Gillette pierde 8 miliarde de dolari cu reclama „masculinitate toxică”

Gillette pierde masiv

 187 de vizualizări

Gillette
Gillette

Gillette pierde 8 miliarde de dolari cu reclama „masculinitate toxică”

 Cum o duce Gillette de când a lansat infama campania „masculinitate toxică”? Am putea să credem că cei de la Gillette s-au învăţat minte după tot feedback negativ primit. Nici de cum, Gillette nu a renunțat la mesajele de justiție socială. De curând compania a lansat o nouă campanie de „acceptare a obezității” și una care prezintă un tată care își învață fiica „transgender”, „fată devenită bărbat”, cum să se bărbierească.

 Gillette a uitat că rolul unei companii ar trebui să fie grijă pentru produse şi respectul faţă de client şi şi-a umilit la propriu clienţii. Unul dintre cei care au răspuns reclamei Gillette a precizat că bărbaţi doresc să vadă o reclamă pentru produse de bărbierit cu cawobooy, motociclete, bărbaţi Macho. Nimeni nu doreşte să primească „observaţii” de la cel care îi vinde un produs. Compania a făcut o alegere proastă criticându-şi clienţi şi aliindu-se cu mişcarea feministă a cărei audienţa nu folosește în mod curent produsele sale.

Citeste articolul nostru: Masculinitate toxică, ultima moda progresistă

 În timp ce Procter & Gamble se descurcă destul de bine, având vânzări mari și profit peste așteptări, a apărut şi o excepție notabilă pentru performanțele companiei, anume produsele de ras Gillette.

 Veniturile trimestriale ale Procter & Gamble Co (PG.N) și profitul ajustat au depășit așteptările de pe Wall Street, ducând acțiunile la un nivel record, chiar dacă PG.N, compania nr. 1 de bunuri personale din lume a luat 8 miliarde de dolari de la Gillette. Compania a raportat o pierdere de aproximativ 5.24 miliarde de dolari, 2.12 dolari pe acțiune în trimestrul încheiat pe 30 iunie, din cauza retragerii a 8 miliarde de dolari de la Gillette”, explică Reuters.

Noile reclame:

 În prima reclamă, Gillette se întreabă dacă masculinitatea toxică „este cel mai bun lucru pe care îl poate avea un bărbat?” (de oferit). Clipul comercial prezintă un comportament stereotip negativ al bărbaților, inclusiv hărțuire sexuală, intimidare și abuzuri psihice. „Băieții vor fi băieți”, spun pe un ton peiorativ, un grup de bărbați care stau în spatele unor grătare.

 O altă reclamă prezintă o fată, care se identifica a fii bărbat care după ce a „tranzitionat” (a luat hormoni) si se bărbiereşte pentru prima oară alături de tatăl ei. Mesajul reclamei este „că toată lumea <tranziţionează>

 O altă reclamă de produse de ras pentru femei a prezentat un model obez la mare, mesajul reclamei fiind că toată lumea trebuie să se simtă bine în pielea proprie.

Screen Shot 2019 04 09 at 11.13.21 am - Gillette pierde 8 miliarde de dolari cu reclama „masculinitate toxică”

SURSE:

Razboiul Informational

# Masculinitate toxică, ultima moda progresistă

Townhall

# Woke to Broke: Gillette Loses Billions After Anti-Men, Transgender Shaving Ads

Dailywire

# How’s Gillette Doing Since Its ‘Toxic Masculinity’ Campaign? Very, Very Badly.

Familycouncil

# Pro-Transgender Ads Cost Gillette $8 Billion

***

Razboiulinformational

 

 

Related Images:

Citeste si …

războiul total
Incorect politic

Coronavirusul: Faza războiul total împotriva Bisericii Ortodoxe Române

CoronaVirusul: Faza războiul total împotriva Bisericii Ortodoxe Române Exista un grup de „progresişti” care duc un război neconvenţional împotriva valorilor identitare româneşti. Aceştia vor critica orice lucru care poate fi legat cu identitatea noastră naţională, […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*