A început anul şcolar, părinţii ies în stradă: fără măşti, sfori şi plexiglas!

A început anul şcolar ... !!!

 9.345 de vizualizări

A început anul şcolar
A început anul şcolar

A început anul şcolar, părinţii ies în stradă: fără măşti, sfori şi plexiglas! Se anunţa proteste în toată ţara.

 A început anul şcolar, părinţii s-au lovit din prima zi de școală, de exact ce au fost atenţionaţi de la bun început de militanţii pentru drepturile cetăţeneşti. Măşti, plexiglas, dezinfectanți, copii puşi să stea în ţarcuri, sau chiar prinşi cu sfoară. Se anunţă proteste în toată ţara, presa progresistă a declanşat operaţiunea „cenzură totală”.

 Prima zi de şcoală a adus şi prima rundă de proteste ţinute în 20 de oraşe, cel mai important s-a ţinut în jurul orei 18 în faţa Guvernului. Oamenii se împotrivesc măsurilor aberante instituite de ministrul educaţiei, măşti, plexiglas, distanţare socială, interzicerea activităţilor sportive, sau a jocului sunt doar câteva dintre nemulţumiri. Presa a ocultat total mișcările de protest, petițiile și procesele îndreptate împotriva măsurilor Ministerului Învățământului..

Există deja mai multe studii care arată că virusul Sars-2 nu este răspândit de copii, iar în majoritatea tărilor europene în care se poartă mască, masca este purtată doar de elevii trecuți de 11 ani. Cu toate acestea, România adoptă cele mai draconice măsuri, măsuri care nu par să ducă la nici un rezultat. Vezi: (European Center for Disease and Control).

Prima Zi de Școală – Proteste în toată țara

 Circa 200 de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei pentru a îşi arăta dezamăgirea faţă de începerea noului an şcolar. Părinţii au cerut renunţarea la măşti, deoarece consideră că îi vor afecta fizic şi psihic pe copii, la dezinfectanți, pe care îi consideră toxici, şi distanţarea socială, considerată a distruge coeziunea din clase.

 Dintre vorbitori domnul Dumitru Balan a declarat începerea luptei „pentru închiderea „școlilor de corecție” recent instituie în toate unitățile de învățământ din România” adăugând că lupta se duce „împreună românii adevărați din peste 20 de orașe”. Totodată a anunţat şi începerea unui proces comun împotriva ministerului, proces care va anula toate măsurile aberante.

Dumitru Bălan:

 Am spus încă de la început, că noi suntem precum buturuga mică care răstoarnă carul mare și împreună cu o mână de români valoroși am pus la cale aceste Manifestări, pentru a le atrage atenția autorităților noastre, că acest drum pe care l-au impus pentru copiii noștri este unul total greșit.

 Nu, nu acceptăm această nouă „normalitate”, fiindcă o asociem cu nebunia, iar noi nu riscăm să-i îmbolnăvim de cap pe copiii români, ca atare vom continua să mai ieșim în stradă și o vom face chiar în această sâmbătă, începând cu ora 16.00 în Piața Universității

Doamna avocat Diana Iovanovici-Șoșoacă

 Doamna avocat Diana Iovanovici-Șoșoacă a luat cuvântul şi a avertizat părinţii care nu doresc să îşi trimită copii la şcoală în actualele condiţii, să nu cadă victima speculaţiilor care circulă, speculaţii conform cărora un părinte ar putea fi decăzut din drepturi. Doamna avocat a subliniat că nu exista cadru legal pentru o asemenea măsura şi a oferit ca exemplu copiii unei anumite etnii, care în mod sistematic nu sunt şcolarizaţi şi niciodată nu s-a luat o astfel de măsură pentru reșcolarizare.

 Doamna avocat Diana Iovanovici-Șoșoacă a recomandat ca în lipsa altor opţiuni părinţii să ia în considerare Homeschooling-ul, arătând că există cadru legal şi că mai mulţi părinţi se pot asocia şi angaja un învăţător. Ea a liniştit părinţii, anunțând că împreună cu numeroşi avocaţi, s-a demarat un proces împotriva măsurilor adoptate de Ministerul Învăţământului, dar şi că fiecare membru al guvernului are deja făcută câte o plângere penală pe numele său. A început anul şcolar – primele situații bizare.

A început anul şcolar – primele situași bizare

  Începerea anului şcolar a adus şi două situaţii aberante şi diametral opuse, pe de o parte am văzut-o pe doamna Gabriela Firea şi pe soţul ei Pandele, mergând fără mască împreună cu cei doi copii până în clasă, pe de cealaltă parte, un filmuleţ care arată copii duşi cu o sfoară. În timp ce părinţii îşi priveau copilaşii cu inima strânsă, prin găurile de la gard, doamna primar şi soţul sau au transmis un mesaj că regulile nu sunt făcute pentru toată lumea.

 Restul să poarte botniță și lesă … au adăugat câțiva părinti prezenți la acțiunea civică.

Următorul protest al părinților – Sâmbătă, începând cu ora 16.00 în Piața Universități

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*