Au aplaudat în fața Ambasadei Rusiei: Campanie de minciuni şi dezinformare legate de protestele împotriva carantinei.

S-au oprit în fața Ambasadei Rusiei?

 260 de vizualizări

s-au oprit în fața Ambasadei Rusiei
Au aplaudat la Ambasada Rusiei?

Campanie de minciuni şi dezinformare legate de protestele împotriva carantinei:s-au oprit în fața Ambasadei Rusiei și au aplaudat

 Protestele relativ modeste împotriva legii pandemiei au generat un val de atacuri şi manipulări fără precedent împotriva unor oameni care doar au o altă viziune asupra lucrurilor decât Guvernul, manipularea cu „în fața Ambasadei Rusiei” este doar un exemplu. Dacă analizăm ferocitatea acestor atacuri, care apelează la mai toate erorile logice cunoscute cât şi la minciuni evidente ar trebui să ne punem câteva întrebării.

 Oare dacă adevărul este de partea autorităţilor de ce a ajuns întreaga presă să demonizeze o mână de oameni care demonstrează în conformitate cu ideile lor? Normal ne-am fi aşteptat ca aceste grupuri să nici nu fie băgate în seamă?

Tactici de manipulare

 Am observat folosirea unor tactici precum atacul la persoană (ad hominem), cei prezenţi au fost ridiculizaţi, umiliţi public sau discreditaţi prin diverse procedee. În principiu nu ar trebui să ne intereseze ce a făcut sau nu a făcut un vorbitor în trecut ci ce a afirma el astăzi. Ideile protestatarilor nu au fost analizate, au fost analizată apartenenta ideologică sau religioasă a celor prezenţi la manifestări sau faptul că au ieşit sau nu au ieşit în trecut la alte evenimente. Faptul ca un bătrân a venit cu o cruce, ca altul arata într-un fel…

 S-a mai putut observa folosirea obsesiva a erorii logice a „decompoziție”, astfel s-a prezentat câte un personaj controversat participant la proteste precum: Stegarul Dac, Avocatul Piperea sau Iulian Capsali, apoi s-a sugerat că ce se consideră valabil pentru aceştia se apica automat la toţi cei prezenţi.

 Aceasta a fost „dovada” pentru cele două linii ale propagandei lansate de media coopta. Prezenţa avocatului Piperea promovat răpit că „organizatorul din umbră” a dus la lansării ipotezei „PSD e în spatele protestelor” iar prezenţa lui Iulian Capsali uns şi el ca „organizator” a dus la lansarea variantei ca Sputnik şi Putin e în spate.

Noii Marxişti de la G4Media o manipulare „rusească”

 G4Media au lansat o manipulare cu aromă rusească, la fel cum bolşevicii îşi anatemizau adversarii ca fiind „fascişti” tot aşa şi G4Media etichetează tot ce nu este pe placul patronilor săi ca „rusofili

 Au lăsat un Fake News cum că protestatarii anti Covid-19 s-au deconspirat ca fiind „filor ruşi”, aceştia zice oficiosul de propagandă, s-ar fi dus şi ar fi aplaudat în fata Ambasadei Rusiei. Bravii jurnalişti nu au fost capabil să aducă nici o înregistrare cu acest moment.

Noi am contactat-o pe blogarita Angela Negrota care a filmat masul ţinut Marţi de la piaţa victoriei la sediul PSD, mai jos vom oferi şi un video a acestui moment, lucrurile au stat cu totul altfel.

Transcrierea incidentului din fața Ambasadei Rusiei:

Coloana de manifestanţi se deplasa pe bulevardul Kiseleff, spre sediul PSD, partid care a votat în Camera Deputaţilor. În mod inevitabil coloana de protestatari ajunge în fata Ambasadei Rusiei, cel care aparent conducea coloană, a spus “nu suntem cu ruşi nu suntem nu suntem cu China:

„Trecem prin fata ambasadei Rusiei, să nu cumva să se creadă că suntem plătiţi de ruşi sau de americanii sau de chinezi. Rusia alături de China face parte din această „schemă” Să fie foarte car! Deci o denunţăm (Rusia… nn)!

Faptul că ministrul de externe rus Sergey Lavrov în faţa a cărei ambasade ne aflăm acuma, a dojenit preşedenţia Americană pentru faptul că şi-a retras finanţarea pentru OMS ne pune pe gânduri foarte serios.

Jos pălăria pentru unele politici pe care Vladimir Putin le face, jos pălăria pentru Siria jos pălăria pentru conservatorismul de la referendum (moment în care câteva persoane aplauda – pt rezultatul referendumului nn). Pompiuliu Diplan (tipa) DAR! O Denunţam, deoarece noi suntem aici în stradă pentru o lege care nu este decât executarea la ordinea unei oculte globaliste, iar Rusia nu a făcut excepţie de la asta.

Minciuna presei: „s-au oprit în fața Ambasadei Rusiei ca să aplaude”

 Presa vândută a spus clar si răspicat: „s-au oprit în fața Ambasadei Rusiei ca să aplaude

Tactici ANTIFA

 Pe reţelele sociale şi pe internet au fost demarate campanii de intimidare şi ruşinare publică a celor care au participat la manifestaţii. Astfel au fost distribuite masiv fotografii ale protestatarilor în care se cer informaţii personale despre anumite personaje.

109071730 761583644381370 8724512250747339908 o 233x300 - Au aplaudat în fața Ambasadei Rusiei: Campanie de minciuni şi dezinformare legate de protestele împotriva carantinei.

 Actorul Mugur Mihaiescu a devenit victima unei acţiuni de discreditare după ce a cerut din piaţa dar şi în diverse intervenţii televizate redeschiderea economiei. Toate acestea sunt tactici folosite de grupul anarhist Antifa, a se observa că nimeni nu i-a invitat pe protestatarii să îşi susţină punctul de vedere. Mai mult se tot răspândeşte zvonul că aceştia nu cred „în covid” fapt negat de toţi vorbitori din Piaţa cât şi de la protestele avute în fata partidelor politice.

Minciuni și denigrări

 Protestatarii au repetat în repetate rânduri, ca ei „cred în ţânţarul covid-19 nu în armăsarul COVID-19” şi nu se împotrivesc necesităţii unei legi a carantinei, dar drepturile fundamentale ale omului nu se negociază. Legea aşa cum a fost făcută de guvern, permite anumite abuzuri extrem de grave precum destrămarea familiară, confiscarea bunurilor sau reţinerea şi izolarea unei persoane suspecte.

 Altă tactică folosită a fost cea a atacării „omului de paie”, un argument fals, a fost umplut cu paie şi apoi atacat şi ridiculizat în public. Respectiv s-a spus că dacă protestatarii sunt pro-PSD ce treabă mai au ei în a contesta o lege „făcută de PSD”, vorbitorii şi-au umflat piepturile şi au arătat cât de inteligenți sunt.

 În lumea reală protestatarii erau simpatizanţi a diverse, partide, asociaţii, fundaţii şi nu au avut nici o doctrină comună. Legea nu a fost făcută de PSD, ci de Guvern, iar PSD a votat lege în Camera Deputaţilor şi a fost condamnat public în discursurile din Piaţă.

 Situl românia.europalibera deoarece se simțeau lăsaţi deoparte au publicat şi ei un articol îndrăzneţ în care protestatarii sunt declaraţi negaționisti (trimitere la Holocaust), însa nu puteau folosi poze reale de la protest că era prea multă lume. Așa că au luat o poză veche de la un miting al diasporei… am gasit poza folosind browser de imagini tineye.com

xcgfdcxgf 300x169 - Au aplaudat în fața Ambasadei Rusiei: Campanie de minciuni şi dezinformare legate de protestele împotriva carantinei.

Presa a creeat o narațiune falsă

  Nimeni nu a venit cu un tricou sau un steag reprezentând un anume partid parlamentar, metoda prin care s-a „demonstrat” că protestatari sunt PSD-isti este metoda scărpinatului cu piciorul stâng la urechea dreaptă. Astfel pentru publicul acefalizat de „telespectatori” s-a spus mai întâi ca aceştia se opun legii Guvernului deoarece sunt cu PSD, apoi vorbitorii s-au “s-a tăvălit pe jos de râs” că protestatari se opun unei legii votata de PSD-ul “lor”.

Conform ştiinţelor politice şi teoriei comunicării ca un protest să fie catalogat ca reprezentând un anume partid, manifestanţii ar fi trebuit să aibă în mod vizibil benere, tricouri, embleme ale partidului respectiv sau să scandeze lozinci specifice. Protestul nu a avut nici un mesaj politic, proteste s-au ţinut şi în fața parlamentului şi a PSD şi a PNL dar presa nu a difuzat nimic, pardon a văzut protestul din fața Guvernului.

Presa care acuza protestele nu a prezentat legea 433 şi a refuzat orice discuţii pe articole.

Pentru a face Filosofia filosofiei …

 Într-o țară normală dacă PSD ar vrea să facă un miting ar fi firesc să facă, dacă un cetăţean susţine Rusia sau China ar fi norma să aibă tot dreptul la libera exprimare. Dar nici unul din cei prezenţi nu au transmis nici un fel de mesaje care să inducă afinităţi PSD, pro Rusia sau China. Rezultă foarte clar că totul este o simplă denigrare împotriva unor persoane care nu se pot apăra cu: „da sunt cu respectivii şi ce dacă ? Situaţia este ATÂT DE SIMPLĂ

Sursa:

# G4Media

Protestatarii anti-COVID s-au oprit în fața Ambasadei_Rusiei ca să aplaude

# Europa Libera

„Negaționiștii” Covid-19. De ce câștigă teren ideea că pandemia e o invenție

***

Razboiul informational

 

Related Images:

Citeste si …

Experimentul Pitești
Tara Romaneasca

Simpozionul „Experimentul Pitești” (Reeducarea prin Tortură) – 2021

Simpozionul „Experimentul Pitești” (Reeducarea prin Tortură) ediția octombrie 2021  La Pitești se desfășoară de 21 de ani simpozion internațional: „Experimentul Pitești – Reeducarea prin Tortură”. Simpozionul se ţine anual în jurul luni septembrie sau august, […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*