VIDEO Noutăți despre Procesele Mineriadelor (2 noiembrie 2020 )

Procesele Mineriadelor

 60 de vizualizări

Procesele Mineriadelor
Procesele Mineriadelor

VIDEO: Noutăți despre Procesele Mineriadelor (2 noiembrie 2020 ) – Declarație Viorel Ene

 Luni, 2 noiembrie 2020 de la ora 12:00 la 13:00 a avut loc un protest în fata Inspecţiei Judiciare, al Asociației Victimelor Mineriadelor 1990 -1991, împotriva deciziei de protejare a procurorilor care au reţinut şi emis mandate de arestare în mod ilegal în timpul represiunii din iunie 1990. Vezi anunțul: AICI

 Asociaţia Victimelor Mineriadelor 1990 -1991 din România a depus o contestaţie privind răspunsul inspecţiei judiciare privind acuzaţia îndreptată împotriva procurorilor care au emis mandate de arestare în 1990. Asociaţie V.M. a contestat soluţia de neîncredere a urmăririlor împotriva procurorilor Gheorghe Robu, Monica Macovei, Tuculeanu Alexandru și alți care au arestat 100 de persoane.

 Persoanele respective au fost maltratate, bătute, violate în unităţi militare fără a li-se putea stabili nici o vină. Membri asociaţiei sunt permanent amânaţi şi trimişi la alte instituţii, procurorul general a trimis ultima lor plângere la inspecţia judiciară, inspecţia judiciare a respins solicitarea şi prin urmare asociaţia a depus contestaţie.

 De mai multe ori Asociaţia s-a lovit de Masoni astfel Şeful de la Inspecta judiciară Lucian Netejoru , actualul procuror adjunct Bogdan Licu sau judecătorul Iepure toţi afirma ar fi fost la un moment-dat masoni.

Care sunt principalele nemulţumiri ale Asociaţia Victimelor Mineriadelor 1990 -1991 din România

 Stabilirea implicării Procurorului General Gheorghe Robu în mineriada cel care a emis comunicatul din 12.06.1990, clarificarea condiţiilor în care procuratura generală a girat/avizat actiniile de eliberare a Pieţei Universităţii.

 Implicarea echipei de procurori conduşi de Monica Macovei şi Tuculeanu Alexandru care au asistat la UM 0575 Măgurele la acte de tortură comise asupra unor civili într-o unitate militară.

 Procurori militari nu au stabilit gradul de implicarea ar serviciilor secrete în mineriada, se cunoaşte din rechizitoriu, că la data de 11 iunie 1990 a avut loc o şedinţă a colegiului de conducere a SRI pentru pregătirea Mineriadei.

 Procurori militari nu au lămurit împrejurările întocmirii şi aplicării Planului de Eliberarea a Pieţei Universităţii din 13.06.1990

 Procurori militari nu au lămurit împrejurările prin care Guvernul României şi Primul Ministru au participat  la Mineriada.

 În 30 de ani nu s-a făcut nici o evaluare concretă a activităţii de urmărire penală a procurorilor militari iar victimele mineriadelor nu au primit încă nici un răspuns.

Următorul Protest

 Următoarea acțiune de protest va avea loc la Palatul Cotroceni in data de 6 noiembrie orele 13 – 14 și va purta denumirea „Un președinte mincinos„. Mai multe informații AICI

***

 

Citeste si …

Cristian Oancea and the New World Order
Banat

Declarația lui Cristian Oancea managerul Spitalului “Victor Babeş” din Timişoara şi NWO

Declarația lui Cristian Oancea managerul Spitalului “Victor Babeş” din Timişoara şi the New World Order  Ştirea acestei săptămâni este că: Cristian Oancea, managerul Spitalului “Victor Babeş” din Timişoara a declarat la postul progresist Digi 24 […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*