Oana Bogdan, “Roata motrice”, lovește din nou: vrea sa renunțăm la proprietate

Oana Bogdan “Roata motrice din spatele PLUS”

 296 de vizualizări

Oana Bogdan - “Roata motrice din spatele PLUS”
Oana Bogdan - “Roata motrice din spatele PLUS”

Oana Bogdan, “Roata motrice din spatele PLUS”, lovește din nou: vrea sa renunțăm la proprietate

Oana Bogdan, cunoscută şi ca “Roata motrice din spatele PLUS”, cum a definit-o Dacian Cioloș în 2019, este o arhitectă fostă membra USR care pledează pentru renunțarea la proprietatea privată. Recent aceasta a lăsat să se înţeleagă că ar dori să îi convingă pe tineri să renunţe la proprietate.

Aceasta a scris cu mânie proletară pe Facebook:

„Deocamdată, pentru români este mai important să fie proprietari decât să locuiască bine. Înțeleg de ce și de aceea mă adresez cu precădere tinerilor, care nu au nici trauma comunismului, dar nici acces la locuire de calitate. Tineri al căror viitor a fost furat de generația părinților mei și continuă să fie furat, sub ochii lor de data asta, de generația mea.”

Observăm aici şi promovarea uneia din cele mai toxice concepte progresiste, anume că „singurii vinovaţi suntem chiar noi”, prin urmare nu o mână de politicieni corupţi ne-au furat viitorul, ci mama-tata, bunicul-bunica, eventual fraţii mai mari. „Noi” poporul suntem „singurii” vinovaţi conform gândirii progresiste, tâlharul care a jefuit o casă îşi făcea doar „datoria”, vinovat este doar sărmanul proprietar (mama/tata) că nu şi-a cumpărat ultimul model de încuietoare.

E timpul sa renunțam la proprietate…

Oana Bogdan vine însă să ne „elibereze” definitiv de proprietate, şi pentru că îşi dă seama foarte bine că nu ar avea nici o șansă cu generaţia „traumatizată” care a dat cu nasul de binefacerile „bolşevismului”, îşi propune să acţioneze asupra minţilor fragede ale tinerilor.

Pe aceştia Oana Bogdan îi asmute împotriva bătrânilor, precum făcea odată #Rezist cu „babele” care ar fi votat PSD. PSD-ul şi întreagă generaţie politică în frunte cu Iliescu, Roman, Năstase, Voiculescu devin irelevanţi, hoţia lor devine firească, vinovaţi rămân doar bătrânii păcăliţi să îi voteze pentru un kilogram de ulei.

Mentalitatea este similară cu cea care o proclama vinovată pe fata violată pentru că s-a lăsat ademenită în maşina agresorului sau chiar pentru că mergea noaptea pe stradă, iar el, violatorul, primeşte o bătaie bărbătească pe spate. Victima are toată vina în timp ce agresorul îşi îndeplinea doar rolul său predeterminat, aceasta fiind evident mentalitatea banditului, a prădătorului. În dreptul pe care l-am moştenit de la romani nu exista însă „vina victimei”.

În mentalitatea banditească este firesc ca el – tâlharul, banditul, agresorul, ucigaşul – să „încerce”, subcultura #Rezist ne proclama pe noi sau pe părinţii, respectiv bunicii noştri, responsabili pentru tot ce s-a întâmplat. Oana Bogdan ştie că nu poate vinde castraveţi grădinarului, respectiv povestea asta victimelor comunismului, şi atunci îşi propune să vândă vechiul concept a lui Marx şi Engels despre proprietate copiilor noștri.

Oana Bogdan: „Românii suferă de o traumă comunistă pentru că sunt atașați ideii de proprietate

Oana Bogdan a fost un lider marcant al PLUS, ea fiind adusă şi promovată în partid de Dacian Cioloș. A fost obligată, însă, să-și dea demisia din PLUS în anul 2019, în urma unui scandal provocat de ideile ei despre desființarea proprietății private.

La vremea aceea Oana Bogdan a spus:

“Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renunţării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparţină unui om, trib, neam sau corporaţie, vom reuşi să convieţuim armonios pe planeta Pământ. Eu am încredere că acest lucru se va întâmpla în timpul vieţii mele.”

Oana Bogdan locuiește în prezent la Bruxelles într-o bulă progresistă, unde conduce o firmă de arhitectură. Astăzi Oana Bogdan continuă să promoveze ideologia marxistă de renunțare la proprietate, şi de la Bruxelles îndeamnă românii să renunțe la ideea de proprietate privată. Ea declară că românii suferă de o “traumă comunistă” prin faptul că sunt atât de atașați ideii de proprietate privată. In realitate, românii sunt doar un popor „statornic”, care a opus cea mai dârză rezistentă bolsevismului, iar astăzi crează mari probleme planului globalist.

Oana Bogdan a participat la sfârșitul lunii martie la un eveniment ţinut la Bruxelles şi intitulat “Ziua Acțiunii pentru Locuințe” (Housing Action Day 2021). Evenimentul promovează idei similare cu cele promovate de Oana Bogdan, respectiv dreptul la locuire în comun, în loc de dreptul la proprietate.

 “Iar o să-i enervez pe unii care nu văd decât comunism în fața ochilor atunci când citesc cuvântul “comun”, fără să înțeleagă că ei sau alți oameni, de care depinde bunăstarea lor, locuiesc prost. În România s-a construit și se construiește prost, și asta inclusiv pentru că foarte puțini români sunt educați sau informați cu privire la locuire. De aceea eu cred că este rolul nostru, al arhitecților, să ne re-asumăm misiunea socială a arhitecturii și să participăm la discuția despre criza locuințelor din România”, a comentat pe FB progresista.

Proprietate = Probleme, Fără proprietate = Fără probleme

Oana Bogdan pune problemele noastre pe baza faptului că românii sunt proprietari, evident singurii vinovaţi suntem chiar noi, iar soluţia oferită de „rotita motrice” este renunţarea la proprietate. Discursul este similar cu discursul pro-sclavie, sclavul este „eliberat” de toate problemele cotidiene şi are o viaţă sigură, trebuie doar sa renunțe la… libertate.

“Locuințele în care trăiesc majoritatea românilor sunt de o calitate extrem de proastă. Doar că ele nu vor putea fi transformate așa cum s-a întâmplat în Franța, pentru că sunt în proprietate privată”.

Forumul Economic de la Davos propunea exact o astfel de abordare, fără proprietate şi prin urmare fără probleme. Miliardarii lumii însă nu vor să renunţe la „proprietate”. Bill Gates a devenit cel mai mare proprietar de teren agricol din Statele Unite, Soroş unul din greii burselor mondiale, ei şi-au trecut averea pe numele unor fundaţii, dar din umbra tot ei trag sforile.

Rotița Motrice are o firmă de arhitectură, ea nu pare a se grăbi să facă „tranziţia” la societatea „fără proprietate”. Evident în momentul în care se propune „renunţarea la proprietate” apar două probleme, respectiv cine îşi va asuma rolul de proprietar şi mai apoi ce vom face cu cei care se vor opune.

Perioada comunistă ne oferă răspunsuri de tristă amintire, odată ce proprietatea a devenit a „tuturor” ea a devenit a nimănui, iar la sfârşitul perioadei comuniste oamenii au fost uşor instigaţi să o distrugă. Ştim ce au făcut bolşevicii cu ţăranii care refuzau înscrierea la C.A.P. Ne întrebăm ce vor face progresiştii cu un ultim proprietar dintr-un complex rezidenţial visat de „rotita motrice”, care va refuza tranziţia la societatea fără proprietate? Gulagul sau executarea sumară? Doar viitorul ne va răspunde.

SURSE:

#Capital

Se vorbeste despre desfiintarea proprietatii private iar o sa i enervez pe unii

# FaceBook

Oana Bogdan Facebook

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

COVID19: Presa ascunde implicarea bisericii
Incorect politic

COVID19: Presa ascunde implicarea bisericii în ajutorarea românilor afectaţi de pandemie

COVID19: Presa ascunde implicarea bisericii în ajutorarea românilor afectaţi de pandemie Patriarhia Română cu mitropoliile, arhiepiscopiile şi credincioşii, s-a aflat în prima linie de la bun început în ajutorarea persoanelor afectate de pandemia de Covid19 […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*