Protest în București împotriva antenelor 5G

antenele 5G

 285 de vizualizări

antenele 5G

Protest in București împotriva proiectului de OUG care va duce la implementarea dispozitivelor 5G peste tot în tară

 Duminică, 20 octombrie, începând cu ora 16.30 are loc primul protest din Bucureşti, legat de antenele 5G care urmează să fie instalate peste tot în România.

 Protestul va avea loc în București în fața Ministerul Comunicațiilor, de aici va începe un marş pe traseul:

Ministerul Comunicațiilor – Ministerul Justiției – Ministerul Sănătății – Guvernul României.

Organizatorii sunt: Asociația Pro Consumatori şi Grupul Stop 5G!

Protestul este anunțat pe FaceBook – > AICI <

Antenele 5G peste tot

 Organizatorii au anunţat un protest împotriva emiterii OUG. prin care antenele 5G vor fi amplasate în regim de urgență în toată țara, la oraşe acestea vor fi plasate din 50 în 50 m. Toate acestea vor fi posibile fără nici o aprobare, aviz sau consultare publică, fără a se ține cont de efectele adverse asupra organismului uman și supra mediului înconjurător.

 Un prim efect pe care îl vom vedea este tăierea masivă a copacilor maturi din zonele urbane deoarece copaci bătrîni ridica mari problem tehnologiei 5G. O altă problemă ţine de natura semnalului 5G care va necesita antene la distanţe relativ mici. Astfel ca tehnologia 5G să funcţioneze vor fi amplasate antene peste tot. Persoanele care doresc să se protejeze de posibilele efecte negative ale antenelor telefonice, nu vor mai avea unde sau cum să facă asta.

 Prin urmare vom asista la apariţia de antene din circa 50 în 50 de metri, cu tăierea arborilor între aceste puncte, populaţia va fi supusă unui bombardări continue de radiaţii fără benefici majore. Experţi ne spun că la nivel de „telefon mobil” viteza internetului nu va fi semnificativă faţă de „4G”, mai mult în locurile unde a fost testată, tehnologia 5G nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor.

 Lucrul care supără cel mai mult în acest moment este implementarea acestei tehnologi potenţial dăunătoare fără consultări prealabile cu populaţia şi fără studii naţionale. Practic o mână de funcţionari urmează să decidă pentru o ţară întreagă, OUG. ce urmează să fie implementată urmează să afecteze 9 legii.

Proiectul de OUG

Proiectul de OUG are nu mai puțin de 50 de articole, mult mai mult decât majoritatea legilor votate în mod obișnuit în parlament. O asemenea lege ar trebui votata exclusiv în Parlament, acest lucru ar fi şi în spiritul referendumului consultativ din 26 martie 2019 care a cerut interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanțelor de urgență în domeniul judiciar. Deşi proiectul de OUG prezent, nu are legătură cu graţierile şi infracţiunile este o lege de larg interes public, care trebuie dezbătută cu societatea civică.

  În fapt, acest proiect de OUG nu este decât o lungă înșiruire de derogări de la legislația în vigoare, care ar putea produce un haos legislativ cu efecte greu de revărsat în plan legislativ și social. Tot odată el creează un statut privilegiat companiilor de telefonie; astfel proprietarii de rețele de comunicații sunt scutiți de la obținerea unor autorizații și de unele taxe în comparaţie cu restul firmelor.

Îngrijorări Majore

 Există la ora actuală suficient de multe studii care au detaliat acțiunea radiației 5G asupra sănătății umane. Efectele acesteia asupra omului se grupează în principal în 3 arii de acțiune:

1. Efecte asupra fertilității: scăderea numărului de spermatozoizi la bărbat, creșterea incidenței avortului la femei;

2. Efecte complexe de tip neurologic și hormonal: oboseală cronică, dureri de cap, scăderea puterii de concentrare, insomnii, depresie, anxietate;

3. Efecte de inducere a cancerului prin afectarea controlului multiplicării celulare. Cele mai frecvente anomalii de control al replicării celulare care apar după expunerea la radiația 5G sunt cancerele de sânge (leucemiile, limfoamele).

Ceva „nou” nu este întotdeauna şi sănătos

 Marie Curie şi soţul ei au descoperit Radium în 1898 un element extrem de radioactiv şi periculos pentru sănătate, în scurt timp a devenit un element extrem de larg folosit. Radium era folosit în ciocolată, apa de băut, pastă de dinţi, ceasuri, supozitoare şi chiar cosmetice. Diverse firme făceau publicitate produselor lor precum apa îmbuteliată sau ciocolată pentru copii „îmbunătăţite” cu ultima descoperire a ştiinţei radium. Vezi: [(AICI)]

 

ScreenShot 20191018200632 1024x320 - Protest în București împotriva antenelor 5G

 Cosmeticele începutului secolului 19 până şi până la mijlocul secolului 20 cuprindeau diverse elemente extrem de toxice. Astfel arsenicul era folosit pentru tratarea pielii, pudrele de față aveau plumb, rujul avea mercur, iar o reclamă din 1950 se laudă că produsele lor cosmetice sunt radioactive. Mai mult compania respectivă promitea să testeze autenticitatea produselor sale cu un detector de radiaţi Geiger Muller.

 Mercurul şi Arsenicul au fost la început folosit pentru a trata diverse boli iar azbestul a fost considerat un material minune, încorporat în aproape orice, până s-a constatat că provoacă azbestoza. Soldaţii din plumb au fost pentru o lungă perioadă jucăria preferată a copiilor, ţevile de plumb erau odinioară ceva banal.

Toate cele listate mai sus au un element comun, ai fost validate de faptul că erau considerate „ultima noutate” oferită de ştiinţă.

Greșește si Comisia Europeana

Aceasta eroare logică, care propune că ceva nou este neapărat şi ceva bun a creat probleme şi recent şi nu în Asia sau Africa ci chiar în Uniunea Europeană.

 Un bune exemplu este experimentul eșuat cu motoarele diesel pentru autovehicule. În anii ’90, doar 14% din autovehiculele vândute în Europa erau cu motoare diesel. Dar Comisia Europeană a cerut statelor membre să ofere facilități pentru aceste motoare (taxe mai mici etc.), idea era că astfel se vor reduce spectaculos emisiile de CO2, dar fără a lua în calcul emisiile de oxizi de azot. Astfel, am ajuns astăzi cu peste 50% autovehicule diesel, o poluare accentuată și perspectiva sumbră pentru zeci de milioane de posesori de astfel de autovehicule care în curând vor trebui interzise!

 După aceasta „greşeală” Comisia Europeană a încurajat dezvoltării combustibililor biodiesel, care au fost finanțați degeaba cu miliarde de euro, cu biodieselul din ulei de palmier care s-a dovedit responsabil cu de trei ori mai multe gaze cu efect de seră decât motorină standard, cu peleții din lemn care au dus la defrișări masive și lista poate continua.

Mai aproape de casă

  În România avem numeroase cazuri de încercări eşuate în toate domeniile de activitate de la reforme în învăţământ la tipuri de asfalt sau borduri care erau prezentate ca „ceva care trebuie să funcţioneze”. De această dată efectele OUG cu antenele 5G nu va afecta o stradă sau o categorie socială: medici, profesori, muncitori ci întreaga ţară şi toţi cetăţeni. Nu este un subiect similar cu vaccinurile, care şi el a generat numeroase discuţii, de antenele de 5G nu se va putea ascunde nimeni pentru că ele vor fi peste tot şi vor emite permanent.

Comunicatul Organizatorilor pentru cei îngrijorați de antenele 5G

 ATENȚIE cei care nu puteți veni la marș si reprezentați legal o organizație puteți să ocrotiți copiii și planeta semnând Memoriul Național!

 Memoriul la care sunteți chemați ca organizație prezintă poziția societății civile față de celeritatea cu care actualii guvernanții vor să implementeze până în 2020 tehnologiile de nouă generație în comunicații radio/wireless, generic denumite 5G, tehnologii care au un impact nociv asupra oamenilor și animalelor, asupra întregului ecosistem.

 Semnatari pot fi doar organizații nu si individual: ONG-uri, parohii, firme, sindicate, patronate, primării, scoli, asociații părinți și elevi, asociații profesionale din cercetare, sănătate, inspectorate în construcții, asociații de locatari, partide politice s.a. Tema dezbaterii ne privește pe toți, indiferent dacă suntem sau nu consumatori de servicii de telecomunicații, radiațiile electromagnetice nu fac discriminare.

 Pentru a fi semnatari ai Memoriului vă rugăm să trimiteți urgent email către dl. Adrian Aciu (adrianaciu@gmail.com) specificând numele organizației și numele reprezentantului legal. Dl. Aciu vi-l va trimite ca răspuns și îl depune, nădăjduim cu cât mai multe semnături, Autorităților Statului.

 Viața noastră, a tuturor, este pusă în pericol de 5G!

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

1 Trackback / Pingback

  1. Protest în București împotriva implementării tehnologiei 5G ! - Razboiul Informational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*