SPIEF Saint Petersburg, al doilea Davos al (anti)globaliștilor

Teste PCR la Saint Petersburg

 131 de vizualizări

Anti-Globalistii fac Teste PCR la Saint Petersburg
Teste PCR la Saint Petersburg

Celălalt Davos unde „anti-globaliștii” se întâlnesc pentru a discuta despre amprenta de carbon și pentru a face teste PCR la Saint Petersburg.

 Anul acesta, între 5 și 8 iulie, la Sankt Petersburg are loc Forumul Economic Internațional, o reuniune anuală a celor mai „anti-globaliste” minți din lume. 🙂 

 Anti-globaliștii se întâlnesc anul acesta în Rusia să discute despre amprenta de carbon și incluziune, să-și facă teste PCR, intrarea fiind permisă numai pe baza unui act digital. Vezi AICI situl oficial

Doua măști același chip.

 Asta dacă mai sunt printre noi persoane care cred că Rusia sau poate China ar reprezenta o alternativă cu față mai umană decât Bruxelles sau Washington. Dacă vrei să participi, ar trebui să știi că, conform tradiției din ultimii ani, nu ți se va permite să intri fără un test PCR negativ.

ScreenShot 20240605141302 300x77 - SPIEF Saint Petersburg, al doilea Davos al (anti)globaliștilor
 Organizatorii au publicat chiar și un videoclip spre informarea participanților, în care aceștia sunt instruiți cum să facă testul PCR și să semneze un acord privind intervențiile medicale. Pe site-ul așa-zișilor „anti-globaliști” se precizează foarte clar că nu se poate intra la această conferință fără test PCR.

 Tichetul pentru conferința la care toți și-au făcut testul PCR costă 19.860 dolari. Peste toată povestea tronează poza lui Putin ca o garanție că acest DAVOS nu are nicio legătură cu Klaus Schwab.

putin 300x172 - SPIEF Saint Petersburg, al doilea Davos al (anti)globaliștilor

 Evenimentul se prezintă ca:

Unul dintre cele mai mari și mai importante evenimente de afaceri din lume. În ultimii 26 de ani, Forumul și-a consolidat statutul de eveniment internațional de top, care se concentrează pe probleme cheie de pe agenda economică globală. Acesta oferă participanților o platformă pentru a face schimb de bune practici și expertiză în interesul dezvoltării durabile.

Participanții se laudă că:

În 2021, SPIEF a fost primul eveniment de afaceri de o asemenea amploare care a fost ținut offline de la pauza inevitabil cauzată de pandemia COVID-19.

 

Dacă am dori sa participam la SPIEF am putea alege intre următoarele paneluli de discuții (secțiuni de discuții):

# Rolul afacerilor în modelarea culturii incluziune și etica incluziunii

Rusia un stat multietnic ca model de cooperare multietnica, lingvistica, confesionala.

https://forumspb.com/en/programme/business-programme/129528/

# Obiectivele BRICS în contextul unei noi ordini mondiale (New World Order)

Poate singura secțiune (panel) in care nu se fac nici un fel de precizări suplimentare.

https://forumspb.com/en/programme/business-programme/129541/

# Apa: Mai prețioasă decât aurul un panel unde se va discuta despre: “utilizarea rațională a resurselor de apă”

 Aceeași poveste globalista Apa e putina pe Planeta Albastra si trebuie sa o folosim rațional, ne putem inspira de la Africa care învăța cum sa isi gestioneze „putina”apa potabila pe care o deține.

https://forumspb.com/en/programme/business-programme/129544/

# Arhitectura Ordinii Mondiale. Înăuntru din Rusia

 Principalele caracteristici ale Ordinii Mondiale promovate de Federația Rusă astăzi, dacă am auzit planul vestului pentru NWO ar trebuie sa cunoaștem si care ar fi viziunea Rusiei, ne spun participanții.

https://forumspb.com/en/programme/business-programme/129560/

# Agenda climatică a EAEU, SCO și BRICS: Parteneriat pentru dezvoltare durabilă

Combinând eforturile lor în lupta împotriva schimbărilor climatice, EAEU, SCO și BRICS ar putea juca un rol cheie în atingerea obiectivelor Acordului de la Paris. Rusia intra in „lupta”pentru emisii scăzute de carbon.

https://forumspb.com/en/programme/business-programme/129578/

# Biometrie: mituri, oportunități și tendințe

 Din ce în ce mai multe servicii  folosesc biometria, iar Rusia este (ni-se spune – sic) printre liderii acestei tehnologii. Dar oamenii se tem de această nouă tehnologie. Unii se gândesc  la escroci, în timp ce alții se tem de scurgeri de date. Avem nevoie de această tehnologie și există vreun motiv să ne temem de ea?

https://forumspb.com/en/programme/business-programme/129585/

SPIEF de la St. Petersburg

 O parte semnificativă din paneluri au ca tema secundară: “Tranziția către o economie mondială multipolară”/ The Transition to a Multipolar World Economy. O tranziţie marcată de reducerea candidaţii de carbon şi de utilizarea eficientă a apei într-o lumea a incluziunii mulţi etnice şi a biometriei.

ScreenShot 20240605043155 300x181 - SPIEF Saint Petersburg, al doilea Davos al (anti)globaliștilor

Ar trebui să se teamă Davos-ul de conferința SPIEF de la St. Petersburg?

 În principiu, Davos-ul are motive să se teamă de conferința SPIEF de la St. Petersburg, deoarece aceasta pune la cale o arhitectură similară, dar pe model rusesc. Rusia a furat Davos-ului aproape toate miturile fondatoare: schimbarea climatică, folosirea rațională a apei, digitalizarea, vaccinul, biometria. Mai mult, Rusia pare să propună cel puțin la nivel declarativ, maselor două principii sănătoase în contradicție cu Davos-ul „celorlalți globaliști„:

Protejarea drepturilor cetățenilor online: o chestiune de securitate economică

Ar trebui să găsim un echilibru între extinderea soluțiilor digitale și protejarea drepturilor fundamentale. Este deosebit de important să se mențină un echilibru între agregarea datelor personale în super-servicii și asigurarea confidențialității în fața amenințărilor digitale în continuă creștere.

https://forumspb.com/en/programme/business-programme/129612/

Valorile și tradițiile familiei ca fundație pentru dezvoltare durabilă

Familiile reprezintă piatra de temelie a societății și un element cheie în stabilitatea și dezvoltarea acesteia, așa că sprijinirea acestora este una dintre cele mai bune investiții ale guvernului pentru viitor. Actualele provocări sociale, economice, demografice și spirituale impun tuturor instituțiilor publice să-și combine capacitățile pentru a obține rezultate eficiente în păstrarea bazelor tradiționale ale familiei și crearea condițiilor pentru menținerea unei calități ridicate a vieții.

https://forumspb.com/en/programme/business-programme/129611/

 În rest, pentru oamenii de rând, viitorul pare a arăta la fel de sumbru atât cu Davos, cât și cu SPIEF. Fiecare parte pare a veni momentan și a oferi ceva ce nu oferă celălalt: Rusia promite respectarea și protejarea familiei, în timp ce occidentalii promit să ne respecte dreptul de a alege (evident, dintre candidați validați de sistem). Toți vor vaccinare, lupta împotriva “fascismului” și a schimbărilor climatice și susțin necondiționat Israelul. Frumoasă nouă lume nouă, am putea spune. Ce mișto alternative avem! 😛 

Programul conferinței, noi subiecte sunt adăugate si unele linkuri devin invalide.

https://forumspb.com/en/programme/business-programme/

 

 

***

Vezi si articolul:

Comunismul nu a murit el doar s-a travestit, trăiască Agenda 2030, C40 si orașul de 15 minute

Războiul Informațional

 

Related Images:

Citeste si …

CC UE - Adunarea Consiliului Europei respinge gruparea politică a naționaliștilor
International

Adunarea Consiliului Europei respinge gruparea politică a naționaliștilor

Adunarea Consiliului Europei respinge gruparea politică a naționaliștilor „Democrați Europeni / Europa Națiunilor”  Adunarea Consiliului Europei reunită la Strasbourg a refuzat să recunoască alianța conservatoare naționalistă a parlamentarilor din Austria, Bulgaria, Cehia, Germania și Italia. […]

GIRL UP
Incorect politic

Proiectul “ GIRL UP !” sau despre inițierea copiilor în ideologia de gen

Strategia națională de (re)educare parentală Strategia națională de (re)educare parentală a fost doar aparent retrasă și neasumată de către Ministerul Educației Naționale – contrar răspunsului oficial dat societății civile. Cu această ocazie, s-a aflat că […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*