Despre protestele anti Volodimir Zelenski de care nu vorbește nimeni

România -Ucraina o prietenie inventata

 1.439 de vizualizări

Volodimir Zelenski
Volodimir Zelenski

Despre protestele anti Volodimir Zelenski de care nu vorbește nimeni si despre adevărul ocultat.

 În Ziua în care Volodimir Zelenski s-a adresat Parlamentului României, un grup de cetăţeni foarte însufleţiţi au protestat întreaga zi în faţa Palatului Parlamentului. Deoarece trăim într-o distopie în care majoritatea formatorilor de opinie trebuie să transmită continuu „semnale de virtute” pentru a se auto valida și a nu fi acuzați ca sunt cu „rușii” , presa nu a scris nimic despre aceste proteste.

 Întreaga narațiune legată de discursul lui Volodimir Zelenski este greşită, în primul rând domnul V. Zelenski se afla într-o campanie personala de imagine în care încearcă să transmită mesajul său oricui vrea să îl asculte: senatul american, academia americană de film, parlamentul polonez e.t.c, în acest turneu Parlamentul României s-a aflat undeva pe ultimul loc pe listă. Discursul lui ridică mai multe probleme, în primul rând, preşedintele României este cel care în mod obişnuit se adresează parlamentului, Zelenski a fentat această problemă fiind chipurile „invitat” să ţină un discurs.

 În ciuda propagandei discursul președintelui Ucrainei în parlamentul României nu era necesar, intre autoritățile din România și cele din „Țara de la Margineexistă destule canale de comunicare, iar România isi respectă in totalitate obilgațiile privind refugiații care fug din fața invaziei rusești.

Se califica Domnul Volodimir Zelenski să ţină un discurs Parlamentului României ?

 Cei „invitaţi” să se adreseze Parlamentului ar trebui să fie persoane cu realizări deosebite şi care dacă nu sunt cetăţeni români ar trebui să fie cel puțin prieteni ai poporului român. Ucraina (Țara de la Margine) ne este duşman din punct de vedere istoric, ucrainienii fiind implicaţi în toate conflictele pe care le-am avut cu ruşii de fiecare dată încercând să tragă ceva pe turta lor.

 Preşedintele Volodimir Zelenski cu siguranţă nu ne este „prieten” acesta considerând că România a ocupat Bucovina (cu toate scuzele penibile ale ambasadorului Ucrainei), iar minoritatea română estimată la 500.000 nu a fost măcar amintită în discursul preşedintelui ţinut de Ziua Unităţii.

Vezi si: Gica Manole: Ucraina – un dușman istoric al românilor 

 Etnicilor români din Ucraina nu le sunt respectate drepturile şi asta nu din 2014, ci din 1991, nu au voie să îşi conserve limba naţională și să îşi afirme identitatea, doar cu mare dificultate îşi pot construi biserici . Toate acestea se întâmplă în special pe teritoriile româneşti luate abuziv de fosta Uniune Sovietică, o uniune statală în care Ucraina a fost membru fondator.

 În timpul defunctului U.R.S.S., în nordul Bucovinei, existau 120 de școli românești, acum în „democraticul” stat ucrainian mai sunt doar 50, 50 de şcoli care deservesc o populaţie de cca 500.000 de români împărţiţi de ucraineni în „români” şi „moldoveni”.

O prietenie „seculară” care nu a prea a existat niciodată,

 După 1991 Ucraina s-a străduit să ne dea mici bobârnace: Canalul Bastroe, nava Rostok, decapitarea statuii lui Mihai Eminescu din Noua Suliță, percheziţiile de la Centrul Cultural Român „Eudoxiu Hurmuzachi”. Ucrainienii s-au implicat „frăţeşte” alături de ruşi în războiul din Transnistria, drepturile minorităţilor nu au fost niciodată pe deplin respectate în Ucraina, timp în care această ţară a devenit un paradis pentru idei şi organizaţii rasiste şi neonaziste.

RIF: Percheziții la sediul Centrului Cultural Român „Eudoxiu Hurmuzachi” din Cernăuți

 În 2019 ziarele titrau ca Funcționarii de stat din regiunea Cernăuți sunt concediați din cauza deținerii dublei cetățenii anunț făcut de șeful Serviciului de securitate al Ucrainei din regiunea Cernăuți, Ruslan Storojuk. (Vezi stire completa: AICI). Astăzi o prietenie milenară româno-ucrianiana a fost inventată pe picior, iar adevărul a fost clasificat ca „propaganda rusă„.

Este nazismul ucrainian doar o propaganda putinista ?

 Ucraina este citată încă din 2014 – 2016 de Amnesty Internaţional, Human Rights Watch şi alte organizaţi internaţionale că ar fi comis crime de război şi încălcări grave ale drepturilor omului.

 Vezi Raportul Amnesty Internaţiona AICI.

 În Ucraina găsim numeroase organizaţii Neo-Naziste, Batalionul Azov, Batalionul Aidar, Batalionul Donbas, Divizia Misanthropic, S14 ( C14 sau Sich ), Sectorul Dreapta etc. Aceste unităţi paramilitare sunt citate că ar avea sediile în clădiri guvernamentale din Kiev şi că desfăşoară o activa propaganda anti-UE, iar prin intermediu internetului au radicalizat tineri din întreaga lume.

The Timpe: How a White-Supremacist Militia Uses Facebook to Radicalize and Train New Members

ea152784 e34b 42dc 904a e38b2884a2d6 300x178 - Despre protestele anti Volodimir Zelenski de care nu vorbește nimeni

 În Ucraina, Stepan Andriovici Bandera, un lider politic colaborator al naziştilor şi vinovat de o politică a violenţei la adesa tuturor minorităţilor, personaj considerat vinovat de omorârea a peste 200.000 de polonezi, este venerat ca “erou naţional”. Recent într-o emisiune de televiziune un crainic apropiat lui Zelensky (Fahruddin Sharafmal) a făcut apologia lui Adolf Eichmann (cel cu soluţia finală) si a cerut exterminarea copiilor ruşi, astfel că naţiunea rusă să nu aibă nici un viitor. Iar noi nu avem nici macar voie sa expunem o simpla opine despre Mareșalul Antonescu.

BBC: Ukraine’s ultra-nationalist Right Sector

 Ucraina este un stat nedemocratic ostil României, iar domnul Volodimir Zelenski nu este deloc prietenul poporului român. Ucraina este considerată a fi un stat campion la traficul de arme, droguri, ţigări şi carne vie. Ucraina are pe wikipedia o pagină dedicată „Prostituţia infantilă în Ucraina”. Preşedintele Zelensky este acuzat ca şi Vladimir Putin că şi-a făcut criticii să „dispară” (la propriu, nu la figurat). Pe internet circula o listă scurtă cu personaje critice la adresa lui V. Zelensky care ar fi susținut o soluție pașnică in conflictul cu Rusia și care au fost fie omorâți, fie au dispărut fără urmă:

Ucrainieni care au fost omorâți sau au dispărut in contentul conflictului Ruso-Ucraian

Volodymyr Struk (primarul unui orașel acuzat că era putinist); Denis Kireev (participant la negocierile ruso-ucrainiene); Yan Taksyur (jurnalist); Nestor Shufrych (membru al parlamentului Ucrainian rapit de neo-nazisti); Dmitri Djangirov (jurnalist anti- Zelenski); Elena Berezhnaya (activistă pentru drepturile omului); Mikhail și Aleksander Kononovich (tineri activiști comuniști).

 Pe de altă parte, preşedintele Ucrainiei are relaţii mai mult decât cordiale cu o serie de personaje implicate în afaceri dubioase precum: Igor Kolomoisky, un evreu cipriot presupus sponsor al organizaţiilor neonaziste din Ucraina, Victoria Nuland o evreică care se trage din Ucraina si Basarabia, implicată în chestiunea laboratoarelor Bio-Chimice din această ţară şi Hunter Biden, fiul actualului preşedinte american, cunoscut ca suferind de o serie de adicţii precum: alcool, droguri și sex.

NyPos: Hunter Biden’s Ukraine contact allegedly a ‘fixer’ for shady oligarchs

Cine este Volodimir Zelensky şi ce îl califică să vorbească în Parlamentul României?

 Volodimir Zelensky este un fost actor de cabaret născut în 1978 care a interpretat vocea ursuleţului animat Paddington. Pentru acesta, controversatul om de afaceri Igor Kolomoisky a creat un rol în 2015, la un an de la lovitura de stat (Coup D’etat numită „Maidan”), într-un serial numit „Servitorul Poporului”, în 2018 angajaţii firmei care produceau serialul au înregistrat un partid cu acelaşi nume.

 Rolul jucat de Zelensky era de preşedinte al ţării, anunţarea candidaturii sale (în viaţa reală) s-a făcut în data de 31 decembrie 2018, în ziua şi la ora la care televiziunile difuzau discursul preşedintelui în exerciţiu, Porosenko cu ocazia anului nou.

 Igor Kolomoisky este considerat al doilea cel mai bogat om din Ucraina, acesta ar fi dorit să candideze la președenția Ucrainei, dar in cele din urma l-a susținut pe Zelensky, care este distribuit mai întâi să joace un rol de „președinte” la televiziunea oligarhului evreu.

 După câştigarea alegerilor cu 73,3% Volodimir Zelensky dizolvă parlamentul, cerând poporului să îi aducă partidul la putere, după noile alegeri Zelensky isi numește foştii colegi de producţie în diverse funcţii pubice. Este acuzat că ar avea o avere fabuloasă ascunsă prin offshore-uri, bani care i-ar fi obţinut din afacerile cu Hunter Biden.

 Acum revenind la subiect, ce anume din toate cele de mai sus l-au calificat pe Volodimir Zelensky să se adreseze Parlamentului României? Nimic! prostia parlamentarilor, ne băgăm ca musca în ciorbă într-un război civil pentru o ţară care, istoric vorbind, nu a ratat nici o ocazie în care a putut să ne facă rău.

 Ruşinea unei clase politice de saltimbanci a fost spălată de câţiva cetăţeni români care au protestat împotriva actorului de cabaret Zelensky şi pentru Românii din Ucraina.

Volodimir Zelenski – O scurtă analogie:

 România este în ipostaza unui om care are doi vecini certăreţi care întreaga viaţă i-au creat probleme, la un moment-dat aceştia încep să se bată, iar ăla mai slab şi mai cu bube în cap vine la omul nostru şi îl roagă să îşi trimită copiii să îl apare de celălalt vecin. Să mai presupunem că acesta din urmă deţine o pivniţă şi un garaj care aparţine de drept omului nostru. Pivniţa şi Garajul nu vrea să le dea înapoi, dar îl acuză pe omul nostru că dacă nu îl ajuta înseamă ca „tine cu alant”.

 Uite aşa ne-am pricopsit noi cu nişte „prieteni milenari” despre care până ieri nu auzeam decât când ne făceau ceva rău. Uite așa, cei trimiși să ne reprezinte nu ar ezita nici o clipă dacă să ne trimită la razboi din iubire nemarginită pentru actorul de cabaret Volodimir Zelenski.

 Uite așa, istoria care până mai ieri o discutam fără frică, a devenit peste noapte „propagandă rusă”. Brusc, să vorbești de Bucovina a devenit „Propagandă Rusă” , dintr-o dată, adevărul a fost politizat și cine vorbești de răul făcut țării noastre de Ucraina este aproape interzis. Dar cel mai interesant este iubirea de fasciști a progresiștilor care vroiau să ne interzică pe Eliade, Noica, Cioran pentru că au avut simpatii… legionare.

 De-a dreptul fascinant este cum s-au trezit peste noapte politicieni care nu s-au implicat niciodată in viata lor in acțiuni pro-Basarabia, pro-Trasnistria sau împotriva comunismului sa fie declarativ anti-rusi si sa împartă acuzații in dreapta si stângă de „putinisti”.

Concluzii:

  În chestiunea în discuție deranjează și deranjează foarte mult câteva chestiunii: Inventarea unei istorii false (prietenia româno-ucrainiana nu a existat), Ucraina nu este o ţară „campioană a democraţiei” din potrivă campioană la traficul de ţigări, arme, droguri, carne vie, Volodimir Zelenski nu este „erou planetar” ci doar un actor pus în funcţie de oligarhii Ucrainei.

 Mai deranjează şi confiscarea „umanitarismului” de anumite grupuri politice şi civice cât şi acuzele acestora la adresa conservatorilor (atât la noi dar mai ales în Statele Unite) că dacă prezintă adevărul „în actualul contest” înseamnă că ţin cu ruşi şi nu au mila faţă de tragedia reală a civililor din Ucraina.

 Onoarea acordată lui Volodimir Zelenski de a vorbi în parlamentul României este disproporţionala cu dispreţul manifestat de statul Ucrainian la adresa României, este ca şi cum l-am fi invitat pe Putin acum doi ani şi toţi useristi l-ar aplauda cu „Panglica Sfântului Gheorghe” prinsă în piept.

Bibliografie:

# Divizia Mizantropica

https://second.wiki/wiki/misanthropic_division

 

# Batalionul Dombas

https://en.wikipedia.org/wiki/Donbas_Battalion

 

# Batalionul Azov

https://ro.wikipedia.org/wiki/Batalionul_Azov

 

# Sectorul 14

https://en.wikipedia.org/wiki/S14_(Ukrainian_group)

 

# Sectorul de dreapta

https://en.wikipedia.org/wiki/Right_Sector

 

Ucraina trafic de arme, droguri si carne vie

# Ukraine, after war, becomes a trove for black market arms trade

https://www.reuters.com/article/us-ukraine-crisis-arms-insight-idUSKCN1050ZE

 

#Trafic de Arme

https://www.rferl.org/a/ukraine-flood-of-arms-east-conflict-smuggling/27797454.html

&

https://www.occrp.org/en/daily/8785-ukraine-sees-jump-in-illegal-weapons-sales

 

# prostitutie infantila si trafic de copii in Ucraina

https://www.newsweek.com/ukraine-human-traffciking-416319

– Since 1991, more than 160,000 men, women and children have been exploited for labor, sex, forced begging and organ removal, according to a mid-2015 report from the International Organization for Migration (IOM).

Dă clic pentru a accesa US-Dept-of-Labor-2016-Worst-Forms-of-Child-Labor.pdf

Munca fortata a copiilor in Ucraina

https://www.dol.gov/agencies/ilab/resources/reports/child-labor/ukraine

 

Prostitutia infantila in Ucraina

https://en.wikipedia.org/wiki/Child_prostitution_in_Ukraine

 

Traficul de oameni in Ucraina

https://en.wikipedia.org/wiki/Human_trafficking_in_Ukraine

 

***

Razboiul informational

 

 

 

 

 

Related Images:

Citeste si …

Ordonanța Militară
Bucuresti

Societatea civilă critică limitarea libertății religioase prin Ordonanța Militară nr2

Societatea civilă critică limitarea libertății religioase prin Ordonanța Militară nr. 2/21.03.2020  Societatea civilă creștină cere autorităților statului român să renunțe la măsurile restrictive prin care a fost obstrucţionat accesul creștinilor în lăcașurile de cult, aducându-se […]

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*