Greta Thunberg prinsă cu ocaua mică cam la fel e şi cu „taxa oxigen”

Greta Thunberg & Gabriela Firea

 1.586 de vizualizări

Greta Thunberg & Gabriela Firea
Greta Thunberg & Gabriela Firea

Greta Thunberg prinsă cu ocaua mică cam la fel e şi cu „taxa oxigen”

 Vineri 15 februarie 2020 a avut loc în Bucureşti un protest împotriva poluării. Publicaţia progresistă G4Media scrie că organizatorii au fost inspiraţi de Greta Thunberg.

„Circa 20 de adolescenți, membri ai organizației civice Fridays for Future România, inspirată de activista de mediu Greta Thunberg, au protestat vineri în fața Primăriei București.”

G4media

 În general ce se întâmplă în „lumea nouă” are efect la noi câteva luni sau câţiva ani mai târziu, în timp ce modă Greta Thunberg începe să pălească în „metropola” ea începe să fie promovată în „colonii”.

 În principiu ideea ca cetăţeanul de rând poluează este o manipulare grosolană, de-asemenea că emisiile de carbon (Co2) sunt periculoase pentru mediu. România se afla pe locul 40 în lista țărilor după emisiile de dioxid de carbon, între Grecia şi Norvegia, de altfel ţara noastră rămasă fără industrie îşi vinde de ani bun procentul de poluare. România este acuzată că a are doar depăşiri la PM10 adică nivelul de praf.

România își vinde „oxigenul” de ani buni.

poluarea 300x145 - Greta Thunberg prinsă cu ocaua mică cam la fel e şi cu „taxa oxigen”

 Conform sitului waqi.info România este o ţară „verde” la toate capitolele în afară de PM 10 adică praf. Conform protocolului Kyoto ţara noastră poate emite 250 de milioane de tone de bioxid de carbon, însă datorită diminuării capacităţii industriale. România emitea prin 2005 doar 150 de milioane de tone Co2, iar astăzi emite undeva în jur de 100 mil. Prin urmare ţara noastră îşi vinde de ani buni dreptul de poluare către state precum Austria sau Danemarca.

Articol din 2005: România vinde aer curat pe bani grei

 Statul roman îşi vinde odată oxigenul altor state care nu şi-au distrus samavolnic industria, lemnul îl dăm ieftin la austrieci iar acum colac peste pupăză se legiferează ideea unei „taxe pe oxigen” tot de la cetăţean. Putem spune ca in România „oxigenul” se vinde de  doua ori, odată la alte state ca „procent de poluare” mai apoi propriilor cetățeni cu mașină.

poluare 300x113 - Greta Thunberg prinsă cu ocaua mică cam la fel e şi cu „taxa oxigen”

 Procentul de praf a crescut în Bucureşti de aproape 700/100, dar acesta provine de la şantierele ilegale din Bucureşti şi jur, nu de la cetățeni nu de la mașini.

Greta Thunberg o fetiţă care a făcut o grevă …

  Conform variantei oficiale Greta Thunberg este o „fetiţă cu codiţe” care într-o zi a început o grevă de la a merge la şcoală protestând o zi în fata parlamentului din Suedia pentru mediu. În prima zi de greva din fata parlamentului ea a fost remarcată de expertul în relaţii publice Ingmar Rentzhog , care se întâmplă să treacă pe acolo.

  Acesta tocmai caută „persoane tinere” pentru mişcarea climatica „numai avem timp” (We Don’t Have Time), o platformă care are legături cu Al Gore.

Adevărul gol-goluţ

 Greta Thunberg nu este o „fetiţă cu codiţe” este o adolescentă care avea 16 ani când a început protestul, ea suferă de o serie de afecţiuni precum sindromul Asperger tulburare obsesiv-compulsive, mutism selectiv si depresie.

 Greta urmează cursurile unei şcoli speciale pentru copii şi adolescenţi cu probleme. La acest timp de şcoală prezenta zilnică nu este obligatorie, tineri care urmează cursuri aici pot să îşi ia oricând câteva zile libere sau să părăsească cursurile dacă nu se simt confortabili. Singura regulă este dacă aceştia vor o zi liberă să îşi ia cărţile cu ei oriunde se duc şi să îşi facă temele. Surprinzător sau nu Greta apare în toate fotografiile, cu greva iniţiată de ea însoţită permanent de un ghiozdan voluminos.

Greta a inspirat sute de tineri din jurul lumii să chiulească o zi pe săptămână, de la şcoala pentru climă, doar ca Greta ne era penalizată cu o absentă la şcoală ei, lucrurile însă nu se opresc aici.

Părinţii lui Greta Thunberg

 Părinţii lui Greta Thunberg sunt activişti care apar pe internet în tricouri Antifa şi mai nou s-a aflat că tatăl ei se cunoştea cu Ingmar Rentzhog. Greta Thunberg apare şi ea pe internet în tricou Antifa, totul pare a fi o manevră publicitara de P.R, iar scopul final tinde spre un control total. În viitor se pare că nu o să poţi să îţi deschizi o firmă să cumperi o maşină să arzi lemne să ai o centrală proprie. Pentru toate acestea vei avea nevoie de certificate si aprobări „verzi”. Iar in spatele campaniei pentru „aer curat” găsim întotdeauna tot felul de corporații care promit tehnologii verzi.

familien thunberg 300x171 - Greta Thunberg prinsă cu ocaua mică cam la fel e şi cu „taxa oxigen”

O poveste prea buna sa fie adevărata

Povestea lui Greta Thunberg este cusută cu aţă albă, după cum au arătat reporteri independenţi care au urmărit povestea ei. Astfel presa ne-a servit o poveste impresionată, cu o fetiţă din Suedia s-a deplasat în statele Unite şi Canada cu o barcă cu vele şi s-a întors tot în acelaşi mod fără să polueze deloc. În fapt barca cu vele care a dus-o pe Greta pe continentul American s-a întors în Europa în portul ei cu ajutorul motoarelor, iar pentru călătoria ei înapoi tot cu o barcă cu vele un căpitan de vas cu experienţa a fost adus din Europa cu avionul.

Într-o postare virală ne este prezentată o călătorie a activistei cu trenul, fotografia o arată pe Great şezând pe jos în tren înconjurată cu bagaje, însă compania feroviara a emis un comunicat în care arata că adolescenţa suedeză avea bilet clasa I.

trenul lui Greta Thunberg 300x116 - Greta Thunberg prinsă cu ocaua mică cam la fel e şi cu „taxa oxigen”

O copilărie distrusa ?

 Greta care reclamă că i-a fost distrusă copilărie de „schimbările climatice” locuieşte într-o zonă rezidenţială din Suedia într-o familie înstărită înconjurată de mobilier de zeci de mii de euro. Câteva fotografii prezentate de familia ei au fost analizate de jurnalişti şi s-a ajuns la concluzia că mobila din apartamentul lui Greta este de super – lux.

ELlGvTYWoAAr wW 300x271 - Greta Thunberg prinsă cu ocaua mică cam la fel e şi cu „taxa oxigen”

Greta Thunberg si cei 8 bodyguarzi plătiți

 Atunci când reporterii canadieni s-au deplasat în Suedia să o întrebe de cele menţionate mai sus aceştia au descoperit că adolescenţa e păzită de 8 bodyguarzi dotați cu maşini de intervenție care mergeau cu benzină.

FaceBook vs Greta

 După ce FaceBook s-a confruntat cu un Bug toată lumea a putut să vadă, pentru câteva ore, cine făcea postările pe diverse pagini oficiale, lucru care altfel nu este posibil. Aşa a aflat şi presa că postările pe o pagină Oficială Greta Thunberg fuseseră făcute de tatăl ei Svante Thunberg, şi de un anume Adarsh Prathap activist climatic din india. În zadar a încercat Greta să „dreagă cu busuioc” pretinzând că ei nu îi place FaceBoook şi cei doi doar o ajută să posteze diverse lucruri gândite de ea.

greta un handler m 300x207 - Greta Thunberg prinsă cu ocaua mică cam la fel e şi cu „taxa oxigen”

 Greta Thunberg este ce în România s-ar numi „un copil de bani gata” cu mobilier de zeci de mii de euro, bodyguarzi cu o mamă actriţă şi un tată activist antifa, ea fiind susţinută de bogătaşi lumii care au devenit brusc interesaţi de „oxigen”.

Citește aici articolul nostru: Cazul Greta_Thunberg: Cum se folosesc elitele globale de o copila autista

Gabriela Firea o Greta Thunberg mai de pe la noi.

 Doamnă primar Firea doreşte să se folosească acest val de activism pentru clima şi să introducă faimoasa taxa pentru oxigen, asta în timp ce copacii din pădurea Bănească, Herăstrău şi alte parcuri continuă să fie tăiaţi. Scopul taxei de care am vorbit A.I.C.I pare a fi atragerea unor fonduri la buget şi reducerea traficului, trafic care are probleme datorită proastei gestionarii.

 Poluarea principală în Bucureşti vine de la zecile de şantiere şi lucrări care se efectuează fără respectarea normelor în tot oraşul, vorbim de PM10, adică praful din atmosferă. Ce încearcă Primăria Bucureşti este un bun exemplu cum mişcarea climatică poate fi deturnata în alte scopuri decât sănătatea publică.

Cei care participa la asemenea manifestări in PERIOADELE electorate ar trebui sa se intereseze cine se afla in spatele respectivelor acțiunii ce se urmărește si cui folosește ?

Related Images:

Citeste si …

Ziua Culturii Române
Incorect politic

Mihai Tîrnoveanu amendat pentru ”îndrăzneala” de a il omagieze pe Eminiescu de Ziua Culturii Române

Mihai Tîrnoveanu amendat pentru „îndrăzneala” de a îl omagieze pe Eminiescu de  Ziua Culturii Române în Sfântu-Gheorghe Sfântu-Gheorghe.  Patriotul Mihai Tîrnoveanu a avut ”îndrăzneala” să nu înștiințez Primăria Sfântu-Gheorghe, când a dorit să îl omagieze […]

Palatul Parlamentului
Uncategorized

VIDEO – Intrarea protestatarilor in curtea Palatul Parlamentului – Tot adevărul 12.000 persoane

Protestatarii împotriva legii certificatului verde, au forţat intrarea în curtea Palatului Parlamentului 12.000 persoane  Marţi 21 decembrie după ce protestatarii ati-certificat verde au înconjurat clădirea Palatului Parlamentului, circa 150 de persoane au pătruns în curtea […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*