Proteste împotriva „noi normalități” si mesajul Gen Theodoru

gen. Radu Theodoru

 171 de vizualizări

Gen Theodoru (Radu Theodoru)
Gen Theodoru (Radu Theodoru)

Proteste împotriva „noi normalități” si mesajul îndrăgitului  Gen Theodoru despre pământul Românesc

 Sâmbăta 15 mai 2021 în Piaţa Universităţii câteva sute de simpatizanți ai „Stării de Libertate” și organizațiilor partenere şi prietene s-au adunat în Piața Universității pentru a protesta împotriva politicilor pandemice şi a Legii 55 / 2020 prin care s-au implementat restricțiile cu exact un an în urmă. Protestul a avut invitați de seama precum Gen Theodoru sau iubitul realizator de emisiuni tv Radu Moraru.

 După cum a comentat domnul Dumitru Bălan prin „revenirea la normalitate” nu se face nimic altceva decât se legiferează dictatura, cetăţeni României sunt împărţiţi în două categorii ce vaccinaţi şi cei nevaccinaţi. Primi se vor bucura de toate drepturile cetăţeneşti în timp ce cei din urmă vor trebui să se testeze periodic pentru a îşi „menţine” drepturile.

Som ușor, somn ușor ne-am trezit (din nou) cu un dictator

 Prin prin HG 550 din 14 mai 2021 nu doar că sunt legiferate toate măsurile aberante respinse de societatea civică în ultimul an, măsuri pe care autorităţile le vor putea aplica oricând rata îmbolnăvirilor ar creşte, dar se creează premizele discriminări cetăţenilor nevaccinaţi. Astfel din lege au fost scose precizările referitoare la persoanele care au dobândit imunitate naturală la Sars2, deşi imunitatea naturală este mult mai complexă decât cea oferită de vaccin, care acţionează doar prin anticorpi. Aceste persoane sunt constante practic să se vaccineze si ele la fel ca cei care nu au făcut boala.

 Vorbitorii nu s-au ferit să facă paralele cu Legile de la Nürnberg date de partidul nazist în 15 septembrie 1935, legi care divizau cetăţeni germani în două categorii.

S-a renunţat la anumite restricţii … dar …

Interzicerea circulaţiei noaptea … dar doar dacă rata îmbolnăvirilor este de sub 7,5 la mia de locuitori);

Interzicerea închiderii magazinelor noaptea … dar doar dacă este rata îmbolnăvirilor este de sub 7,5 la mia de locuitori;

S-a acordat dreptul celor vaccinate (din bani contribuabililor) sau celor testate (pe banii lor), să participe doar în anumite condiții, la: competiții sportive, la diverse spectacole, concerte, diverse evenimente culturale, la săli de sport/fitness, să meargă la restaurante, cafenele și terase interioare sau exterioare.

… Halal „normalitate”

Testarea perpetua ….

 Practic s-a legiferat testarea perpetuă a celor care nu doresc să primească vaccinul „gratuit” de la stat şi obligativitatea celor vaccinaţi să aibă schema complectă de vaccinare, fapt ce ar putea însemna în viitor ți alte rapeluri.

„Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusuluiSARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore „ HG: Aici

Printre cei care au luat cuvântul s-a numărat şi Radu Moraru (Naşul) dar şi gen. Radu Theodoru.

 Radu Moraru le-a transmis celor prezenţi ca „marea relaxare” este un semn al fricii guvernanţilor care s-au temut să nu se umple paharul, pe 20 mai va trebui să cadă întreaga minciună a precizat „Nasul”. Acesta a precizat că doar 228 de romani au murit de „covid” şi a făcut un apel la unitate.

Gen Teodoru – nu renunțați la pământul românesc

 Generalul Radu Theodoru a adus aminte audienţei ca generaţia lui a câştigat Ardealul cu arma în mâna şi ca generaţia noastră aproape l-a pierdut. În prezent 61 de deputați și senatori ai Puterii, în frunte cu ministrul Agriculturii, Adrian Oros, au depus la Senat un proiect de lege prin care doresc se dea din nou drumul vânzării pământului românesc! Gen Theodoru a precizat că îndemnul lui pentru noi este să nu renunţăm la pământul românesc orice s-ar întâmpla.

La final ..

 După încheierea discursurilor, protestatarii au picheta sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), după s-au îndreptat spre Piața Victoriei la Guvern pentru a striga „Jos, Cîțu!”. Cei prezenți au ținut un moment de reculegere în memoria românilor care au murit cu zile din cauză că li s-a refuzat asistența medicală pentru alte boli decât coronavirusul.

***

Războiul Informațional

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*