În plină epidemie primăria sect 1 schimbă garduri cu muncitori din Vietnam

muncitori din Vietnam

 274 de vizualizări

muncitori din Vietnam
muncitori din Vietnam

În plină carantina declarată primăria sectorului 1 schimbă gardurile vechi cu unele noi, cu muncitori din Vietnam

 Mare zarvă astăzi în cartierele Griviței, Bucureştii Noi, Mihalache, invazie de muncitori din Vietnam , veniţi să schimbe garduri. Mai precis este vorba de gardurile de la spaţiile verzi puse acum 4 ani, timpul de gard din sârmă groasă. Mai mult se schimbă şi stâlpi din fier care au fost cimentaţi bine acum 4 ani cu uni noi pe care scrie „primăria sector 1”.

 Cu Baroase imense şi fără frică de CoronaVirus muncitori din Vietnam sparg cimentul în care sunt ancoraţi stâlpi de susţinere şi mai apoi taie gardul vechi doar pentru a pune unul absolut identic. Singura diferenţă constă că „noul gard” are un parapet neted care este sudat în partea de sus şi care putea fi sudat şi pe vechiul gard.

muncitori din vietnamez IN bUCURESTI 300x219 - În plină epidemie primăria sect 1 schimbă garduri cu muncitori din Vietnam

 În cartier babele glumesc că se pun „garduri anti-coronavirus” oameni vorbesc pe şoptite de o „şpagă barosană” primită de primar şi lumea se întreabă ce se va face cu maldăre de fiare rezultate din tăierea vechiului gard. Cine va lua ghiseftul ?

Muncitori din Vietnam veniți să „salveze economia”

 În plină carantina când chipurile nu avem voie să ne adunăm mai mulţi de 100 iar la koufland suntem sfătuiţi să aşteptăm la rând la o distanţă de 1m faţă de clientul din faţa noastră, muncitori din Vietnam roiesc ca furnicile. Daniel Tudorache are bani la primărie, spune lumea, şi ca omul gospodar care îşi face „gard în timp de epidemie şi spital la vreme de linişte„, omul e pus pe cheltuit.

 La o prima vedere in Hotărârile Consiliului Local în anul 2020  nu găsim nimic de schimbarea gardurilor și nici despre Muncitorii din Vietnan. Să înțelegem ca Primăria Sectorului 1 nu dorește să ofere locuri de muncă la românii ?

 Un savant tocmai a „leaked” că epidemia este estimată se dureze 18 luni, prin urmare avem de a face fie cu inconştienta crasă, fie cu un om care ştie mai multe decât ştim noi. Ce nevoie să cumperi provizii, măşti, dezinfestanți pentru următoarele 18 luni, hai cu vietnamezi la schimbat garduri.

https://video.foxnews.com/v/6142916744001#sp=show-clips

 Principala problemă a Bucureştiului este poluarea, în fapt agenţia Europeană de Sănătate Publică (EPHA) a avertizat că un aer poluat este capabil să crească mortalitatea pacienţilor cu CoronaVirus în zonele urbane. Vezi: [(AICI)]. Mai are rost sa adaugăm ca vietnamezi cam distrugeau toată vegetația ce stătea „in calea gardului” sau era prinsa de vechiul gard?

Un gard mare la graniţa de vest să oprească imigranţi nu punem domnule Daniel Tudorache?

***

Razboiul Informational

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*