Pilda gropii din fața primăriei capitalei care a împlinit 6 luni

Groapa fața primăriei capitalei

 47 de vizualizări

Groapa primariei capitalei
Groapa primariei capitalei

Pilda gropii din fața Primăriei Capitalei care a împlinit 6 luni. Nu ii interesează aleatorii

 În primul rând vrem să menţionăm că critică Primăriei Capitalei şi a actualului primar nu poate fi „confiscat politic”, prin urmare există o mulţime de cetăţeni nemulţumiţi de activitate primarului Gabriela Firea fără ca aceştia să fie votanţi Nucşor Dan, Tariceanu sau Băsescu.

 Astfel în urmă cu circa 6 luni în fata primăriei capitalei au avut o serie de proteste legate de taxei pe oxigen. La acea dată primăria capitalei invocând că o asociaţia a „rezervat” dreptul la protest în fata primăriei a trimis protestatari în staţia de autobuz de peste drum. Ghinion cum ar spune preşedintele Iohannis.

Vezi articolul nostru: Protest împotriva taxei pe oxigen Firea

 Aici în staţia de autobuz mai mulţi protestatari au observat că locul destinat staţionarii autobuzelor nu este asfaltat ci doar pavat cu vechea piatră cubică care acoperea odinioară străzile Bucureștiului. Datorită greutăţii autobuzelor în porţiunea pavată cu piatra cubică au apărut denivelări, „valuri-valuri” iar unde la îmbinarea zonei asfaltate cu piatra cubică se formase o groapă de toată frumuseţea.

 Ieri 5 august 2020 am fost informaţi de o cunoştinţă că a fost la un pas să „îşi rupă maşină” într-o groapă chiar la faţa locului, deplasându-ne la faţa locului am constatat că este aceeaşi groapă de acum şase luni.

Chiar în fata Primăriei Capitalei

 Groapa cu pricina ne demonstrează un aspect dureros, anume că Edilul capitalei nu mai este interesat nici măcar de aparenţe. Cu mai mulţi anii în urma primările încercau să facă lucrări de cosmetizare chiar în perioada alegerilor. Astăzi nici măcar de asta nu mai sunt interesaţi politicienii noştri.

 Toată povestea cu Groapa din Fata primăriei Capitalei vine să susţină ipoteza „conspiraţionistă” că rezultatul alegerilor, oricare ar fi el, este deja cunoscut la un anumit nivel. Prin urmare ce importanţă mai are?

Vorba glumei:

– „S-a stabilit procentele la alegeri, ştim cine şi de la ce partid ai intrat (în parlament sau la consilieri).

– Poi! când au fost alegerile şi cum de nu am văzut nimic în presă ?

– Nu, alegerile nu au avut încă loc, se ţin luna viitoare!

***

Razboiul informational

 

Related Images:

Citeste si …

Antiracist Baby
Incorect politic

Autodistrugerea Occidentului – Antiracist Baby (Bebeluşul Antirasist)

Autodistrugerea Occidentului  AntiRacist Baby (Bebeluşul Antirasist), ostracizarea civilizației creștine  Cu ceva timp în urmă am scris un articol despre o carte de poveşti destinată bebeluşilor numită „Feminist Baby”, titlu care s-ar traduce în română că […]

Ruth Bader Ginsburg
Incorect politic

O activista de stânga a anunţat că moartea judecătoarei Ruth Bader Ginsburg a motivat-o să treacă la satanism

O cunoscută activista de stânga a anunţat că moartea judecătoarei Ruth Bader Ginsburg a motivat-o să treacă la satanism  Jamie Smith, o cunoscută ateistă, activistă de stânga şi militanta pro-avort a anunţat într-un articol că […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*