Referendumul este opera Moscovei/Putin/Dughin . . .

 37 de vizualizări

Referendumul este opera Moscovei/Putin/Dughin pentru a aduce România sub aria de influenţă a Moscovei.

– Acesta afirmaţie este aruncată fără nici un suport logic … cum ar apropia Bucureştiul de Moscova acest referendum când relaţiile bilaterale sunt la fel de îngheţate ca Siberia de mai bine de 27 de ani? La fel de bine aş putea spune că referendumul doreşte apropierea dintre România şi Honolulu. Acest non argument a fost aruncat de atâtea ori împotriva oricăror grupuri care nu se încadrau în tagma progresistă încât el devine chiar amuzant. Astfel ecologiştii care s-au opus exploatări aurului de la Roşia Montană au fost printre primi acuzaţi, legionarii care organizau parastase pentru Moţa şi Marin, legionari paraşutaţi sau cei morţi în închisorile comuniste nu au scăpat de sintagma de “Putinisti”, grupuri de tineri care reabilitează, curata monumentele ostaşilor din cei de al doilea război mondial şi care sunt foarte pro mareşalul Antonescu, de asemenea au fost etichetaţi că sunt cu “Putin”, credincioşi care organizează parastase şi pelerinaje de asemenea “putinisti”, eurosceptici la fel, anti-masoni la fel, anti-vaccinisti la fel, cei anti moschee idem. Lista ar putea continua cu zeci şi zeci de exemple. Tot ce nu place formatorilor de opinie sunt stampilaţi rapid cu “Putin”. Aici observăm vechea tactica bolşevică de a eticheta orice opozant ca “fascist”. “Idioţi Utili” în prostia lor nu îşi dau seama că odată ce ai catalogat un om de dreapta adept al conservatorismului că e cu Putin sau Dragnea pentru că merge la biserică, că e cu Putin că susţine familia sau e împotriva islamizării, cu siguranţă ăla e un om pierdut cauzei lor. Iar cercul se largaste pe zi ce trece, in tabara celor acuzati de Putinism urmeaza sa vina cei care sunt impotriva refugiatilor, care sunt pentru ca marile concernuri să își platească impozitele restante, iar cercul se tot marește. Din ce în ce mai mult se polarizează două segmente în societatea românească, pe de o parte naţiunea română, creştinii, familie, tradiţii, pe partea cealaltă un grup din ce în ce mai izolat de „progresişti” care împroaşcă cu venin în toate direcţiile.

FB IMG 15373134053573899 300x144 - Referendumul este opera Moscovei/Putin/Dughin . . .

Analizând modul lor de operare, este clar în opinia noastră că organizaţiile LGTBQ2 au angajat o serie de firme specializate în campanii media. În reţelele de socializare au apărut sute de conturi care postează în mod repetat că ei nu merg la vot deoarece … şi se folosesc “copie-paste” câte o idee din cele de mai sus. Principala tactica este transferul sentimentului de ură care există împotriva lui Liviu Dragnea de la persoană sa asupra referendumului.

Să judecăm drept, cum se face ca toată campania împotriva creştinismului a fost abandonată dintr-o dată, la un moment atât de propice când BOR e pro-referendum şi toţi cei care ţipau “nu vrem Catedrale vrem spitale” tipa acum “nu merg la referendumul lui Dragnea” ? E simplu: aceasta formulare a fost identificată ca cea mai probabilă să prindă la public.

În războiul din fosta Iugoslavei o companie de lobby angajată de premierul Croaţiei a născocit frază de “curăţare etnică” împotriva sârbilor ortodosi după care au bombardat presa occidentală până au generat o intervenţie internaţională, în Irak au născocit acuzaţia de “arme chimice de distrugere în masă” şi prin urmare s-a ajuns la bombardarea fabricilor de curmale şi lapte praf aducând foametea, în ecuador şi argentina au existat acţiuni similare împotriva unor regimuri indezirabile. În România au găsit această sintagma “referendumul lui Dreagnea”, şi cunoscând că 4 milioane de romani sunt departe de casă se mizează pe folosirea absenteismului în folosul căsătoriei gay.

Eşecul referendumului înseamnă un vot pro tabăra homosexuală. Romanii trebuie să înveţe să identifice principalele tactici de manipulare astfel încât atunci când avem o problemă în discuţie nu ne interesează nici ce personaj a pun în dezbatere chestia respectivă (Hitler, Stalin, Mao,), nici dacă problema este sau nu pe placul elitelor, nici dacă sondajele sunt clar împotriva ei, nici dacă ea pare retrogradă sau ultra progresista, nici dacă sunt „alte probleme mai importante”, nici dacă subiectul e haios, ridicol se pot face glume pe seama lui, nici dacă printre susţinători sunt nazişti fascişti sau comunişti şi nici dacă subiectul va polariza diverse grupuri. Ne interesează subiectul în sine.

Prin aplicarea tacticilor manipulative de mai sus numeroşi cetăţeni de bună-credinţa au ajuns să facă gratis propaganda taberei LGTBQ2 care s-a exprimat de la început pentru absenteism. Mai mult ei depun un efort considerabil să crediteze PSD cu ideea referendumului. Este clar că vor exista două tabere una o progresiştilor LGTBQ2 şi a militanţilor pro diversitate şi alta a conservatorilor. Una din aceste tabere va fi manipulată.

Analizând modul de acţiune putem să observăm că una dintre tabere a ajuns la disperare, au lansat un filmuleţ în care îi compară pe cei care au iniţiat referendumul cu inchiziţia care „ardea vrăjitoare pe rug” s-au lansat şi articole şi postări în care cei care merg la referendum sunt comparaţi cu nazişti care au susţinut Holocaustul. Au fost şi situaţii în care militanţi pro referendum au fost agresati (incidentul din zona Obor) sau le-au fost ameninţaţi copiii că vor fi violaţi.

Mulţi romani de bunăcredinţa au ajuns să mărşăluiască într-o tabără de care nu ştiu nimic şi să atace familia, tradiţia, biserica creştină. Adică definiţia clasică a manipulării prin război informaţional – să ajungi să faci ceva ce nu ai fi făcut niciodată, dacă manipularea nu s-ar fi aplicat.

Un ochi antrenat recunoaşte instantaneu că e vorba de manipulare, astfel acest referendum proclamat unanim ca „inutil” de formatori de opinie a devenit se pare mai important ca orice alegeri din 90 încoace. Nicicând nu s-a văzut o asemenea desfăşurare de forţe ca acum pentru un referendum „inutil” care „nu schimba nimic”. Miza, în realitate, este uriaşă. Miza este suveranitatea poporului român, mai avem sau nu dreptul de a ne hotarî singuri soarta? Cei care sunt împotriva referendumului spun răspicat NU! Suntem doar o biată COLONIE şi nu avem acest drept.

Toata Lista Aici

Related Images:

Citeste si …

Feministele noastre
Bucuresti

Ipocrizie: Feministele anunță organizarea unui protest de Ziua Femeii la Catedrala

Ipocrizie: Feministele anunță organizarea de Ziua Femeii a unei “liturghie feminista” la Catedrala Mântuirii Neamului  Organizaţia „Feminism România” care promovează educaţia sexuală în şcoli, avortul, „egalitatea” între sexe şi genuri, mişcarea LGBTQ e.t.c, organizează pe […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*