S-au făcut publice efectele adverse ale vaccinului anti covid19, sunt 22 iar „decesul” este pe listă

Vaccinul anti covid19

Vaccinul anti covid19
Vaccinul anti covid19

Sorry, this entry is only available in Romanian.

Citeste si …

7 Comments

 1. Cu bolile autoimune, bolile de sânge, nu se glumește. Sunt de cele mai multe ori mai grave decât cancerele, iar oamenii cu boli de sânge, cum este Trombocitopenie și altele menționate mai sus, se chinuie efectiv sa supraviețuiască zi după zi, cu anii. Fiecare zi este o lupta pt ei. Ca sa nu mai spunem ca pt aceste boli, nu exista tratamente exacte, iar cele care exista nu sunt sigure și costa absolut enorm de muuuuullttt, și pe lângă toate astea, nu le poți cumpăra oricum. Nu vreau sa ma gândesc câte boli de sânge au provocat nemernicii, cu vaccinul ROR, care are multe boli de sânge incluse pe lista de efecte secundare. Îmi pare rău, dar mai bine murim de moarte naturala.

 2. De ce nu se face public și prin intermediul televiziunii toate aceste informații. Nu cred ca toate canalele de televiziune sânt corupte.Oameni buni o viață avem.

  • Nimeni nu a spus nimic de Pfizer – documentul se cheama “CBER Plans for Monitoring COVID-19 Vaccine Safety and Effectiveness”. si se refera la vaccinurile anti-covid19 in general. Cand a fost publicat articolul in romana nu era aprobat inca nici un vaccin.

 3. Daca mergem sa vedem prezentarea pe Youtube, se poate vedea ca aceasta lista contine afectiunile pe care ei vor sa le monitorizeze de-a lungul vaccinarii, NU efectele adeverse deja identifiate in analizele lor. Ceea ce face aceast articol incorect si malitios (tip fake news).
  Prezentatorul, Steve Anderson, zice asa, la slide-ul respectiv:
  “And then this is really just a list of the safety outcomes that we’re thinking about doing for our rapid cycle analyses, it’s not all inclusive and some may be excluded, we’re going to prioritize a list and then make determinations about which ones to include. But this really gives you sort of a flavor for the types of adverse events we’re thinking about.”

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Hibele vaccinului Anticovid - Ion Coja
 2. Reacție gravă după vaccinarea anti-Covid cu vaccinul de la Moderna. Cazul Shawn Skelton - Razboiul Informational

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*