Ne-a părăsit Mihăilă Cofar, eroul român din martie 1990 de la Târgu Mureș!

 1.300 de vizualizări

Mihăilă Cofar
Mihăilă Cofar

Ne-a părăsit Mihăilă Cofar, eroul român din martie 1990 de la Târgu Mureș!

Vestea tulburătoare despre decesul eroului român Mihăilă Cofar ne-a fost adusă de patriotul Mihai Târnoveanu. Vezi mai multe: AICI

Domnul Cofar Mihăilă este ţăranul român din Ibăneşti care în martie 1990 a venit la Târgu Mureș să-i apere țara, la acea dată forțele extremiste maghiare doreau crearea unor incidente prin care se urmarea separarea Ardealului de România.

Mihăilă Cofar este bătut cu sălbăticie de extremiştii maghiari, căzut la pământ acesta continuă să fie lovit peste cap cu o pancardă, paradoxal imaginea unui om cu pulovăr verde bătut la Târgul Mureș avea să fie prezentată întregii planete ca fiind un caz de agresiune împotriva maghiarilor.

 Televiziunea română s-a mişcat rapid şi a prezintă cazul corect, Mihăilă Cofar ajunge pentru un moment erou, doar ca apoi să fie repede uitat. În urma agresiunii țăranul M.Cofar avea să rămână parțial paralizat și cu mai multe probleme de sănătate.

Jurnalistul Victor Roncea avea să afile pentru Evenimentul Zilei ca printre agresorii lui Mihăilă Cofar s-a aflat şi actualul patron al celebrei băuturi energizante Hell Energy.

Milionarul Iadului. Mister descifrat: Patronul Hell Energy e cel care l-a mutilat pe viață pe Mihăilă Cofar

Înmormântarea va avea loc sâmbătă la Ibanesti, jud. Mureș, aproximativ la ora 11,30.

Mihăilă Cofar a plecat liniștit la cer

 Ţăranul din din Ibăneşti şi-a iertat agresorii, pe timpul mandatului lui Emil Constantinescu, la cererea UDMR, acesta din urmă a decis să-l grațieze pe Pal Cseresznyes, unul dintre maghiarii care l-au mutilat pe Cofar. Înainte de a semna decretul, președintele l-a sunat pe Cofar să-i ceară acordul. Acesta i-a spus că și-a iertat agresorul.

 România post pandemie vă fi altfel şi dintr-un alt punct de vedere decât cele enumerate deja, în acest an ne-au murit, multe extrem de multe repere, luna trecută vorbeam de Tache Rodas deţinutul de la Piteşti care nu i-a cedat lui Ţurcanul care ne-a părăsit subit. De asemenea un alt fost deținut politic Gheorghe Nichifor a decedat tot luna trecută.

Ieșim din pandemie orfani spiritual şi cu îndoială în suflet dacă totuși Plandemia nu a avut ca scop şi reducerea drastică a numărului persoanelor de vârsta a III-a. Parcă prea multe repere ne-au părăsit doar anul acesta…

Eroii noștri și-au încheiat misiunea și ne-au părăsit cu conștiința împăcată, pentru cei rămași lupta abia acum începe.

Vezi si:

Victor Roncea afirma ca patronul Hell Energy este cel care l-a mutilat pe Mihăilă Cofar

 

***

 

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

referendum
Alte stiri

Nu rezolvă problemele reale ale familiei, violenta familiară, sărăcia

Vezi -> „Toate minciunile despre Referendum„ Nu rezolvă problemele reale ale familiei, violenta familiară, sărăcia, divorţul, abandonul şcolar. – Referendumul are ca obiectiv definirea clară a căsătoriei, afirmația făcuta este o tactică murdară de „red […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*