Sambata 10 OCTOMBRIE Bucureștenii ies la protest „OPRIȚI ASASINAREA LIBERTĂȚILOR”

Sâmbătă 10 OCTOMBRIE

 229 de vizualizări

Sâmbătă 10 OCTOMBRIE
Sâmbătă 10 OCTOMBRIE

.Sâmbătă 10 OCTOMBRIE Bucureștenii ies la protest „OPRIȚI ASASINAREA LIBERTĂȚILOR, ECONOMIEI ȘI EDUCAȚIEI ROMÂNEȘTI!

 Sâmbătă 10 octombrie 2020 grupul începând cu ora 16.00 „Starea de Libertate” împreună cu mai multe O.N.G-uri și persoane publice au anunțat un nou protest vizavi de restricțiile anunțate. Aceste restricții vor afecta negativ: libertăţile cetățenești, economia şi educația.

Protestul din 10 octombrie 2020

 Pe pagina „Starea de Libertate” a fost postat următorul anunț:

Valul doi va însemna consfințirea dictaturii medicale ca guvernare globală. Oamenilor li se impune obișnuirea cu minciuna pandemiei.

În România o nouă stare de urgență înseamnă lovitura de grație dată economiei.

Dacă acceptăm așa ceva ne semnăm singuri sentința la moarte lentă sau la sclavie eternă.

O nouă carantină va restrânge definitiv drepturile și libertățile noastre cetățenești.

Starea de Libertate nu va mai putea fi recuperată niciodată.

Starea de Libertate va fi o legendă pentru copiii noștri.

Transformarea lor în animale docile, pentru care libertatea să valoreze mai puțin decât o bucată de pâine, e una din țintele numitei pandemii.

Lăsați-ne să ne câștigăm pâinea!

Domnul Dumitru Bălan, unul dintre vorbitorii de la ultimele proteste a făcut o serie de precizări referitor la protestul din 10 octombrie. Redam câteva ideei:

 Am aprins scânteia speranței în data de 15 Mai când am ieșit prima dată în stradă imediat după încheierea stării de urgență, militând pentru drepturile și libertățile noastre pe care le-am pierdut cu toții în lună martie, numai că între timp guvernanții holerei galbene au uitat să ni le mai restituie.

 În aceste luni, am ieșit în stradă de nenumărate ori, am scris zeci de articole, am semnat o mulțime de petiții și am colaborat la scrierea mai multor memorii îndreptate împotriva pericolelor care ne pândesc în urma instaurării dictaturii „fasciste” pe termen lung în România; încercând să vă demonstrez cu date concrete că această plandemie nu își justifică nici pe departe măsurile și restricțiile adoptate de guvernanții trădători.

Domnul Balan ne da si o veste mare:

În acest moment, peste 17.000 de cercetători și de medici de la cele mai prestigioase universități și spitale din lume pregătesc contraatacul teribil împotriva celor care au pus la cale acest plan începând cu anul 2010, pentru a subjuga omenirea prin instalarea acestei ordini mondiale teribile.

 Avocați de top și judecători din toată lumea li s-au alăturat și vor lansa în curând un proces internațional, similar celui de la Nürnberg desfășurat între anii 1945 și 1949 și îi vor acuza pe toți globaliștii care ne-au furat libertățile în acest an, inventând o pandemie bazată pe niște teste eronate. 90% dintre acestea fiind fals-pozitive, potrivit unui studiu efectuat de New York Times împreună cu experții de top.

Mai multe studii încep să infirme ipotezele extermino-nistilor

 În plus, ultimul studiu al University College London spune negru pe alb că 86% dintre cei testați pozitiv nu au avut simptome asociate unei infecții virale în ziua efectuării testului, neputând fi nici bolnavi și nici contagioși.

 Potrivit unui studiu publicat în Annals of Internal Medicine publicat în septembrie 2020, rata mortalităţii generale a coronavirusului chinezesc este de 0.26%, tinerii de până în 40 ani având o rată a decesului de 0.01%.

 Aceasta este de 1.71% numai în rândul persoanelor trecute de 60 ani.

România îngenuncheată fără violentă.

 Și uite că nu a fost nevoie să se tragă niciun glonț pentru a ne îngenunchea cu totul, majoritatea oamenilor fiind terorizați și nemaiputând să gândească coerent în aceste momente.

 Ei s-au depărtat de semenii lor în toată perioadă și au ajuns să îi urască doar pentru că nu poartă blestemata asta de mască neconformă pe față, fiind în stare să îi toarne și la poliție, numai ca să se răzbune.

În același timp, oamenii s-au depărtat de prietenii lor și de Dumnezeu, refuzând să-i vadă pe cei dragi de frica virusului și ocolind bisericile exact atunci când aveau nevoie mai multă de credință, iar această dezumanizare riscă să îngroape însăși esența noastră în scurt timp.

Copiii au fost forțați să nu își atingă colegii și profesorii, măștile și distanțarea fizică blocând orice contact uman normal și punând în lanțuri cele mai curate sentimente, iar de aici și până la transformarea lor în niște roboți nu mai este mult, dacă ținem cont că în câteva zile li se vor închide porțile școlilor definitiv.

Nimic din ceea ce am trăit în copilăria noastră nu s-a mai păstrat în prezent, iar „noua normalitate” a ras definitiv încrederea și zâmbetul oamenilor, semănând în schimb un cult al fricii dus la extrem.

De ce ar trebui lumea sa vina pe 10 octombrie in Piața Universității:

Așa au ajuns oamenii să se teamă unii față de ceilalți și uite așa ne vom autodistruge dacă credem că ne vom păstra siguranța prin renunțarea la libertățile noastre.

Oameni buni, astăzi dau semnalul trezirii noastre, iar sutele de români care protestează acum în fața Mitropoliei din Iași ne spun că acesta este un semn divin în care trebuie să credem cu toții pentru a ne salva de la propria distrugere.

Mâine este ziua cea mare și avem obligația de a ieși cu toții în Piața Universităţii, altfel va fi prea târziu.

Strig acum Libertate, iar voi trebuie să vă urmați conștiința pentru a nu lăsa copiii români să trăiască în cea mai blestemată dictatură care s-a instaurat în România în ultimii 100 de ani.

La luptă cu voi și împreună vom învinge

Întreaga postare AICI

10 octombrie Piața Universității

 Organizatorii anunță că de această dată se protestează împotriva tutorul efectelor nedorite a ceea ce ei numesc „Plandemie.” (de la plan). Astfel la acest protest nu vor mai fii așteptați doar părinți sau proprietarii de mici afaceri, indemnul protestului este:

„OPRIȚI ASASINAREA LIBERTĂȚILOR, ECONOMIEI ȘI EDUCAȚIEI ROMÂNEȘTI!”.

 Cei care doresc să participe sunt așteptați in zona fântânii dintre Facultatea de Arhitectura și Facultatea de Geografie.

 Redacția Războiul Informațional va fi prezentă si vom face  reportaj de la fața locului.

 Găsiți mai multe informații pe grupul FaceBook:  „Starea de Libertate

***

Războiul Informațional

 

 

 

 

 

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*