Rapperul DMX ar fi murit în urma vaccinului, conform familiei

DMX si Vaccinul anti-Covid

 53 de vizualizări

DMX - vaccin
DMX si Vaccinul anti-Covid

Rapperul DMX ar fi murit în urma vaccinului, familia spune ca ei nu au fost informați despre un posibil consum de droguri

 Rapperul de culoare DMX, pe numele său real Earl Simmons, a fost dus la spital și internat într-o secție de terapie intensivă după ce a suferit un atac de cord în data de 2 aprilie. Acesta a murit pe 9 aprilie la vârstă de 50 de ani.

 Presa din Statele Unite susţine că decesul lui DMX s-ar fi produs din cauza unei supradoze, familia susţine că sănătatea acestuia s-a deteriorat după vaccinul anticovid.

 Statul New York a deschis vaccinările COVID-19 pentru persoanele cu vârsta peste 50 de ani la mijlocul lunii martie iar DMX a fost una din persoanele de peste 50 de ani vaccinate.

DMX – familia nu știe nimic despre „o supradoza”.

 Un membru al familiei suspectează că atacul de cord al lui DMX ar fi putut fi o reacție la vaccin. Membrul familiei a declarat presei:

„Toată lumea [în știri] continuă să spună că [DMX] a murit de la o supradoză de droguri. De unde știu asta ?. Eu fac parte din familie și niciun medic nu mi-a spus nimic despre o supradoză”.

 Acest membru al familiei care nu este numit şi despre care mtonews spune doar că este de sex feminin precizează că familia discuta să dea în judecată publicaţiile care au lansat această ştire. Sursa mtonews susţine că deşi DMX s-a drogat în trecut dar că în prezent familia nu ştia să mai aiba astfel de probleme.

 Sursa citată susţine că DMX s-a vaccinat imediat după ce a fost deschisă vaccinarea persoanelor de peste 50 de ani în speranţa că va putea călătorii şi cântă din nou.

„DMX a primit vaccinul când l-au deschis pentru persoanele de peste 50 de ani. El şi-a făcut vaccinul astfel încât să poată călători și să facă spectacole, chestii de genul acesta”.

 Raperul american pe numele său real Earl Simmons, a avut numeroase probleme cu substanțele interzise și a fost internat de câteva ori în clinici de reabilitare. În anul 2016, el a mai trecut printr-un eveniment similar, când a încetat să mai respire și a fost resuscitat într-o parcare. De acesta dată familia susţine că acesta se reabilitase şi nu mai consuma droguri.

SURSE:

# Mtonews

DMX Received Covid Vaccine Days Before Heart Attack – Family Says NO DRUGS! (EXCLUSIVE)

 

# Mediafax

Rapperul şi actorul american DMX a murit la vârsta de 50 de ani

***

 

Războiul Informațional

 

 

Citeste si …

Cristian Oancea and the New World Order
Banat

Declarația lui Cristian Oancea managerul Spitalului “Victor Babeş” din Timişoara şi NWO

Declarația lui Cristian Oancea managerul Spitalului “Victor Babeş” din Timişoara şi the New World Order  Ştirea acestei săptămâni este că: Cristian Oancea, managerul Spitalului “Victor Babeş” din Timişoara a declarat la postul progresist Digi 24 […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*