Profesorul Lucian Boia a fost decorat de preşedintele Ungariei

Profesorul Lucian Boia decorat de Ungaria

 392 de vizualizări

Profesorul Lucian Boia a fost decorat de preşedintele Ungariei
Profesorul Lucian Boia a fost decorat de preşedintele Ungariei

Profesorul Lucian Boia a fost decorat de preşedintele Ungariei, pentru întreaga activitate

 Profesorul Lucian Boia a fost decorat cu distincţia Crucea de cavaler a Ordinului de Merit al Ungariei de către preşedintele Ungariei, János Áder. Decoraţia, oficial, a fost acordată în semn de recunoaştere a întregii activităţi desfăşurate ca „istoric”, informează mediafax

„Distincţia a fost înmânată istoricului de către ambasadorul Ungariei în România, Botond Zákonyi, la festivitatea în cerc restrâns organizată, marţi, la Ambasada Ungariei din Bucureşti„, comunica mediafax.

 Decorația. în mod evident, i-a fost acordată profesorului Lucian Boia în anul centenar al Trianonului pentru uriaşa sa contribuţie la revizionismul maghiar. Fapt ciudat este că întreaga presă din România a ajuns să citeze situl revizionist şi antiromânesc hirado.hu Acest este situl care a lansat principalele dezinformării legate de Valea Uzului însă presa din România continuă să îl citeze.

Lucian Boia recunoaşte ce el scrie o istorie „anti-națională”

Eu am scris istoria pe care am crezut-o de cuviinţă, am scris-o onest, am încercat să interpretez lucrurile ferindu-mă cât mai mult de ideologii şi mai ales de naţionalismul extrem care a făcut atâta rău. Acesta e demersul meu. Aş vrea să pot să schimb lumea, s-o fac mai bună, mai dreaptă, dar nu am asemenea forţe”, a conchis Boia.

Lucian Boia, omul si opera sa …

 Lucian Boia a mai fost decorat si în anul 2018, cu distincţia Crucea Federală de Merit a Germaniei în grad de cavaler.

 Cărțile profesorului Boia se axează pe răstălmăcirea istoriei poporului român într-o permanentă goană după senzațional. Majoritatea cărților publicate de profesorul Boia au apărut la editura Humanitas a lui Liiceanu si Pleșu, editura cunoscută pentru caracterul ei anti-național.

 Jurnalistul Victor Roncea a facut un update la articolul sau: „Deconspirarea finală a turnătorului Securității Lucian Boia l-a amuțit pe Gabriel Liiceanu, cel cu Apelul către Lichele” unde reamintește ca după toate informațiile Boia a fost informator al securității.

***

Războiul informațional

Related Images:

Citeste si …

Traian Băsescu
Incorect politic

Traian Băsescu militează pentru dispariția României

Traian Băsescu militează pentru dispariția statului independent România.  Atunci când Traian Băsescu a avut atitudinii corecte în privinţa referendumului pentru definirea căsătoriei bărbat-femeie, sau în privinţa corupţiei, l-am aplaudat. Dar când domnul Băsescu abordează un […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*