22 iunie „Ziua Marșurilor”, doua marșuri în București

 587 de vizualizări

22 iunie 2 marsuri
22 iunie ziua marsuriloe

22 iunie „Ziua Marșurilor”, doua marșuri în București, „Marșul normalității” si „Marşul Bucharest Pride

 Pe 22 iunie în Bucureşti vor avea loc 2 marşuri total opuse, la distanţă de doar câteva ore. Primul va fi marşul pentru normalitate, organizat de mai multe organizaţii creştine. Acest marş va începe în jurul orei 12.00 din Piaţa Victoriei, şi este organizat de susţinătorii familiei tradiţionale. Cel de-al doilea marş va începe la ora 17.00 tot în piaţa Victoriei şi va fi organizat de ong-urile care susţin drepturile persoanelor LGBTQIA+ .

22 iunie 2 Marșuri

 Marşul pentru Normalitate este anunţat a fi o manifestație pentru normalitate, pentru un viitor sănătos și echilibrat pe care îl merită toți copiii și nepoții. Organizatorii anunţă că manifestarea care va începe în Piaţa Victoriei la orele 12.00 nu este îndreptată împotriva unui anumit grup, ci va milita doar pentru conservarea familiei tradiţionale şi apărarea copiilor de propagandă sexuală in special in şcoli. Nu împotriva homosexualilor ca persoane ci împotriva activismului agresiv LGBTQIA+ care promovează obscenităţi, au lăsat să se înţeleagă organizatorii.

Marşul LGBTQIA+ anunţă sărbătorirea „majoratului” adică a 18 ani de la abrogarea articolului 200 care incrimina homosexualitatea. Anul acesta asociaţiile LGBTQIA+ revendică recunoaşterea „familiilor gay” şi a „parteneriatului civil”.

Organizațiile creştine care militează pentru familie au emis de curând următorul anunţ, referitor la a XV-a ediție a Marșului Normalității

Sâmbătă 22 iunie va avea loc la București MARȘUL NORMALITĂȚII – pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Organizat an de an începând din 2005 și ajuns la a 15-a ediție, MARȘUL PENTRU NORMALITATE este cea mai constantă manifestare publică din România organizată în sprijinul valorilor familiei tradiționale.

Manifestarea este autorizată de Primăria Capitalei și așteptăm participanții la ora 12:00 în Piața Victoriei, de unde vom porni pe traseul Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii – Patriarhia Română.

Organizat de mai multe asociații care promovează normalitatea în societatea românească, MARȘUL PENTRU NORMALITATE exprimă protestul românilor care susțin valorile familiei tradiționale:

  1.  Față de parada homosexualilor, o manifestare cu caracter obscen și provocator care promovează în fiecare an ideea legalizării parteneriatelor, căsătoriilor și adopțiilor homosexuale;
  2. Față de intenția partidelor parlamentare de a băga pe gâtul românilor „parteneriatele civile între persoane de același sex„, în disprețul celor 3,5 milioane de români care au votat, în proporție de 92% DA la Referendumul din 6-7 Octombrie 2018 pentru inițiativa legislativă de modificare a Constituției și definirea familiei că fiind întemeiata pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie;
  3.  Față de ofensiva agresivă și ofensatoare a comunității LGBT care la Cluj, printr-o pseudo piesă de teatru, au batjocorit credința ortodoxă a poporului român prin aducerea în scenă a unor actori semi-dezbrăcați, partea semi îmbrăcată fiind alcătuită din straie monahale de călugări ortodocși și care și-au bătut joc de icoana Mântuitorului Hristos, tăind ceapă direct pe ea. Constatăm astfel că așa zișii promotori ai toleranței, atacă cu ură valorile dragi ale poporului român;
  4.  Față de Institutul Cultural Român, care sprijină, contrar oricăror norme culturale românești, festivalul Bucharest Pride, asumând fără nici un mandat opinia și viziunea poporului român față de tematica sodomită.
  5.  Față de intenția asociațiilor care sprijină anormalul de a introduce ideologia de gen în grădinițe și școli, lansând – pentru otrăvirea culturală a tineretului – cărți de specialitate inclusiv pentru copii de 2-4 ani..
  6. Față de intenția acelorași asociații de a coborî limita majoratului de la 18 la 12 ani, pentru ca pedofilii să scape nepedepsiți. Luând în considerare cele de mai sus, vă așteptăm alături de noi pe toți aceia care doriți să trăiți și să vă creșteți copiii într-o țară normală!

Lupta pe care noi o ducem are nevoie de sprijinul și participarea tuturor celor care simt și gândesc ca noi, inclusiv a ta! Nu te mulțumi doar să ne dai dreptate!

familie - 22 iunie „Ziua Marșurilor”, doua marșuri în București

Renunță la rolul de spectator și participă la MARȘUL PENTRU NORMALITATE pentru a demonstra că într-o țară democrată drepturile majorității nu pot fi călcate în picioare de dictatura nici unei minorități!

 Așadar, te așteptăm sâmbătă 22 iunie, la ora 12:00 în Piața Victoriei din București, pentru a participa la singura manifestație care anual ține piept acestui găunos vânt al schimbării.

LGBTQIA+ o noua dictatură ?

 În ultimul timp membrii comunităţi LGBTQIA+ au întreprins o serie de acţiuni agresive. Astfel la Cluj, s-a jucat o pseudo piesă de teatru în care a fost batjocorită credința majoritară a românilor. Şapte cupluri gay au dat statul român în judecată la CEDO, pentru recunoaşterea unei aşa zise „familii”, fiind în cunoştinţă de cauză că în România o astfel de recunoaştere nu este permisă de Constituţie şi Codul Civil.

Mai mult Bucharest Pride de anul acesta s-a extins de la o simplă paradă la 10 zile, şi mai multe evenimente ţinute în diverse oraşe. Ce a fost odată doar cererea „dreptului de a iubi” se transformă pe zi ce trece într-o acţiune coordonată îndreptată împotriva majorităţii. O majoritate care nu doreşte să vadă obscenitate în spaţiu public sau în instituţii, o majoritate care în ultimă instanţă nu organizează evenimente similare de promovare a relaţiilor sexuale dintre un bărbat şi o femeie..

 

SURSE:

# Mediafax

* Bucharest Pride 2019 se desfăşoară între 14 şi 24 iunie, în Bucureşti, cu sloganul #loveforall

# Ziare.com

Sambata e ziua marsurilor in Bucuresti: Manifestarea „normalitatii” si parada gay pleaca din acelasi punct

# digi24

Şapte cupluri gay au dat statul român în judecată la CEDO

***

Razboiulinformational

 

 

 

 

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*