Marșul Păcii – NOI, ROMÂNII VREM PACE, NU VREM RĂZBOI!

Noi vrem pace

 281 de vizualizări

Noi vrem pace
Noi vrem pace

Marșul Păcii – NOI, ROMÂNII VREM PACE, NU VREM RĂZBOI! – Spune NU Războiului

 Mai multe organizații civice anunță organizarea unei manifestări pentru pace, la București, în data de 24 ianuarie 2023, data care coincide cu Ziua Micii Uniri. La 24 ianuarie 1859 Mica Unire s-a realizat pe timp de pace, acum se pare că cel mai bun lucru pe care il putem face in aceasta sfântă zi este un Marș pentru Pace, în care să cerem liderilor noștri care vor fii mult mai atenți la mesajele venite din partea populației în acestă zi că: “Noi vrem pace”.

 Nimic nu este mai cumplit decât ororile războiului, să te trezești în miez de noapte că trebuie să îți părăsești orașul în ruine doar cu haină de pe tine, că jumătate din oameni care îi cunoșteai acum câteva zile sunt astăzi morți.

 Mesajul pe care organizatorii vor să îl trăsnită conducătorilor noștri este că vrem să continuăm să ne sărbătorim și Mica Unire din 24 ianuarie 1959 și Marea Unire de la 1 decembrie 1918  în pace și înțelegere cu toate popoarele lumii. Nu dorim să fim atrași în războaiele altora, războaie în spatele cărora se ascund noiane de interese care astăzi nu sunt pe deplin cunoscute.

 Dacă strămoșii noștri au murit la 1877 pentru a obține independența națională și la 1918 pentru a realiza unitatea națională, pentru ce ar trebui să moară feciorii României de astăzi? Care ar fi justificarea noastră în fața istoriei că ne-am amestecat în borșul unor popoare care niciodată nu ne-au fost prietene.

 Toți românii care înțeleg importanta acestui eveniment si vor pacea sunt invitați să participe la mitingul și marșul care se va desfășura pe 24 ianuarie 2023 în București începând cu ora 11, Piața Victoriei.   

Mesajul grupului de inițiativă este  “Noi Vrem Pace”

 Suntem conștienți că o elită de psihopați care nu au respect pentru o viață omenească ne conduc spre dezastru într-un ritm amețitor,  știm că în serviciul lor lucrează o armată de demoni și corupți care sunt în stare de orice pentru a-și menține statutul. Au reușit ca prin CORUPȚIE și cu ajutorul unor manevre legislative să submineze SIGURANȚA NAȚIONALĂ, expunându-ne unor mari pericole.

 

NOI, ROMÂNII VREM PACE, NU VREM RĂZBOI!

 

 Pentru a stopa toate planurile agresive îndreptate împotriva poporului român, toți românii care își iubesc țara, neamul și credința sunt invitați la MARȘUL PĂCII, MARȘ PENTRU ÎNTĂRIREA SECURITĂȚII NAȚIONALE pe 24 ianuarie 2023 la ora 11 în Piața Victoriei și în toată țara.

 

EXPUNERE de MOTIVE:

1. SUBMINAREA SECURITĂȚII NAȚIONALE PRIN CORUPȚIE

 După 1989, siguranța națională a României a fost continuu slăbită prin aplicarea unui plan distructiv bazat pe CORUPȚIE și delapidare sistematică. Datorită inversării polilor puterii dinspre latura suveranisto – naționalistă care practic a înzestrat și modernizat România de după cel de-al doilea război mondial, și aici vorbim de perioada de după 1968, printr-o industrializare puternică atât pe plan intern cât și internațional, către latura celor care au preluat puterea în decembrie 1989, o clică străină neamului românesc, profund coruptă și străină intereselor României instalate la putere prin crimă în aparatul de stat, România și-a pierdut independența și suveranitatea.

 Dacă înainte de 1989 din punct de vedere economic România nu depindea de nimeni putând produce de la pioneze până la avioane, la ora actuală nu doar că economia națională a României este la pământ ci și împovărată de datorii uriașe obținute prin împrumuturi de la FMI. sau alte instituții expoliatoare.

 Din cauza corupției au luat amploare o gamă vastă și pestriță de vicii cum ar fi și criminalitatea organizată, acțiunile sau inacțiunile care au afectat sistemul de administrație, de sănătate, de educație, de patrimoniu cultural, infrastructurile critice din comunicații și tehnologia informației, digitalizarea, implementarea împotriva voinței poporului a tehnologiei 5G, distrugerea agriculturii și a sistemelor de irigații și un larg etc …În detrimentul populației au fost afectate puternic și interesele „financiare, economice și energetice naționale, științifice și de cercetare ale României”.

2. SUBMINAREA SECURITĂȚII NAȚIONALE

prin modificarea legislației și ORDINE DATE NOAPTEA CA HOȚII (cum ar fi Legea 45/1994 + Legea 291/2007 + Ordin M192/2022)

 Din Legea nr 45/1994, Lege a apărării naţionale a României a fost ABROGAT art. 5 care prevedea ca orice ordin emis de MApN să fie dezbătut de la caz la caz de către Parlamentul României la solicitarea prealabilă a Președintelui României sau de către Consiliul Suprem de Apărare a Țării cu înștiințarea prealabilă a Parlamentului.

https://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=14400

 În Legea 291/2007, articolul 54:1 a fost abilitat ministrul apărării naţionale care poate emite ordine şi instrucţiuni fără consultarea poporului sau a parlamentului.

https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/86736

 Prin Ordinul Ministerului Apărării Naționale nr. M.192/2022/2022 (fără nici un fel de dezbatere parlamentară și cu o singură semnătură, cea a unui secretar de stat) la pct 12 Articolul 232 s-a aprobat intrarea pe teritoriul României a oricăror forțe armate străine care să cantoneze în România sau doar să o traverseze, putând face posibilă declanșarea de ostilități cu alte state de pe teritoriul României. La pct. „a„ se precizează că armate străine sunt libere să transporte în România produse și echipamente militare, armament, muniții, explozivi, materiale radioactive și alte bunuri periculoase (bacteriologice, chimice).

https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/261769

 

ALEGE VIAȚA! ALEGE PACEA! ALEGE ROMÂNIA!

Comunicatul alianței: Noi Vrem Pace

 

***

Razboiulinformational

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*