Blog-ul Jurnalistului Victor Roncea a fost restaurat pe FaceBook

Blogul roncea.ro

 145 de vizualizări

Jurnalistul Victor Roncea si Roncea.ro
Jurnalistul Victor Roncea si Roncea.ro

Blog-ul Jurnalistului Victor Roncea a fost restaurat pe FaceBook, cu toate postările şi distribuţiile aferente

 Am scris în ultimul timp despre interzicerea pe FaceBook a unor bloguri şi situri românişti, întâmplător sau nu lucrurile se întâmplă în anul campaniei din Statele Unite, întâmplător sau nu cei vizaţi sunt „Trumpiști”. O anchetă jurnalistică a domnului Victor Roncea şi a apropiaţilor săi avea să concluzioneze că interzicerea unor situri Româneşti în anul 2020 nu a fost „un ordin de la centru” ci acţiunea unor „agarici locali”. Vestea bună este ca blog-ul roncea.ro a fost deblocat pe FaceBook şi toate postările şi distribuţiile vechi au fost restaurate.

 Alegerile din U.S sunt de ceva timp motiv pentru interzicerea unor platforme jurnalistice şi a unor profile naţionaliste pe principalele reţelele de socializare. România nu este prezenta pe harta electorală a facţiunilor politice din Statele Unite, dar este este o oportunitate unică pentru „agarici locali” să îşi promoveze teoriile despre „Fake News” şi „ClickBait”. Teoria este că, doar în perioada electorală „centrala” din Statele Unite va fi interesată de lamentaţiile „agaricilor locali”.

Articolul Nostru: Facebook a început sa blocheze o serie de situri romanești, Roncea si Glasul sunt încă interzise

 Patrioţii români cenzuraţi erau toţi din categoria „Pro-Trump” din simplu motiv ca pro-Biden chiar nu aveau cum să fie, Victor Roncea de exemplu, a apărut anul acesta cu o şapcă MAGA. În mod evident motivele reale de aplicare a cenzurii au fost altele, dar este foarte plauzibil ca siturile din România să fi ajuns pe lista celor interzise cu ocazia alegerilor din Statele Unite.

Victor Roncea & Agarici Local …

 După ce Uniunea Ziariştilor Profesionişti şi mai multe publicaţi au înaintat proteste scrise către FaceBook situl jurnalistului Victor Roncea a fost deblocat de pe FaceBook din America şi toate postările restaurate. Acest fapt vine să întărească teoria că nu a existat o decizie a centralei FaceBook, povestea nu s-a întâmplat doar cu situl jurnalistului Victor Roncea ci şi cu blog-ul jurnalistului basarabean Ştefan Secăreanu şi cu ziarului Naţional.

Jurnalistul Victor Roncea scrie:

 Dragi prieteni, graţie sesizărilor Dvs, a protestului Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România şi a solicitărilor scrise pe care le-am făcut către Facebook la mama lui, în SUA, F.B. a decis să revizuiască statutul de renegat pe care mi-l conferise în urmă cu aproximativ o lună şi să deblocheze site-ul jurnalistic www.Roncea.ro pe această reţea, după ce fusese interzis în mod nefondat iar conţinutul lui de 10 ani pe FB şters în totalitate (cauzele reale şi personajele implicate în operaţiunile de falsificarea istoriei şi în spaţiul online au fost tratate în două articole din Ziarul Bursa).

Chiar dacă „agaricii locali” vor mai umbla cu pară şi manipulatul butoanelor nu renunţăm la starea de libertate, online şi offline. Şi asta, după cum se ştie şi se vede, de peste 30 de ani. Aşadar, vă mulţumesc! Doamne, ajuta!

postarea lui Victor

Şi George Roncea observa acelaşi lucru

 Întâmplător sau nu … fratele lui Victor, jurnalistul George Roncea observa şi el că alegerile din Statele unite sunt folosite ca un motiv de cenzură, acesta îl menţionează pe un anume Dragoș Stanca fondatorul unei platforme numite „UPGRADE 100

George Roncea scria pe FaceBook pe 15 august:

De ani și ani, în preajma alegerilor sunt blocat sub diferite pretexte, care mai de care mai ridicole, gen nuditate în postări, chiar și pentru pozele cu motanul vecinilor am fost blocat sub motivul că tipul are activitate sexuală implicită și concupiscentă straight cu mâțele cam curviștine din cartier, ce afectează naturelu simțitor al ”comunității” LGBergilor lui Zuchi, acest evreu chinez comunist și autist.

[…]

Licheaua Dragoș Stanca, Starostele FB România, cu Haitele sale de postaci, ”echipă locală FB” – 200 la Timișoara și 300 la București, bine ascunși în zona de Nord a Capitalei se ocupă de asta.
De Cenzură.

[…]

Zuchi a fost chemat în fața Congresului american și mai apoi în fața lui Trump, care i-a atras atenția că poate urma spargerea uriașului moloh al Companiei Facebook, ce conține și Instagram și Whatsuap și încă vreo 20 de companii adiacente.

Mai nou Procurorul General al USA, distinsul domn Barr a primit recent – doar eu am scris despre asta în România – cererea de inculpare a lui Zuchi din partea unui senator de top american pentru sperjur în fața Congresului și activitate antiamericană via propagandă împotriva intereselor SUA, și mai ales Cenzură – cinci ani de bulău, minimum, plus miliarde amendă.

Băi Stanca, chiar crezi că după ce Trump va obține în noiembrie din nou Casa Albă și autistul tău comunist, Zuchi, o va beli – tu vei scăpa din nou, cum ai scăpat la Dosarul Vinţu, ca turnător?

postarea lui George

Un „agarici local” ?

 Mergând pe firul domnului George Roncea găsim pe platforma UPGRADE 100 legături de netăgăduit cu Vice şi industria sexului online, adică cam ce ne-am aştepta de la sexo-marxisti, uite şi legătura între sex şi marxişti dacă vă întreabă cineva.

ScreenShot 20200828180858 300x94 - Blog-ul Jurnalistului Victor Roncea a fost restaurat pe FaceBook

 La conferinţa domnului progresist Stanca, despre tehnologie şi online vine un reprezentant Vice domnul Mark Adams dar şi o purtătoare de cuvânt a industriei sexului online şi a jucăriilor erotice, anume doamna Bryony Cole. Doamna în cauză face parte din categoria celor care ne îndeamnă să vorbim copiilor despre sex (progresistă), dar o găsim şi într-un articol în care ne învaţă cum să facem bani frumoşi proiectând jucării sexuale.

ScreenShot 20200829040742 1 300x242 - Blog-ul Jurnalistului Victor Roncea a fost restaurat pe FaceBook

 Zilele libertăţii aşa cum am cunoscut-o din 90 încoace vor lua sfârşit în curând, toate datele indică acest fapt. Situaţia de până astăzi când s-a putut publica, practic despre orice (Mişcarea Legionară, Mareşalul Antonescu, Francmasonerie) va lua sfârșit,  o nouă stare de fapt guvernată de cenzură şi autocenzură se va instaura. Noua generaţie este învăţată să se „autocenzureze” fiind ameninţată în mod constant cu diverse etichetări precum: fascist, putinist, rasist, xenofob, antisemit, islamofob, homofob, fundamentalist, naţionalist, euro-sceptic. Pentru orice deviaţie de la „nouă cale” exista o etichetă care vine la pachet cu un tip de ostracizare socială, pe de altă parte Noii Marxişti ca şi cei vechi nu se sfiesc să atace public, cu orice ocazie „Cele Patru Lucruri Vechi„: „obiceiuri vechi, cultura veche, tradiții vechi si idei învechite„.

Cititi si articolul: De la cenzura FaceBook la ideologii marxiști locali. Cazul patriotului basarabean Ștefan Secăreanu

***

Războiul Informațional

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*