Drama familiei de romani Furdui, Un nou caz Bodnariu în Germania.

familiei Furdui

 145 de vizualizări

familiei româneşti Furdui
Familia Furdui

Protest în sprijinul familiei româneşti Furdui, noul caz Bodnariu din Germania.

 Familia Petru și Camelia Furdui au rămas brusc fără cei 7 copii, toți copiii le-au fost luați într-o singura zi de Protecția Copilului din Germania. Camelia şi Petre Furdui sunt doi tineri români care s-au cunoscut în Spania, s-au căsătorit şi în 2012 s-au stabilit în Germania, el fiind lucrator în domeniul instalațiilor și al amenajărilor interioare.

 Drama familiei Furdui a început după ce copilul cel mare Davit, în vârstă la acea dată de 15 ani, s-a plâns la școală de relaţia cu părinţii, dar şi de faptul că cei doi frați mai mici sunt, uneori, bătuţi de mamă.

 Pe această mărturie a fost construit întregul cazul, după preluarea din familie David a fost diagnosticat, cu scleroză multiplă, boală manifestată prin tulburări de comportament şi probleme psihologice precum confuzie, anxietate, depresie. „El era într-o fază în care nu ştia ce se întâmplă cu el” a povestit mătuşa băiatului pentru ziarul Adevărul.

Drama familiei Furdui

 Potrivit mărturiei mătuşii din România şi articolelor publicate în presa de limba romana din Germania nu ar fi existat nici o anchetă a autorităţilor şi nici o analiză a unui psiholog. Pur şi simplu în data de 26 aprilie 2021 două persoane au intrat pe proprietatea familie şi au anunţat că 3 copii au fost deja preluat de protecţia copilului şi că doresc să îi preia şi pe restul de patru.

 Astfel David (de 15 ani), Naomi (14), Estera (13), au fost luați de protecția copilului direct de la școală și cele două persoane care s-au prezentat ca fiind de la protecția copilului au venit să îi ia și pe ceilalți patru respectiv: Natalia (12), Ruben (11), Albert (10) și Lea (1an).

 Iniţial părinţii au dorit să cheme poliţia dar respectivii le-au spus că în cazul acesta colaborarea cu ei va fi foarte dificilă și dacă lăsă lucrurile așa va fi mai bine pentru copii.

 Părinţii au depus la dosar declaraţii ale medicilor care i-au consultat pe copii, ale profesorilor, ale vecinilor care au spus că nu au văzut niciodată semne ale abuzului. Toate aceste declaraţii nu au fost luate în considerare, dar cei de la protecţia copilului se pare că au fost extrem de deranjanţi de faptul că copiii merg des la biserică. Părinţii sunt penticostali şi merg în fiecare săptămână la biserică.

Si copiii familiei Furdui au fost separați ca si in cazurile Botnariu si Simincala

 De la momentul preluării, copiii au stat despărţiţi de părinţi, dar şi unii de alţii, cei mari au fost plasati separat în două cămine, iar fetiţa cea mică, de un an şi jumătate la momentul preluării, a fost dată în plasament unui asistent maternal.

 Conform declaraților familiei copiii sunt separați iar cei mici nu înțeleg ce se întâmplă, copiii aveau si mai multe animale de care au fost separați; Estera 7 porumbei , Naomi 2 papagali și un iepuraș. Natalia 1 iepuraș și 2 păsărele băieți au un acvariu și un lac cu ceva pești în grădină.

 Prietenii şi membrii comunităţii penticostale, din care face parte familia Furdui, au organizat proteste în mai multe oraşe din SUA şi Europa. Un protest important a avut loc şi la Bucureşti Luis Bratu a filmat şi puteţi urmării protestul.

Surse:

# Ziarulromanesc.de

Cazul confiscarii celor 7 copii Romanii

 

# Adevarul

Drama familieiFurdui, rămasă fără şapte copii

***

 

Razboiul Informational

 

 

 

Related Images:

Citeste si …

Costel Vânătoru repus in functie
Uncategorized

Cercetătorul Costel Vânătoru va fi reinstalat în funcția de director al Băncii Naționale de Gene

Cercetătorul buzoian Costel Vânătoru va fi reinstalat în funcția de director al Băncii Naționale de Gene  Profesorul Costel Vânătoru de la Banca de Resurse Genetice Vegetale – pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice şi Medicinale urmează […]

referendum
Alte stiri

Referendumul nu este o prioritate, mai întâi construim un spital, o şcoală

Vezi -> „Toate minciunile despre Referendum„ Referendumul nu este o prioritate, mai întâi construim un spital, o şcoală, (o catedrală nu a zis încă nici un progresist …) Dreptul la iniţiativă aparţine unui anumit număr […]

1 Comentariu

  1. Ma numesc D. L. In 2005 am fost arestat, de fapt rapit international de catre politia nazista, rasista, xenofoba, SS-ista germana Mannheim. M-au rapit de pe teritoriu strain respectiv o nava elvetiana unde lucram fiind singurul roman la bord. M-au acuzat de furt de bani de la firmele de asigurari germane prin neplata taxelor si munca „la negru” in Germania, instigarea altora prin exemplul meu negativ, lipsa vizei si a altor documente. M-au declarat „pericol social” pentru Germania. Am primit 400 € amenda si interdictie pe termen nelimitat, care este valabila in tot spatiul Schengen. Nu am fost niciodata judecat, sau condamnat de catre o instanta judecatoreasca, nu am primit traducator si avocat in timpul audierii, nu au dorit sa tina cont de documentele mele care ii contraziceau pe jegosii germani nazisti imputiti. Cum sa trebuiasca viza daca nu se cerea viza? Cum sa platesc taxe in Germania nazista imputita, daca eu muncesc in Elvetia? Intelegeti? Nici pana astazi nu am vazut judecata sau dreptate! Moarte Germaniei si poporului german! Mi-au furat toata tineretea. Sa dea Dumnezeu sa vina rusii peste ei si sa-i masacreze pe toti, pe toti, pe toti! Picior de german sa nu mai fie pe fata pamantului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*