Miting la Palatul Cotroceni, împotriva Noului Cod Administrativ

împotriva Noului Cod Administrativ

 124 de vizualizări

împotriva Noului Cod Administrativ
Romanii împotriva Noului Cod Administrativ

Miting pentru romanii din Covasna, Harghita, Mureș, la Palatul Cotroceni, împotriva Noului Cod Administrativ

 Reprezentanții Asociației „Calea Neamului” și ai Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita, Mureș au inaintat la Primăria Capitalei, o cerere pentru o adunare publică împotriva promulgării noului Cod Administrativ.

 Într-o postare pe Facebook, președintele Asociaţiei „Calea Neamului”, domnul Mihai Tîrnoveanu anunțase că a trimis o nouă adresă prin care solicită autorizarea organizării în data de 1 martie a unei „manifestări pașnice”. Mitingul care ar fi trebuit sa se desfășoare duminică, 23 februarie, pentru a-i cere preşedintelui României să nu promulge Codul Administrativ, nu a primit autorizare din partea Primăriei București.

„Am depus o nouă înștiințare de adunare publică către Primăria București, pentru data de 1 martie, ora 16:30, zona Palatului Cotroceni […] La începutul săptămânii viitoare vom stabili împreună cu comisia de avizare a Primăriei București, locul exact de desfășurare a manifestării din preajma Palatului Cotroceni […]

În cele din urmă, manifestarea noastră pașnică împotriva Codului Administrativ nu va putea fi blocată. Este dreptul garantat la liberă exprimare de către Constituția României, este un drept câștigat prin jertfă de sânge. Forumul si Calea Neamului nu dau înapoi, nu dați înapoi nici voi, sprijiniti-ne în continuare, este extrem de important să avem susținerea voastră”

Primăria București a dat aviz pentru adunarea românilor pe 1 martie la Palatul Cotroceni

In urma cu 2 zile Mihai Tarnoveanu a anunțat ca a primit toate avizele iar manifestarea va avea loc precum s-a stabilit.

Aviz Pozitiv din partea Primăriei București pentru adunarea publică din 1 Martie de la Palatul Cotroceni!
Recomandăm parcarea mașinilor la Academia Tehnică Militară la ora 16,30. De acolo ne îndreptam spre Statuia Leul de la Cotroceni.

Vine Primăvara, Doamne ajută!

 Ulterior acesta a anunțat ca cunoscutul general Radu Teheodorul a lansat o invitație publica pe 1 decembrie sa apere limba romana.

Romanii se unesc împotriva noului Cod Administrativ

Mai multe organizații și-au anunțat prezenta la acest protest care  amenință statutul limbii romane de „limba națională”.

***

Războiul Informațional

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*