S-a stins Marius Albin Marinescu, jurnalistul Sibian interzis de Iohannis

S-a stins Marius Albin Marinescu ...

 770 de vizualizări

S-a stins Marius Albin Marinescu
S-a stins Marius Albin Marinescu

S-a stins Marius Albin Marinescu, jurnalistul Sibian interzis de fostul primar Klaus Iohannis

 Pe 15 decembrie a plecat dintre noi Marius Albin Marinescu, jurnalist de investigații profesionist, unul dintre puţinii jurnaliști care nu s-a temut niciodată să spună tot adevărul până la capăt.

 Marius Albin Marinescu, publică de circa 14 ani pe platforma online Justiţiarul.ro, aici domnul Albini a pus informaţii inedite la dispoziţia românilor, nu o data acesta a deranjat sistemul, ajungând în timpul stării de urgență din aprilie 2020 să fie primul jurnalist interzis de ANCOM.

Nu era la prima persecuţie, înainte domnul Albin Marinescu a avut un ziar fizic, un ziar care îl critica dur pe primarul Iohannis, ba a şi candidat împotriva lui pentru primăria Sibiu din partea PNŢCD.

Ziarul fondat de Marius Albin Marinescu, interzis de Iohannis

 Conflictul cu Iohannis începe într-o perioadă când ziarul Justiţiarul ajunsese să fie distribuit în numeroase alte localităţi în afară de Sibiu, ajungând să fie disponibil chiar şi în Bucureşti. Problemele au început să apară prin 2007-2010 când Albin Marinescu şi-a început investigaţia cu privire la legăturile dintre Iohannis şi o anume organizaţie nazistă numiră Grupul Etnic German.

 Albin Marinescu a arătat cum Iohannis la acea dată primar ar Sibiului a pus la cale o întreagă schemă juridică pentru a obține succesiunea bunurilor Grupului Etnic German, organizaţie nazistă definită prin Convenţia de Armistiţiu. Totodată domnul Marinescu Albini este creditat ca find primul care a scris de casele lui Iohannis.

 Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată când acesta a făcut public, printre altele, un document semnat între Klaus Iohannis în calitate de preşedinte al Ong-ului Forumul Democrat al Germanilor din România şi premierul de la acea dată Adrian Năstase. Iohannis se obliga să acorde sprijin electoral pentru PSD, iar Adrian Năstase se obliga să retrocedeze toate bunurile confiscate comunităţii săseşti , inclusiv cele care aparţinuseră bisericii evanghelice și saşilor ardeleni.

Succesor al naziștilor … dar doar in drepturi

 Problemă majoră era ca Biserica Evanghelică cât şi comunităţile săsești din Ardeal au arătat în anii 1940 o mare iubire pentru Adolf Hitler şi şi-au donat o mare parte din bunuri Grupului Etnic German, care mai târziu avea să fie menţionat în procesul de la Nurnberg iar România obligată să lichideze această organizație și să îi confişte bunurile.

 Jurnalistul Albini deconspira o colaborare Năstase – Iohannis care avea ca obiectiv un uriași patrimoniu. Albinii a demonstrat în afara oricărei îndoieli că bunurile GEG au fost confiscate legal, nu de către comunişti ci de către Guvernul Sanatescu ca urmare a aplicării Convenţiei de Armistiţiu, printr-un decret regal semnat de Mihai I.

Conform lui Ambini Marinescu, primarul Iohannis și-a arătat colții

 Articolele lui Albini Marinescu au deranjat profund primarul Sibiului care se vedea demascat ca succesor al naziştilor şi colaborator al neo-comuniştilor. După cum Albini avea să povestească, ulterior într-un grup de prieteni Iohannis a intervenit la chioșcurile Rodipet din Sibiu ca acestea să nu mai vândă ziarele „extremistului” Albini.

În momentul în care jurnalistul Albini şi-a dat seama că i-a fost tăiată definitiv calea chioșcurilor Rodipet din orașul Sibiu care îi aduceau mai mult de jumătate din vânzări, acesta s-a orientat rapid spre online care la acea dată era la începutul-începuturilor. Ziarul justiţiarul fiind creditat de /rubrika.ro ca având aproximativ 5300 de zile vechime, fapt care îl fac să fie printre cele mai bătrâne jurnale online din românia în comparaţie

 Adevărul are sub 5200 iar iar portarul HotNew a fost deschis cu doar 3 zile mai devreme ca justiţiarul.

Epilog

 Jurnalistul Albini Marinescu nu a cunoscut „corectitudinea politică” nu s-a temut nici un moment să critice pe fața personalități marcante din PNL, PSD, PMP să arate deschis etnia unor personaje acuzate de fapte reprobabile să atace direct şi fără menajamente politica globalistă.

 Cu toate greutățile financiare și problemele de sănătate cu care s-a confruntat, în tot acest timp domnul Albini a menținut vie flacăra Justițiarul, publicând aproape în fiecare zi, luminând calea pentru generaţii de căutătorii ai Adevărului.

 Jurnalul Justițiarul anunță printr-un comunicat că ultima dorință a fondatorului va fi respectată, Justițiarul va rămâne activ si in continuare. Familia anunță că înmormântarea va avea loc sâmbătă la Sibiu. Vezi: Anunțul Justițiarul

Dumnezeu să il ierte/ să ii fie țărâna ușoară

Vezi și:

#IncorectPolitic

Jurnalistul dizident Marius Albin Marinescu, directorul revistei Justițiarul, a trecut la ceruri

#Cancan

Doliu în lumea presei. A murit controversatul jurnalist Marius Albin Marinescu

# Justițiarul

Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist

***

Războiul Informațional

 

 

Related Images:

Citeste si …

BBC şi Fake News
Opinii

Nouă dictatura Fake News”. Adevărul despre, Fact Checkers, hydroxychloroquina si aberațiile BBC

Nouă dictatură „Fake News”. Un raport BBC despre pericolul „Fake News” conţinea Fake News: cităm: „hydroxychloroquina este otravă”  De ceva timp o nouă metodă de cenzură a progresiştilor este etichetarea informaţilor care contravin narațiunii mainstream […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*