Ieri au avut loc doua proteste împotriva legii pandemiei in fața sediului PSD

La sediul PSD

 127 de vizualizări

sediului PSD
sediului PSD

Ieri au avut loc doua proteste împotriva legii pandemiei în fața sediului PSD

 Luni 14 – VII – 2020 au continuat actiniile de protest în fața sediilor partidelor politice, primul partid a fost chiar PSD. Circa 20 de protestatari au fost prezenţi la ora 10 în fața sediului PSD din bulevardul Kiseleff.

 Câţiva dintre cei care au participat la protestul de dimineaţă au afirmat că au ieşit în trecut la protestele pentru Raed Arafat iar acum sunt îngrijoraţi de restrângerea de drepturi din proiectul de lege al guvernului. Două persoane dintre cei prezenţi au afirmat chiar că au votat PSD în trecut şi că nu pot înţelege cum PSD a votat legea carantinei în Camera Deputaţilor.

 Oamenii au scandat „Toate Partidele Aceeaşi Mizerie” şi au cerut P.S.D să respingă proiectul de lege în senat şi să facă un nou proiect de lege care să nu încalce drepturile fundamentale. Cei prezenți erau îngrijoraţi de prevederile legii care pot impune: carantinarea persoanelor, confiscarea bunurilor inclusiv în vedea distrugerii, separarea familiară.

Seara oamenii au protestat din nou în faţă la PSD

 Seara s-a ţinut un nou protest urmat de un marş ţinut pe şoseaua Kiseleff pe partea carosabilă, protestatarii s-au oprit în fața sediului PSD unde s-a cerut imperativ respingerea proiectului de lege al guvernului. S-a respins încă o dată propaganda sistemul care spune că protestatarii „nu cred în Covid-19”. În realitate contestatarii legii carantinei au precizat în repetate rânduri că în acest moment pandemia, care nici nu a fost declarată vreodată oficial de ministerul sănătăţii, s-a încheiat.

 Vorbitorii au afirmat în repetate rânduri că în luna aprilie se făceau câte 3.000 de teste şi erau identificaţi cca 500 de cazuri zilnic, iar acum se fac peste 13,000 de texte şi se găsesc în jur de 600 de persoane (fals)pozitive. Mai mult Ministerul Sănătăţi nu răspunde ce procent dintre aceste teste sunt retestari făcute la persoane deja găsite vinovate.

 În numeroase ţării, inclusiv în mai multe state americane, există o uriaşă îngrijorare că autorităţile doresc să prelungească restricţiile pe o perioadă de câţiva anii. În Minnesota de exemplu republicanii au încercat revocarea puterilor speciale acordate guvernatorului democrat Tim Walz pe durata pandemiei. Lucrurile sunt departe de cum se încearcă a fi ele prezente in România, adică ca o conspirație „rusească” de parca singura grija a rușilor a devenit micile jocuri zilnice din parlamentul României.

109289878 978103175947240 3879430689028120072 n 300x170 - Ieri au avut loc doua proteste împotriva legii pandemiei in fața sediului PSD

 Vom scrie un articol despre o serie de manipulări lansate de adepții distopiilor tip Aldous Huxley si George Orwell care tind să ne arunce într-un scenariu de tip Harrison Bergeron unde toți sa gândim (exact) la fel.

Vezi mai multe video pe canalul nostru de YouTube

***

Războiul Informațional

 

Related Images:

Citeste si …

Matthias & Maxime
Incorect politic

La Muzeul „Ţăranului Român” se va difuza filmul scârbos de propagandă sexo-marxistă Matthias & Maxime

Duminica aceasta la „Muzeul Naţional al Ţăranului Român” se va difuza filmul scârbos de propagandă sexo-marxistă „Matthias & Maxime„ Duminica aceasta, la „Muzeul Naţional al Ţăranului Român” se va difuza un film scârbos de propagandă […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*