitată şi progresişti sunt deja reprezentaţi la cel mai înalt nivel.

Cine sunt miniștri progresiști?

 La Externe îl regăsim pe domnul, Bogdan Aurescu, un fost protejat al penalului Adrian Năstase, implicat în promovarea unui grup de „rezistenţă” care îl au ca lider pe un anume Sebastian Burduja. Aceştia tot încearcă să lanseze un pseudo-partid PACT (Pact pentru România) de care nu a prea auzit nimeni în afara celor care „rezistă” în „piaţă”. Despre domnul Bogdan Aurescu propaganda ne spune ca a „câştigat” platoul din Marea Neagră, în dispută cu Ucraina. În realitatea „Insula Șerpilor” aparţine de facto României iar Buceacu cu toată ieşirea la mare este deţinut ilegal şi ilegitim de Ucraina care l-a moştenit de la defuncta URSS.

Mai multe: [(AICI)]

 Victoria Violetă Alexandru – Ministerul Muncii şi protecţiei sociale este o activistă ong-ista care a activat în Asociaţia Pro Demagogia Democraţia şi apare ca fondator al Institutului de Politici Publice (IPP) membră P.N.L. abia din 2015. Doamna Victoria Violetă Alexandru a participat în 2015 la parada Gay şi s-a exprimat pentru drepturile unei persoane de a se defini după cum doreşte.

Mai multe [(AICI)]

 Stăpânirea fanariota a fost adusă pentru a desăvârşi planul de distrugere a statului naţional unitar român, federalizarea ţării (zisă la mișto „regionalizare”) şi aducerea imigranţilor musulmanii. În trecut s-a observat că dacă conducătorii au avut sânge de băştinaşi s-au întors înpotriva exploatatorilor, cu numeroase exemple: Irak, Libia, Ecuador, Paraguai, Argentina şamd. În România avem cazuri precum G. Dej sau N. Ceauşescu care puşi să aplice un plan distructiv s-au întors împotriva stăpânului, precum descotorosirea de trupele sovietice şi respectiv industrializarea României.

 Acesta este motivul pentru care s-a împământenit obiceiul plasării în colonii a unor lideri alogeni, care să nu vibreze la chemarea neamului sau a religiei.

În ce cred cei doi bărbați de stat ?

 Luteranii cred în două dintre cele mai distrugătoare erezii anume: „sola scriptură” şi „salvaţi prin credinţa doar”. Marthin luther a modificat biblia germană introducând cuvântul alein (doar) rezultând că salvarea omului vine doar prin credinţă, fără fapte, fără biserică. Germani luterani pun un mare accent pe biserică, dar nu în formă liturgică, deoarece salvarea vine doar prin credinţa personală.

  Biserica unitariană a apărut ca o critică la dogma trinitară, deviza lor este „Un Singur Dumnezeu”, ei resping aproape toate dogmele creştine. Unitarienii nu cred în Sf. Traime, în Cruce, în Comunitatea Sfinţilor în Biserică sau în Sinoade, nu cred nici măcar în învierea lui Isus. Sunt atât de departe de credinţele primare ale creştinismului încât cu greu ar putea fi consideraţi creştini. Ne punem întrebarea ce mesaj va transmite domul Orban de sfintele Paşti sau de crăciun unui popor majoritar creştin ortodox?

Un Guvern Minoritar si la propriu si la figurat.

  Noul Guvern are în componenţa sa numeroşi minoritari atât etnic cât şi politic, PNL a incorporat numeroşi membri proveniţi din ong-urile rezistene. Acesta este practic marxismul update, o mână de indivizi reprezentând o singură categorie socială preia controlul. Drepturile şi privilegiile acestei singure categorii ajung să depăşească drepturile tuturor celelalte categorii în parte cât şi a cetăţenilor că întreg.

 Ca şi în marxismul clasic nimeni nu a delegat revoluţionarii supăraţi, care luptă pentru „drepturile celor oprimaţi”, aproape niciodată aceştia nu fac parte din aceste clase sociale considerate a fi oprimate.

Primul-ministru Orban

Desemnarea domnului Ludovic Orban ca prim-ministru pare a fi cea mai mare greşeală progresistă, în loc lase PSD-ul să îşi erodeze încrederea electoratului, i-au trimis în opoziţie. Până la alegerile parlamentare guvernul Orban nu va avea timp să facă nimic spectaculos, iar electoratul va uita de greşelile guvernului Dancila. S-au grăbit ca fata la măritat … nu le prezicem un viitor foarte glorios.

Surse:

# G4media

Cine sunt miniștrii propuși de Ludovic Orban în guvernul PNL

# B1 TV

Cine este Violeta Alexandru, noul preşedinte al PNL Bucureşti

# Antena 1

Cine este Bogdan Aurescu, noul ministru al Afacerilor Externe

***

Războiul Informațional

 

 

Related Images:

Citeste si …

Cătălin Danoiu administratorul site-ului Veghe Patriei, reținut de polițiști
Incorect politic

Cătălin Danoiu administratorul site-ului Veghe Patriei, reținut de polițiști

Cătălin Dănoiu administratorul site-ului Veghe Patriei, reținut de polițiști. Firul întreg al evenimentelor:  Joi, 16 Noiembrie, Serviciul de Investigații Criminale (SIC) a descins la locuința bloggerului Cătălin Danoiu, cunoscut în mediul online ca: „De Veghe […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*