FAKE NEWS – Tudor Gheorghe linșat mediatic pentru un mesaj anti-Bruxelles

Tudor Gheorghe vs Fake News-ul

 693 de vizualizări

Tudor Gheorghe Fake News
Tudor Gheorghe Fake News

FAKE NEWS – Tudor Gheorghe linșat mediatic pentru un mesaj anti-Bruxelles

Nu mi-a plăcut Tudor Gheorghe, nu ca rapsod ci ca om. Părintele său Ilie Tudor a fost legionar şi luptător anticomunist cu ani grei de puşcărie la activ, iar la moartea sa, Tudor Gheorghe nu a permis foștilor deţinuţi politici şi foştilor prieteni din închisoare sa ii cânte „Plange printre ramuri luna.”, cum acesta lăsase cu limbă de moarte. Tudor Gheorghe a pretins că orientările politice ale tatălui său i-au adus multe greutăţi lui şi familiei sale. Ar mai fi de adăugat ca rapsodul l-a susţinut cândva pe Victor Viorel Ponta.

Tudor Gheorghe a fost simpatizant PSD, acest fapt este cunoscut, cu toate acestea Tudor Gheorghe nu este comunist. Are sau a avut o simpatie politică similară cu a altor peste 3.500.000 de români. Libertatea pe care ne bucurăm să o avem include dreptul de a avea simpatii politice fără să fim puşi la zid pentru ele.

Un păcat capital… libertatea de exprimare

Recent, Tudor Gheorghe a avut o interpretare excepţională în care a lăudat eroii care au murit în decembrie, a condamnat furtul din ultimii 30 de ani. A plâns pentru ultimii 30 de ani care au trecut în van. A deplâns faptul că ţara a ajuns plină de căpuşe şi lipitori, că hoţii sunt prezenţi printre politicieni, judecători, procurori. Nimic neobișnuit!

Singura problemă este că a îndrăznit să critice mărita şi prea sfânta Uniune Europeană, şi că a comis păcatul capital de a arunca cu ouă în mişcarea rezist. Cei care umilesc poporul român şi îi fac pe romani „pupători de moaşte” nu suportă, se pare, critica. În cel mai pur stil bolşevic al proceselor publice făcute ţăranilor „culaci”, comisarii noii „Uniuni” s-au dezlănţuit şi au făcut spume la gură. Rând pe rând s-au activat Funeriu, Tismăneanu şi, evident, nelipsitul Caramitru junior, ulterior s-a activat şi Teodor Baconschi şi chiar nihilistul Mândruţă.

Versurile criticate cel mai dur de miliţia gândirii ar fi următoarele: o „țară care plânge”, care „geme”, și așteaptă „un decret de la Bruxelles sau Strasbourg” şi „Protestăm pentru nimic” și „ne-adunăm să ne-alergăm”, „noi, cu mâna pe pietroi, strigăm Fără Violență!”.

Aceeași metoda de acțiune

Precum am văzut, şi în Statele Unite avocaţii toleranţei nu suporta critica, ei urlă cât pot că dreptul la libertatea cuvântului e „sacru”, dar aceştia apără doar dreptul „lor”. De îndată cum altcineva doreşte să îi critice pe ei, aceştia uita de orice toleranţă.

Metoda de acţiune este similară peste tot în lume, cel vizat este atacat într-un mod vulgar, agresiv şi în valuri. Se urmăreşte nu doar intimidarea celui vizat, dar şi acordarea unei lecţii viitorilor opozanţi care ar îndrăzni să critice pe „avocaţii toleranţei”.

Întotdeauna vorbele celui vizat sunt răstălmăcite şi făcute să însemne altceva. Tudor Gheorghe este acuzat că ar fi desconsiderat sacrificiul celor care au murit în 1989, că este „nostalgic comunist” şi chiar Ceauşist.

Cum s-a ajuns de la a critica rezistul la a desconsidera morţii din ’89?

E simplu, cei care scandează în Piaţa Victoriei „nu vrem catedrale, vrem spitale” se consideră cumva moştenitorii celor care au luptat în Revoluţie şi în Piaţa Universitătii. Adică omul spune ceva şi militanţii rezist au înţeles, cum se spune în popor, „pe dos”, sau cel puţin s-au făcut că au înţeles aşa. Scopul lor este să lanseze un mesaj dur că dictatura #Rezist nu tolerează critica, drepturile fundamentale ale omului se opresc unde începe mişcarea Rezist.

Limba română este colorată şi polisemantică, a spune că au trecut 30 de ani „degeaba” sau chiar că eroii au murit „degeaba” nu îi incriminează pe eroi. Vinovaţii sunt cei care l-au promovat şi acceptat pe Ion Iliescu, acest lucru ar trebui să fie clar şi pentru un copil.

Nu ai nevoie de multă inteligenţă să înţelegi unde bate concertul „Degeaba”, după căderea comunismului politicienii care au venit au anulat sacrificiul eroilor şi şi-au bătut joc de jertfa lor.

Siturile de Fake News nu au spus totul

S-a scris că Tudor Gheorghe ar fi făcut, in spectacolul „Degeaba”, propagandă PSD, dar nimeni nu a indicat unde. Tot ce au arătat este un pamflet la adresa Uniunii Europene, iar PSD-ul este un partid pro-Uniunea Europeană.

Acuzaţia de PSD-ist a ajuns precum acuzaţia de „burghez” şi „fascist” în timpul comunismului. Îţi iubeşti tara mai mult că „Uniunea”? Are grijă rezistul să te pună la zid si sa te faca „PSD-ist”.

Povestea cu PSD-ul a devenit cea mai bună mizerie de denigrat pe oricine nu se conformează „noii orânduiri mondiale”.

Ce altceva a mai spus Tudor Gheorghe şi a ascuns presa?

„Eroii revoluţiei Romane putrezesc în Bucureşti într-un cimitir protocolar, păziţi de soldaţi de parcă ne-ar fi teamă să nu iasă afară. E şi asta o idee! Dacă ies toţi într-o noapte şi se apucă să povestească cum a fost… de fapt, cine a fost pe lângă ei… zilele acelea, cine i-a îndrumat, cine a tras…”

„În ţară sunt mai liniştiţi că nu au atâta marmură pe ei. La mine vine unul mereu şi mă întreabă cum a murit el şi de ce? Ce să îi spun, las capul în jos şi tac, el mă priveşte lung şi dureros de greu. Până la urmă îl rog să mă ierte să ne ierte.”

„Primeşte-i, Doamne, pe cei ce vin din Timişoara, ei sunt ofranda cea mai grea pe care ţi-a trimis-o ţară.”

Tudor Gheorghe, victima unui Fake News

Dacă tot vorbim atâta de „Fake News”, să analizăm această informaţie din perspectiva Fake News-lui exact „ca la carte”. Siturile de ştiri toate au copiat una după alta, iar sursa iniţială, universul.net, ziarul unui anume Turturica, a scos din context câteva versuri.

Mai departe, ziarele au copiat ştirea şi au adăugat ce a scris unul sau altul pe Facebook. Aşa au făcut G4Media, Adevărul, Newsweek, Aktual24 sau Podul – nimeni nu a investigat informaţia.

Știrea exploatează sentimentele de moment

Ştirea are scopul să exploateze sentimentele de moment, iar poziţia celui acuzat nu este prezentată. Ştirea în cele din urmă este falsă, tot ce a făcut cel deja „condamnat” de procurorii rezist este să critice puţin statutul nostru de colonie în cadrul Uniunii Europene. Domnul Tudor Gheorghe nu a zis nici că Uniunea e bună, nici că e rea, doar a criticat pe cei care ne-au condus si ne-au adus în această postură ingrată.

Tudor Gheorghe „ceauşist”?

Tudor Gheorghe provine dintr-o familie de anti-comunisti care au fost persecutaţi pentru că tatăl său făcuse parte din Frăţiile de Cruce ale Mişcării Legionare. Ideologii rezist au încurcat greu borcanele acuzând, de această dată, victima de păcatele agresorului. În cântecele lui Tudor Gheorghe apar dese referiri la Aiud, la cei care au murit la revoluţie sau în comunism. Tudor Gheorghe a avut chiar un concert si un album închinat celor care au murit în închisorile comuniste, intitulat „Cu Iisus în celulă”. Rapsodul a fost aruncat în stradă, în perioada comunistă, pentru trecutul părintelui său şi i-a fost interzis să cânte o perioadă, prin urmare acesta nu a intrat niciodată în partidul comunist.

Spectacolul blamat „degeaba” s-a lansat în anul 2009 şi s-a ţinut în fiecare an, oamenii cu o brumă de cultură ar trebui să cunoască acest eveniment. Cuvintele incriminate nu se regăsesc în ordinea arătata, sunt fragmente tăiate şi lipite după cum au dorit ziariştii domnului Turturica. Halucinant, nu?

Titlul este Fake News

Titlul lansat de universul.net şi preluat de întreaga presă progresistă este următorul:

TVR, organ de propagandă anti-UE. De ziua lui Ceaușescu, a difuzat spectacolul ”Degeaba 30”

În primul rând, spectacolul a avut loc în data de 21 decembrie 2019, şi cum se întâmpla în astfel de cazuri, a fost difuzat câteva săptămâni mai târziu, că altfel stătea toată lumea acasă să se uite la TV. Astfel, TVR a ales neinspirat ziua de 26 ianuarie 2020, articolul nu aduce nici o dovada că organizatorii ar fi impus această dată.

TVR nu este responsabil de opiniile exprimate de către cei care ajung pe micul ecran, că altfel am vorbi de cenzură, iar concertul nu a fost unul anti-UE, si chiar dacă ar fi fost, nu ar fi trebuit să fie nici o problemă. Titlul are toate caracteristicile unui titlu FakeNews tip Click-bait.

Tudor Gheorghe a incriminat toţi politicienii

Cântecele au făcut trimitere la cei care au furat petrolul şi gazele, urându-ne să avem măcar un an în care să nu fim furaţi. A acuzat primarii şi parlamentarii deopotrivă, dar şi judecătorii şi procurorii.

Mesajul este clar, politicienii au anulat sacrificiul martirilor, dar totul nu este pierdut, românii pot încă să îşi câştige tara înapoi. Tudor Gheorghe vorbeşte la persoana a treia plural, el se incriminează şi pe sine si generația sa că a permis politicienilor să facă tot ce au făcut.

Este un mesaj manifest care nu trebuie înţeles mot-a-mot, chiar Tudor Gheorghe a spus că spectacolul sau este „greu de digerat” si a avut dreptate. Poate prea greu pentru „intelectualitatea progresistă”, am adaugă noi.

Impactul Fake News-ului

Teodor Baconschi a căzut cel mai greu în capcana Fake News-ului, criticând rapsodul dar recunoscând că nu a văzut concertul. Ati citit corect, nu a avut timp sa analizeze probele.

“Evident că n-am văzut ”spectacolul” TVR în care, pe versuri plângărețe, aflăm de la Tudor Gheorghe că au trecut ”degeaba” 30 de ani de la căderea comunismului. Căci nu (mai) suntem ”independenți” și ”suverani”, stăm cu mâna întinsă în fața unor Înalte Porți ”închise” (Bruxelles, Washington) etc. Pe scurt, era mai bine înainte.”

Baconschi antiromanism - FAKE NEWS - Tudor Gheorghe linșat mediatic pentru un mesaj anti-Bruxelles

Iar Daniel Funeriu s-a isterizat de degeaba… referitor la spectacolul Degeaba

”Băi Tudor Gheorghe, ia fii atent aici: cât ai fi fost tu de talentat în muzică și versuri! Primul meu coleg de bancă, Cristian Herbei și alți 1000 de oameni nu au murit pentru ca tu să-i dai cu zdranga zdranga la mandolină spunând că a fost degeaba! Băi talent: nu-ți e rușine la senectute să spui că e tot una să iei, când ai chef, avionul spre Pariş, cu statul la coadă 4 zile pentru 25 de l de benzină? Băi nenicule! E tot una să vezi banane doar în filme americane sau să cumperi la orice oră din zi sau noapte la colț de stradă? […]”

Funeriu antiromanism - FAKE NEWS - Tudor Gheorghe linșat mediatic pentru un mesaj anti-Bruxelles

Caramitru jr. s-a „isterizat” mai putin, dat suficient cat sa fie remarcat.

Caramitru antiromanism - FAKE NEWS - Tudor Gheorghe linșat mediatic pentru un mesaj anti-Bruxelles

In final a venit si tov  Tismaneanu Vladimir să tragă si el o concluzie.

Antiromanism Tismaneanu - FAKE NEWS - Tudor Gheorghe linșat mediatic pentru un mesaj anti-Bruxelles

 # Pentru cei care s-au isterizat ca Tudor Gheorghe a indraznit sa critice Uniunea Europeana, luati aici articolul nostru:

Argumente împotriva Uniunii Europene!

SURSE:

universul.net

TVR, organ de propagandă anti-UE. De ziua lui Ceaușescu, a difuzat spectacolul ”Degeaba 30”

G4Media

TVR, organ de propagandă anti-UE. De ziua lui Ceaușescu, a difuzat spectacolul „Degeaba 30” al lui Tudor Gheorghe

Adevarul (Pravda)

Tudor.Gheorghe, aspru criticat după ce TVR i-a difuzat spectacolul „Degeaba 30“. Funeriu: „Să-ţi fie ruşine, canalie talentată!“

Glasul info

Atac furibund al progresiștilor globaliști împotriva lui Tudor-Gheorghe: Tismăneanu, Caramitru și Funeriu dezlănțuiți!

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*