Pe 25 octombrie, de Ziua Armatei Române patrioţii români au fost în Valea Uzului

Ziua Armatei Române

 78 de vizualizări

ziua Armatei Române
ziua Armatei Române

Pe 25 octombrie, de Ziua Armatei Române patrioţii români au fost în Valea Uzului

 Pentru data de 25 octombrie (ziua armatei Române) patriotul Mihai Târnoveanu împreună cu asociaţia Calea Neamului au anunţat o comemorare a eroilor români din Cimitirul de la Valea Uzului.

Csaba Borboly s-a opus

 Politicianul maghiar Csaba Borboly s-a adresat Consiliului Județean Bacău în legătură cu evenimentul planificat în dată pe 25 octombrie, la Valea Uzului, de Ziua Armatei Române cerând să fie interzis pe motiv de răspândire a coronavirusului. Președintele Consiliului Județean Harghita a solicita prin intermediul unei scrisori să nu se permită organizarea de evenimente cu participare în masă la Valea Uzului pe 25 octombrie 2020.

 Publicația de limbă maghiară maszol.ro prezintă public această scrisoare a președintelui Consiliului Județean Harghita, Csaba Borboly, în aceasta se arata că președintele Asociației Calea Neamului, dr. Mihai Târnoveanu:

“promovează evenimentul programat duminică în mai multe postări pe pagina sa de socializare”.

Mai multe informații pe glasu.info

Ziua Armatei Române

 Cu toate piedicile președintele Asociației Calea Neamului, domnul Mihai Târnoveanu, a susținut azi, de ziua Armatei Române, la Cimitirul Internațional „Valea Uzului” alături de câteva sute de patrioți acțiunea de cinstire a eroilor români căzuţi în această zonă.

ScreenShot 20201026025645 190x300 - Pe 25 octombrie, de Ziua Armatei Române patrioţii români au fost în Valea Uzului

Romanii au venit din Bucureşti, Braşov şi alte judeţe îmbrăcaţi în costume naţionale şi cu drapele tricolore.

 Un sobor de preoți a ținut o sfântă slujbă de pomenire pentru eroii patriei, după care s-au cântat cântece patriotice într-o deosebită, nu au existat evenimente neplăcute iar toate manifestările s-au încheiat cu bine.

 Inițial s-a anunțat că după Valea Uzului participanți care locuiesc in București se vor închina și la racha Sf. Dumitru de la dealul Patriarhiei ( cu ocazia perelinajului anual). Avocata Diana Șpșoacă a trasmis un mesaj de la Patriarhie pentru premierul Victor Orban să ii lase pe toți români să se inchine la racla Sf. Dumitru.

Update

 Postul de televiziune RomaniaTv al acuzatului fugar Sebastian Ghita a pus in circulație o dezinformare monstroasă anume că: cei care au participat la ceremonia din Valea Uzului vin sa protesteze la Patriarhie. Doctorul Mihai Târnoveanu a respins cu fermitate aceasta dezinformare Vezi aici COMUNICATUL

ScreenShot 20201026025036 300x251 - Pe 25 octombrie, de Ziua Armatei Române patrioţii români au fost în Valea Uzului

***

Razboiul Informational

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*