Vicepreşedintelui american Kamala Harris, libertatea de exprimare in pericol

Kamala Harris in Romania

 99 de vizualizări

Kamala Harris
Kamala Harris la Bucuresti

Vicepreşedintelui american Kamala Harris, libertatea de exprimare în pericol. Suntem la un pas de dictatura

 Libertatea de Exprimare se afla printre cele mai fundamentale drepturi umane totuşi cu ocazia ultimelor două evenimente majore respectiv Epidemia de Sars-Cov2 şi invazia rusească din Ucraina au exista încercări clare de reducere la tăcere a celor care aveau alte opinii. Puţin cunoscut majorităţii cetăţenilor români, cu ocazia vizitei vicepreşedintelui american Kamala Harris în Bucureşti au existat proteste pentru pace, însă presa nu a raportat nimic despre aceste evenimente. (Video AICI)

 Mult mai grav, paralel s-a încercat promovarea unei iniţiative guvernamentale care ar fi învinuit orice jurnalist onest care semnala acte de corupţie de „propagandă rusă”.

Originea cenzurii globariste

 În perioada comunistă în Rusia lui Stalin s-a dezvoltat o metodă sinistră nouă şi complect originală de reducere la tăcere a opozanţilor, respectiv acuzarea lor că sunt spioni ai fasciştilor imperialişti din vest şi că fac propaganda pentru aceştia. Nefericiţi opozanţii erau ridiculizaţi şi umiliţi public şi apoi trimis în Gulag, milioane şi milioane de suflete. Filmul A Soviet Story prezintă într-un mod obiectiv aceste aspecte făcând şi o inedită comparaţie între propaganda nazistă şi cea stalinista.

 Astfel în URSS dar şi în restul ţărilor satelit s-a aplicat o selecţie negativă în urma căreia s-a urmărit a se extermina chiar din punct de vedere genetic „gena opoziţiei”, cei care plecau capul erau lăsaţi să trăiască chiar promovaţi, cei care se exprimau liber aruncaţi în gulag sau mai târziu trimişi la periferia societăţii. Nu este de mirare că în Rusia nu poate exista o opoziţie reală, ne existând o cultură în acest sens, dar lucrurile ar trebui, cel puţin în teorie, să stea diferit în Uniunea Europeană şi U.S.

Cine nu e cu noi e …

 Începând cu pandemia a început să se pună în aplicare un plan diabolic care îi învinuia pe cei care nu doreau să se vaccineze de toate nereuşitele şi bâlbele sistemului, nu au lipsit acuzaţiile de propagandă Rusă sau Chinezească. Ideea a fost punerea unei presiuni pe cei vizaţi pentru că aceştia să nu se mai exprime public de frică unei evident false etichetării.

 Într-o zi ca la un semnal au căzut toate măştile şi toate restricţiile au fost abandonate şi s-a trecut la război, planul a continuat cu actori care tună şi fulgeră identificând „spioni ruşi” în cei care nu înghit noua găluşca. Tactica este evidentă „ruşinarea” celor care gândesc diferit spre a îi constrânge a se alinia modului de gândire cerut, aceasta nu se face prin argumente şi prin demonizare.

 Primul semnal a fost lansarea în spaţiu public prin intermediu unui fals opozant numit Cosmin Guşa, acesta a pus în circulaţie o listă de „putinisti”. Iar mai apoi toată presa a relatat că se pregătea o platformă informaţională care trebuia să scaneze presa online, grupul de lucru era gestionat de D.S.U a cărui conducător este Raed Arafat. Arafat, un alogen, ajungea să fie cel mai important om în stat în ceea ce priveşte libertatea de exprimare, nimic bizar, doctorul Arafat devenea şi doctor în adevăr.

Ministerul Adevărului

 Un grup de lucru creat de Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU), la care s-a alăturat și Guvernul României, împreună cu CNA și mai multe ONG-uri, pregătește o platformă informatică, ce va scana presa online, dar și bloguri și rețele sociale, pentru a găsi “fake news”, surse de dezinformare și propagandă în contextul conflictului din Ucraina, scrie Profit.ro. Cine asociază Guvernul, preşedintele şi premierul cu corupţia ori incompetenţa e suspect de propagandă rusă în algoritmii propuşi. Raportează Cotidianu.ro

Kamala Harris şi Vladimir Putin

 Mai mulţi ziarist au observat că infama legislaţie a fost lansată cu ocazia vizitei doamnei Kamala Harris de parcă s-a dorit legitimarea iniţiativei prin vizita înaltului oficial american.

 Toate se leagă şi nu întâmplător nimeni nu a vorbit de protestul pentru pace din data de 11 martie, protest care a avut pe post de cap de afiş un benar cu Kamala Harris şi Vladimir Putin. Manifestanţii au cerut vicepreşedintelui Kamala Harris neutralitate în acest conflict, conflict care se desfăşoară în afară NATO, cei prezenţi considerau că prin implicarea României se poate repeta tragedia de la 1914.

Ucraina trecut și viitor

 Puterile occidentale au împins Ucraina începând cu faimosul Maidan din 2014 să bage băţul prin gardul rusesc, atunci după înlăturarea preşedintelui ales şi aducerea lui Petro Poroshenko, Ucraina a fost mânată să facă o serie de paşi probabil primind o serie de garanţii din partea NATO. Astăzi civili din Ucraina plătesc poliţa acestui plan, iar Ruşii şi Americanii îşi testează armele în acest nou Vietnam.

 După lovitura de stat numită Maidan, Ucraina a luat rapid o serie de măsurii respectiv, anularea drepturilor minorităţilor, aderarea la NATO şi la UE şi crearea biserici ortodoxe ucrainene independente de Moscova, toate au avut scopul de a enerva Rusia. Este clar pentru toată lumea că în Rusia nu avem o democraţie de tip occidental, deci este evident că s-a acționat spre provocarea lui Putin. Singura întrebare este dacă Putin a acţionează în înţelegere cu occidentul de la început şi s-au certat pe parcurs sau dacă încă urmează planul împreună Marii Resetări.

 Klaus Schwab se uita la Ucraina postbelica ca la locul unde „Marea Restare” poate fi încercat, iar războiul rece al occidentului cu Rusia deschide cutia pandorei a „energiei verzi” şi a „amprentei de carbon”. Odată cu încetarea exporturilor ruseşti şi cu aruncarea Ucrainiei în război nimic nu va mai fi la fel, adevăratul grânar al Europei nu e România ci Ucraina iar se afla printre Rusia principalii furnizori  de metale pentru tehnologiile de vârf. „Marea Restare” va începe doar după încetarea acestui război.

Televizoracii … „propaganda rusă

 Şi uite aşa este cultivata o narativă care învaţă credulii ca cei care nu înghit propaganda cu Zelinsky eroul umanităţii, sunt în cel mai bun caz simpli cititori de propagandă rusă, care propaganda rusă nu se spune, şi în cel mai rău caz plătiţi de Putin personal. Televizoraci ProTV şi Antena3, sunt învăţaţi că cine nu crede în ce cred ei fie e plătit de Putin fie se uita toată ziua la televiziunile şi ziarele ruseşti.

 Adevărul este că singura propaganda care o vedem este cea Ucrainiana, Rusia nu este interesată să facă propagandă doar exploatează oportunistic nişte evenimente precum, laboratoarele biologice, adevărul îl vom afla la sfârşitul războiului dacă acele laboratoare cercetau şi posibile arme biologice.

Neo-nazistii lor sunt mai cool decât legionarii noştrii.

 Amnesty Internaţional, Human Rights Watch şi alte organizaţi de drepturile omului trăgeau semnale de alarmă în 2014 – 2016 despre crimele de război din Ucraina. Practic mergând pe narativa de astăzi a Kremlinului acestea au afirmat că în Ucraina existau vreo 30-40 de batalioane extremiste şi neo-naziste precum: Batalionul Azov, Batalionul Aidar, Batalionul Donbas, Divizia Misanthropic care comit abuzuri şi chiar crime împotriva civililor. Astăzi aceste fapte au devenit “Propaganda Rusă”. Vice sau The Tampe făceau reportaje video şi scriau articole despre aceste unităţi paramilitare şi o lume întreagă se revoltă asta-i ca în filmul 1984 toate acestea au fost date uitării,

 Toţi moraliştii care se revoltau ieri de discursurile pro-legionare ale unor politicieni astăzi nu au nici o problemă cu neonazişti care flutura steagul nazist. Nimeni nu spune că Putin este “băiatul bun” dar a spăla Ucraina de toate păcatele este penibil. Nimeni nu spune că Rusia nu are propaganda ei, dar să ignori muntele de propagandă a regimului Vladimir Zelenskiy deja miroase a propaganda.

Protestul de la Bucureşti cu ocazia vizitei lui vicepreşedintelui SUA Kamala Harris

 În data de 11 martie 2022 mai multe organizaţii civice, Starea de Libertate, Legitimă Apărare au dorit să protesteze pentru pace şi să trimită un mesaj vicepreşedintelui SUA doamna Kamala Harris, ca după ce ei globaliştii, Putin Inclusiv, au băgat Ucraina în război romanii nu doresc să scoată castanele din foc.

 Întreaga zonă blocată şi nimeni nu a putut să manifesteze, o asemenea blocada în aproape tot Bucureştiul nu a exista niciodată nici macara la vizita lui Clinton sau Bush. În jurul orei 13: 30 au apărut primii protestatari care au reuşit să intre pe o alee spre Cotroceni dar au fost blocaţi de poliţişti de la secţia 22 şi de jandarmii. În cele din urmă spre orele 17:00 protestatari au reuşit să se adune în jurul staţiei de metrou Eroilor Bulevardul Eroilor cu Splaiul Independenţei, aici s-au intersectat cu Kamala Harris care le-a văzut benarul.

 Protestatarii pentru neutralitate au reuşit să transmită mesajul lor delegaţiei americane faptul că toată presa din România, inclusiv cea de can-can nu a anunţat acest protest arata ca o echipă de cenzură funcţionează chiar şi fără cadru legislativ.

***

Razboiul informational

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*