Fie carantina cât de grea primăria schimba gărduleţele „vechi” cu unele „noi”

 199 de vizualizări

Fie carantina cât de grea
Fie carantina cât de grea

Fie carantina cât de grea primăria sectorului 1 schimbă gărduleţe vechi cu altele noi.

 Am scris acum o săptămână despre faptul că în plină pandemie primăria sectorului 1 schimbă gardurile vechi cu unele noi. La sfârşitul săptămâni trecute şi începutul acestea „carantina” nu a adus absolut nici o schimbare. Bucureşti Noii, Mihalache, Titulescu se schimbă gărduleţele împrejmuitoare montate acum cca. 4 ani cu unele identic iar lucrătorii nu respectă nici o normă de protecție epidemiologica.  Poliţia care da amenzi la cetățeni pare să fie „pe felie” cu primarul Tudorache.

Vezi articolul precedent aici: În plină epidemie primăria sect 1 schimbă garduri cu muncitori din Vietnam

 Lucrurile sunt clare muncitorii din vietnam nu știu nimic de carantina si nici cei care ii supraveghează.

 Se sparge betonul în care au fost împământaţi stâlpi gardului şi bat alţi stâlpi absolut identici şi se toarnă baton proaspăt, totul cu muncitori din Vietnam, care nu par a avea nici o temă de coronavirus. Între timp sunt distruse şi gărdulețe vii montante de primărie anul trecut, că o dovadă de nepăsare pentru banul cheltuit. Astfel in toamna anului trecut primăria sectorului 1 a montat lăstari de gard viu în tot sectorul, odată cu schimbarea gardurilor împrejmuitoare lăstari au fost călcaţi în picioare de muncitorii din vietnam.

Mai mult s-a început şi demontarea leagănelor din spaţiile de joacă pentru copii şi refacerea lor aproximativ la fel, pe ci pe colo s-a început să se pună şi borduri „noi”.

Nu s-a ajuns la vârful pandemiei

Toate sursele spun ca vârful pandemiei va fi atins la sfârşitul lunii mai, primăria ar avea ce face cu banii precum să monteze dezinfectați de mână la scările blocurilor cu mulţi locatarii sau să ajute bătrânii să isi cumpere alimente. Vezi aici când va avea loc apogeul pandemiei

 Danel Tudorache primar din partea P.S.D nu pare să pregătească nici o politică „socială” pentru următoarele săptămânii poate chiar lunii de izolare la domiciliu si de creştere numărului celor bolnavi. Domnul primar este foarte grijuliu ca „muncitorii din vietnam” să aibă un loc de muncă făcând lucruri total inutile.

Carantina doar pentru unii?

 Când vezi cum achiziționez politicieni stai și de gândești exista o pandemie sau nu există? Deoarece politicieni acționează ca și când nu ar exista.

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*