Autodistrugerea Occidentului – Antiracist Baby (Bebeluşul Antirasist)

AntiRacist Baby (Bebeluşul Antirasist)

 128 de vizualizări

Antiracist Baby
Antiracist Baby

Autodistrugerea Occidentului  AntiRacist Baby (Bebeluşul Antirasist), ostracizarea civilizației creștine

 Cu ceva timp în urmă am scris un articol despre o carte de poveşti destinată bebeluşilor numită „Feminist Baby”, titlu care s-ar traduce în română că „Bebeluşul Feminist”, se pare că lucrurile nu s-au oprit la această carte. Cum era de aşteptat, ultimele evenimente din Statele Unite legate de uciderea lui George Floyd şi protestele Black Lives Matter nu puteau să nu influențeze această modă de reeducare a bebeluşilor, aşa s-a năsut cartea „Antiracist Baby”.

 Antiracist Baby (Bebeluşul Antirasist) este o carte de benzi desenate scrisă de Ibram X. Kendi, un bărbat de culoare şi ilustrată de  o femeie cu origini mixte numită Ashley Lukashevsky, carte care s-ar fi situat în primele locuri la vânzări în Statele Unite. Cartea „Antiracist baby” urmăreşte într-un stil neo-bolşevic să îndoctrineze copiii să nu fie „rasişti”.

EMag a devenit un magazin progresist! Sau chiar comunist? – Feminist Baby

Antiracist Baby

 „Antiracist Baby” a fost lansată pe 16 iunie, în timp ce activiștii B.L.M organizau demonstrații violente în toată America, pentru a protesta împotriva „brutalității poliției și a rasismului”. Cartea a fost un best seller înainte de a fi lansată, și a fost atât de populară încât a fost transformată ulterior într-o carte ilustrată.

 Noua versiune, care a fost lansată pe 14 iulie, include „ <întrebări și inițiative de discuții> scrise de Dr. Kendi cu scopul de a încuraja conversațiile dintre părinți și copii despre rasism” potrivit unui comunicat al Penguin Random House furnizat de Insider.

 Cartea continuă politica de învinovăţire a albilor creștini de origine europeană, practică în ultimii ani în America, Canada, Australia şi Uniunea Europeană şi moda de victimizare a tuturor celorlalte rase şi religii non-europene.

AntiRacist Baby – Conținut

 Astfel ilustraţia nr. 3 înfăţişează un copil de culoare care arată cu mâna către un copil alb care prinde 3 fluturii, textul care însoţeşte desenul este următorul:

Demasca politicile nu oameni

uni oameni primesc mai mult … în timp ce alţi primesc mai puţin

deoarece politicieni nu facilitează întotdeauna accesul egal

babebe 300x152 - Autodistrugerea Occidentului - Antiracist Baby (Bebeluşul Antirasist)

 Ce putem să înţelegem din asta? Oare fluturi se lasă prinşi mai uşor de copiii albi, sau copiii albi primesc gratuit plasa de fluturi de la guvern în timp ce copiii de imigranţi nu ? Greu de spus!

Ilustrata nr. 7 se numeşte „mărturiseşte când eşti rasist” şi înfăţişează un copil alb care aparent spune:

Nimic nu perturbă rasismul mai mult decât atunci când confesam că şi noi câteodată avem ideii rasiste.

81lfEvNwRGL 300x150 - Autodistrugerea Occidentului - Antiracist Baby (Bebeluşul Antirasist)

 Cartea are şi o parte cu „întrebări și inițiative de discuții” în care părinţii albi trebuie să îşi întrebe copiii  cum aceștia îşi imaginează un profesor sau un cosmonaut, dacă copilul îi vede ca fiind albi este un indiciu clar că bebeluşul este „rasist”.

ghdgfd 300x150 - Autodistrugerea Occidentului - Antiracist Baby (Bebeluşul Antirasist)

Cultura Europeană se auto-distruge după metoda „Emo”

 Sclavagismul, războiul chiar genocidul a existat în toate culturile din antichitate şi până în prezent, majoritatea civilizaţilor au fost ne-apologetice referitor la trecutul lor, foarte rar au existat situaţii când o ţară a acceptat să acorde minime compensaţi anumitor grupuri.

 Rusia nu a luat niciodată în discuţie acordarea de despăgubiri naţiunilor ocupate de URSS, Turcia nu recunoaşte nici astăzi genocidul Armenilor şi probabil nu îşi va cere niciodată scuze pentru secolele de ocupaţie a Europei de Est. Lucrurile se schimba când vorbim de europenii occidentali şi de descendenţii lor din „Lumea Noua”, aici o întreagă cultură de ostracizare si vina a fost construită de Mass-Media.

 Cetăţeanul american sau canadian este învăţat că dacă este alb este moştenitorul unei culturi rasiste şi criminale singura cultură care a exploatat vreodată alte grupuri. Dacă individul este de culoare sau musulman este îndoctrinat că albi creştini din jurul lui i-au exploatat strămoşii iar el are dreptul la compensaţii. Astfel în timpul protestelor violente care au zguduit Statele Unite acei reprezentanţii B.L.M care s-au dedat la jafuri au făcut acest lucru considerând că sunt îndreptaţi de a primi compensaţi de la albi.

Civilizația creștina distrusă după metoda calului troian

 În lumea real, nu în bula distopică impusă în special în Statele Unite, Canada şi Australia, sclavia a existat din preistorie și a fost anulată definitiv de civilizaţia creştină albă, în ţările musulmane şi în special în Africa sclavia încă mai persista. Mai multe ţări africane printre care Mauritania, Mâli, Niger, Chad au încriminat sclavia cândva după anul 2.000.

 Europenii albi au fost capturaţi, făcuţi sclavi şi vânduţi de piraţii berberi care astăzi am spune că erau „negri” şi „maro”, timp de secole. Astfel piraţii berberi încep să se distingă din secolul 16 şi activează până la începutul secolului 19 în tot acest timp se considera că circa 2.000.000 de europeni albi au fost capturaţi şi făcuţi sclavi de piraţi africani.

Cel mai faimos personaj capturat şi transformat în sclav de piraţi berberi a fost Miguel de Cervantes (1547 – 1616) autorul faimosului roman Don Quijote, acesta a petrecu 5 ani în sclavie. Paradoxal statuia lui Cervantes a fost vandalizata de militanţi Black Lives Matter care au considerat, în incultura lor, ca personajul Sancho Panza ar fi fost sclavul lui Don Quijote.

Militanţii Black Lives Matter au vandalizat statuia lui Miguel de Cervantes, autorul lui Don Quijote, din San Francisco

Dubla măsură…

 În islam, care era religia dominantă în Imperiul Otoman dar şi a piraţilor africani, sclavia nu doar că era (şi este) permisă ci chiar recomandată, astfel Mohamed bărbatul ideal şi plăcut lui Alah a deţinut, vândut şi cumpărat sclavi şi slave. A vinde, cumpăra sau deţine sclavi creştini sau evrei de către un musulman este permis de Coran şi Hadisuri.

 Deloc întâmplător Imperiu Otoman a practicat pe scară largă sclava, în principal sclavia femeilor folosite ca sclave sexuale şi a băieţilor folosiţi pentru armata ienicerilor.

 Dintre toate culturile doar cultura europeană (Lumea Noua aparţine acestei culturi) se învinovăţeşte pentru ce au făcut străbuni lor. O întreagă generaţie de Americani, Britanici, Canadieni, Francezi sunt crescuţi cu „vina” de a fi produsul unei culturi rasiste şi sălbatice şi le este inoculata o presupusă necesitate de a spăla aceste „păcate moştenite”.

Numeroase „vedete” îşi etalează „virtutea” narcisistă (virtue signaling) declarându-se ruşine că s-au născut „albi” şi moştenitori ai unei culturi „rasiste”, eventual aceştia cer iertatre de la negri şi musulmani pentru „secolele de opresiune”.

Rescrierea Istoriei

Chiar şi istoria începe să fie răstălmăcita astfel cele cca 600 de atacuri pe care musulmanii le-au lansat împotriva țărilor creştine pălesc în fața celor 20 de bătălii importante date de cruciaţi pentru recucerirea unor foste teritorii creştine. Despre cucerirea și islamizarea forțata a orientului apropiat, a nordului Africii și a estului Europei nu se spune nimic.

Scriitorul şi filosoful G. Michael Hopf este cel care a spus celebrul dicton:

Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times. G. Michael Hopf, Those

Vremurile grele dau naștere unor oameni puternici. Oamenii puternici clădesc vremuri bune. Vremurile bune dau naștere unor oameni slabi. Iar oamenii slabi aduc vremuri grele.

 Asta este ceea ce se încearcă într-un mod total artificial, se doreşte crearea unei generaţii de indivizi complexaţi, slabi din toate puncte de vedere şi total supuşi. Strategii acestui plan monstruos şi-au dat seama că generaţia noastră, a celor maturi, nu îi mai pot fi schimbate perceptele și s-au reorientat spre copiii foarte tineri.

Viaţa (faptele) bat filmul

Deşi doar ţările creştine sunt acuzate că în trecut au făcut trafic cu sclavi şi că au moştenit o „vină” istorică care trebuie „spălată”, astăzi sclava încă mai exista sub diverse forme în ţările musulmane dar acestora nu li-se impută nici o vină.

Deşi se spune că Americanii trebui să acorde compensaţii populaţiei de culoare din state, în realitate doar un mic procent din această populaţie este formată din urmaşi foştilor sclavi.

Deși doar civilizaţia creștina europeană este acuzată de rasism, misoginie, xenofobie doar această a desfiinţat sclavia, discriminările dintre bărbaţi şi femei şi segregările rasiale, mai mult a impus aceste concepte restului planetei.

Deşi doar America, Canada, Australia şi statele din Uniunea Europeană exista o întreagă structură de ong-uri şi instituţii care trag în permanenţă „semnale de alarmă” cu privire la discriminare milioane de persoane din restul lumi îşi riscă anual viața să ajungă în aceste ţări. Dacă milioane de indivizi îndoctrinaţi că ar avea dreptul la compensaţii continua să migreze spre o lume a oamenilor slabi și mustraţi, atunci asistăm la o luptă pe care civilizaţia creştină europeană nu o poate câştiga.

Deznodământul ?

 Odată cu civilizaţia creştină în mod evident va dispărea şi modelul care a modelat umanitatea în ultimii 200 de ani, foarte probabil că sclavia şi discriminările de tot felul vor renaște.

 Nu în ultimul rând, nouă celor crescuți în comunism cărţi precum Feminist Baby (bebeluşul feminist) sau Antiracist Baby (bebeluşul antirasist) ne lasa un gust amar

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

Ordonanța Militară
Bucuresti

Societatea civilă critică limitarea libertății religioase prin Ordonanța Militară nr2

Societatea civilă critică limitarea libertății religioase prin Ordonanța Militară nr. 2/21.03.2020  Societatea civilă creștină cere autorităților statului român să renunțe la măsurile restrictive prin care a fost obstrucţionat accesul creștinilor în lăcașurile de cult, aducându-se […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*