E pandemie nu e pandemie ? sportivul Călin Mărincuș nu se poate angaja ca voluntar intr-un spital

 230 de vizualizări

Călin Mărincuș
Călin Mărincuș

Cu toate mesajele alarmiste legate de pandemie sportivul Călin Mărincuș nu se poate angaja ca simplu voluntar într-un spital.

 De ceva timp suntem asediaţi cu mesaje care ne îndeamnă dacă nu credem în pandemie să mergem în spitale şi să îngrijim de bolnavi. Peste tot circula mesaje alarmiste că în curând spitalele vor rămâne fără paturi şi atunci doctori vor trebui să aleagă cine „moare” şi cine „trăieşte”. Un sportiv din Cluj-Napoca, numit Călin Mărincuș a vrut să afle cum stau lucrurile.

LLHGG 300x216 - E pandemie nu e pandemie ? sportivul Călin Mărincuș nu se poate angaja ca voluntar intr-un spital

 Pe internet circula o poză cu două femei îmbrăcate în combinezoane medicale care ne invită dacă nu credem în „covid” să venim în spital şi să ajutăm personalul medical. Poza este un Fake News, poza originală a apărut în Argentina unde are acelaşi masaj dar în spaniolă, în România nici un spital nu a lansat o asemenea invitaţie.

Vezi articolul in spaniola AICI

Provocarea domnului Călin Mărincuș

Cu toate acesta domnul Arafat a lăsat nu o dată să se înţeleagă că sistemul sanitar românesc este în pragul de a rămâne fără personal si fără paturi pentru tratarea bolnavilor de coronavirus. Astfel Luptătorul de arte marţiale mixte, Călin Mărincuș, şi-a anunţat disponibilitatea de a veni ca voluntar în spital să ajute ca simplu brancardier la tratarea bolnavilor de sars-2.

Voluntar la Bolnavi de Coronavirus

 Cu aproximativ 2 săptămâni în urmă acesta s-a prezentat la spitalul din zona de domiciliu „Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca”, domnul Călin Mărincuș fiind din Cluj, unde a solicitat să fie angajat ca brancardier voluntar.

Articol: Un clujean a vrut să se angajeze voluntar la Spitalul COVID din Cluj, pentru a vedea dacă bolnavii există.

 Sportivul Mărincuș a discutat cu managerului Spitalului, domnul Ioan Mureșan, căruia i-a comunicat că vrea să ajute la îngrijirea bolnavilor, el fiind „un om foarte puternic„. Călin Mărincuș a avut în trecut mai multe luări de poziţie în care a precizat faptul că nu crede în datele publice privind evoluția cazurilor de Covid-19.

 

 

 Într-o scurtă discuţie avuta cu managerului Spitalului, acesta a precizat că nu au nevoie de personal suplimentar dar ţinând cont că domnul Călin Mărincuș doreşte să se convingă de existenţa bolnavilor de Covid-19 ar putea fi angajat. A rămas ca acesta să se prezinte cu un CD în vederea înscrieri ca voluntar.

Refuzat si dat afară – nu au nevoie de voluntari

Zis şi făcut, peste câteva zile domnul Mărincuș a revenit frumos îmbrăcat la costum, echipat corespunzător cu masca chirurgicala şi cu un cd in mana, dar a fost refuzat de a intrare.

 

 

Articol: Mărincuș a încercat din nou să se angajeze brancardier la spitalul COVID din Cluj, dar a fost dat afară

 Nu este un lucru neobişnuit ca în situaţie de criza să se solicite ajutorul voluntarilor, deşi acţiunea lui Călin Mărincuș a fost practic o provocare, ea vine să demonstreze că suntem minţiţi şi nu exista nici o criză în sistemul sanitar. Epidemia s-a sfârșit peste tot, aparent la noi mai au măști de vândut.

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*