Analistul Raul Nicolae Coltor revine: Guvernul DĂ bani la bănci și tu îi plătești!

Raul Nicolae Coltor REVINE ....

 2.025 de vizualizări

Raul Nicolae Coltor
Analistul Raul Nicolae Coltor

Analistul Raul Nicolae Coltor revine: „Guvernul DĂ bani la bănci și tu îi plătești!” urmează și alte dezvăluiri

 În luna Ianuarie am publicat un articol intitulat: Un spion internațional al României, afirma că poate demasca rețeaua lui Soros. Pe om îl cheamă Raul Nicolae Coltor este analist de risc extern şi afirma că a spionat pentru România timp de 10 ani. Acesta a depus în ultimul timp mai multe sesizări şi denunţuri penale în legătură cu o serie de infracţiuni ce pot aduce atingere siguranţei naţionale.

Corporatie vs Raul Nicolae Coltor 300x276 - Analistul Raul Nicolae Coltor revine: Guvernul DĂ bani la bănci și tu îi plătești!

 Povestea denunţurilor sale a fost postata în mai multe articole pe saitul Asociaţiei Civice Dreptate, în continuare preluăm dezvăluirile domnului Raul Nicolae Coltor referitoare la sistemul bancar.

Într-un mod tâlhăresc guvernul Orban, alături de führerul său, continuă politica de supuși ai intereselor străine și de trădare din ultimii 30 de ani.

 Nici o diferență între ceea ce făcea Iliescu când emitea actul de transformare a României din stat unitar, independent și suveran în „corporație” de vânzare, ori vânzarea la fier vechi a industriei începând de la Petre Roman, sau predarea hărților strategice ale resurselor de către Constantinescu, vânzarea flotei de către Băsescu, predarea forțelor inamice fără un foc tras prin Păcăleala Constituției din 2003 venită la pachet cu NATO-UE, nimicirea sănătății și a resursei umane… Tot ceea ce știm și parcă nu se mai termină.

 Acesta este „holocaustul poporului român” și orice contestare a ceea ce este evident nu o poate aduce decât un dușman sau un laș care speră să fie primit în rândurile trădătorilor.

 În politică nu sunt șanse să găsiți milă pentru popor, serviciile secrete sunt compromise și la mâna celor către care au trădat, armata este formată în sistem de mercenariat, ordinea publică, poliția, jandarmeria și administrația publică sunt oglinda politicului și a serviciilor. Să nu uităm că și justiția, „prima” putere în stat, este virusată prin intermediul societăților secrete/discrete:

„Masonii vor să ajungă să controleze, prin mijloace oculte, guverne, parlamente, și justiție, și poliție, și jandarmerie, și garda de la Prefectură, și orice….”

– afirma senatorul Antonie Iorgovan, într-o declarație făcută la TVR1 în 2006.

 La scurt timp senatorul a murit subit. Este adevărat că, în toate aceste structuri, au fost și sunt oameni care s-au infiltrat special pentru a pune la dispoziția celor care lucrau din afara sistemului (pentru țară) date și informații. Dar mai mult decât acești eroi, puțini la număr, nu avem alte speranțe de la sistem.

La nivel de angajați, fără funcții mari, adică marea masă a sistemului, majoritatea sunt în cârdășii sau sunt neamuri cu șefii, dar oricine are o șansă să abandoneze corabia roasă de șobolani înainte de a se scufunda.

Ordonanța lui Orban …

Exemplul pe care-l vom da azi, despre trădare și furt din buzunarul cetățenilor, este legat de ordonanța pe care Guvernul Orban avea intenția s-o dea pentru a absolvi banca Raiffesen din România de la plata unor datorii către stat.

Să nu credeți că nu au mai făcut-o! Toate guvernele au făcut astfel de escrocherii fie prin ordonanțe, fie prin intermediul băncii naționale și noi am plătit. La o simplă verificare pe internet veți găsi materiale suficiente pentru a vă convinge.

Schema este următoarea:

Statul este garantul fondurilor din mediul electronic al băncilor comerciale, dar este și garantul firmelor de asigurări (un articol mai tehnic va urma zilele acestea) iar când banca acuză fraude bancare în mediul online primește bani de la stat și de la asigurări.

Dacă sumele plătite de către asigurări băncilor „pun în pericol” fondurile de rezervă ale asigurărilor, statul plătește și firmelor de asigurări. Așadar statul plătește fraudele cumulate (se face pe baza unui raport anual) ale diverselor bănci comerciale și plătește aceleași sume și firmelor de asigurări.

Imaginați-vă că sumele plătite de stat pentru aceste „fraude” sunt dublate, cel puțin, de astfel de absolviri de la plata către stat a unor datorii ale băncilor comerciale, cum a intenționat să facă guvernul Orban, aceasta fiind metodă simplă și la vedere prin care se spală banii ce sunt sifonați afară din România.

Și dacă pomenile guvernelor către bănci ar fi numai de ordinul câtorva zeci/sute de milioane de euro, tot ați simți cum vă umple revolta când bani de alocații, pensii și sănătate nu se găsesc.

În scurt, vă putem informa că datoria externă a României de peste 120 miliarde de euro așa a fost creată, prin fraude bancare și absolviri de la plata unor datorii ale băncilor comerciale de către statul român, IAR NOI PLĂTIM!

ordonanțele de urgenta ar trebui interzise prin Constituție”

(Ludovic Orban 21/10/2019)

 Pe baza rapoartelor și dovezilor venite pe căi oficiale (le vom pune la dispoziția publicului după îndeplinirea obiectivului Eliberarea României) știm toate metodele de escrocare a statului român, de fapt escrocarea noastră a cetățenilor.

Cetățeni: Răspândiți cât mai mult această informație!

Acest material are legătură directă cu seria deschisă prin ancheta jurnalistică sub denumirea „umbrele” care este de fapt motorul de informare și de propagare a adevărului pentru ca eliberarea să nu fie brutală și neașteptată pentru cetățeni.

Dacă în 1989 securitatea își făcea datoria și nu mergea pe urmele trădătorului Pacepa, România nu suferea 30 de ani.

De aceea noi facem totul legal și la vedere pentru ca frații noștri români să nu sufere o nouă lovitură de stat, iar noi să nu fim trecuți în rândul „teroriștilor”.

Chiar dacă nu ați citit ancheta „umbrele”, ceea ce vă va relata și demonstră Raul Nicolae Coltor este ușor de înțeles și este susținut cu documente oficiale. Ideea este că în 2018, în urmă mai multor atacuri informatice, câteva bănci din Europa „sufereau” o serie de fraude bancare în mediul online care au fost finalizate cu prinderea făptașului „principal” și a dus la destructurarea parțială a rețelei.

Raul Nicolae Coltor

Ceea ce dovedește Raul Nicolae Coltor este că el, din poziția de participant la prinderea și destructurarea rețelei respective, a avut datele necesare pe care le-a pus la dispoziția organelor în drept din România pentru a preîntâmpina astfel de situații pe viitor. Când spunem „astfel de situații” ne referim la consecința invariabilă în care poporul este cel care plătește banii dispăruți, ba chiar dublu și nici măcar nu știe asta, politicienii aruncându-ne praf în ochi că se împrumută pentru pensii și alte minciuni.

Mai mult decât informațiile din 2018 referitoare la Raiffesen Bank, R.C. (vedeți scandalul din 2009 când banca făcuse plângere la DIICOT pentru fraude) depusese în 2011 destule probe și metode la mai multe instituții de stat abilitate, prin care escrocheria autofraudării și a spălării de bani nu ar mai fi fost posibilă nici la Raiffeisen și nici la alte bănci din România (schema și implicarea este descrisă în video).

Dar, așa cum reiese din ancheta amintită („umbrele”: Partea I, a II-a, a III-a, a IV-a,  a V-a – Vezi: [AICI] ) nici o instituţie abilitată nu a respectat legea și asta datorită angajaților care, conform relatării lui Raul Nicolae Coltor și a unor dovezi aduse, au preferat să „mănânce” alături de bănci și infractori banii care existau doar electronic de multe ori, dar pe care noi cetățenii i-am plătit și îi plătim fizic, prin muncă, taxe și impozite.

Raul Nicolae Coltor Sesizare DICOT 2018 294x300 - Analistul Raul Nicolae Coltor revine: Guvernul DĂ bani la bănci și tu îi plătești!

Începând din 2018 …

 Revenind la 2018, Raul Nicolae Coltor avertizează și sesizează DIICOT Alba, respectiv pe procurorul șef Ionela Denişa Florea, procuror care face tot posibilul să nu dea curs informațiilor primite (la fel ca în cazul dosarului penal 1/d/p/2020 – detalii aici…). Dacă procurorul șef Floarea Ionela respecta legea, putea opri „fraudarea” UNOR bănci, respectiv și a Raiffesen, cu ajutorul informațiilor primite de la Coltor. Reaua voință a procurorului reiese din lipsă de acțiune, ea neținând cont că este un caz de siguranță națională.

Vorbim despre siguranța națională deoarece aceste „fraude” este dovedit că se execută cu sprijin din interiorul băncilor și că „angajații” respectivi (agenți ai diverselor servicii secrete din afara țării) folosesc datele personale din baza de date a băncii, în special ale politicienilor, ofițerilor armatei și a altor oficiali de stat pentru a crea premisele unor șantaje sau a altor operațiuni de constrângere sau racolare.

Așadar, nici în 2018 și nici acum în 2020, procuroarea nu-și face datoria, iar șefii ei (fiind informați oficial) nu iau măsurile legale. Ceea ce era de demonstrat …

Totuși, în 2018, la câteva zile după ce depune la DIICOT Alba și înțelege că nu va fi audiat, R.C. speră să obțină un demers legal care să producă efecte și depune o documentație, constând în date electronice sensibile, în completarea celei predate în 2011 (vezi aici) care ajunge la DIICOT central. Vă putem informa că R.C. nu a fost audiat nici la DIICOT central și cazul este „adormit” de 2 ani.

Urmăriți acest video de la finalul articolului și nu uitați:

Răspândiți cât mai mult această informație!

SURSE:

Românii ÎN RĂZBOI cu mafia politică și din instituțiile de stat! Guvernul DĂ bani la bănci și tu îi plătești! „Umbrele” împotriva Holocaustului Poporului Român!

***

Razboiul Informational

 

 

Related Images:

Citeste si …

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*