15 Teorii Conspiraţioniste care s-au dovedit în timp a fi adevărate

15 Teorii Conspiraţioniste

12 Teorii Conspiraţioniste
12 Teorii Conspiraţioniste

Sorry, this entry is only available in Romanian.

Citeste si …

2 Comments

 1. Vreti istorie cenzurata? In anii 50 tatal meu ca sef birou informatii in Securitate a condus comandourile Securitatii in confruntari cu Iugoslavia pentru Banat si a condus mai bine de 10 operatiuni de comando pe centre de comanda si pe unitati militare din care a avut un singur esec. Comandourile erau pe model de comando sub steag fals cu un intreg sistem de evitare a acuzatiilor planifocat de dinaintea operatiunilor in care a utilizat veterani de pe frontul de est – oamenii maresalului Antonescu.
  Vrei alta ,,teorie a conspiratiei”??? Cel mai dur caz a fost cazul ,, granicerilor cu gaturile taiate” in care am avut zeci de militari in termen omorati de securistii iugoslavi in atacuri pe timp de noapte la baioneta. Aveam armata concentrata pe granita cu munitie si cu baioneta la arma si astazi oficial pe toata perioada anilor 50 MApN-ul neaga concentrarea armatei romane! Pierdeam in acelasi timp Banatul si Transilvania.
  Vrei alta teorie a conspiratiei??? Alt caz e cazul exterminarii comunitatilor de romani-aromani-istroromani strans si arhivat de tatal meu ca sa fie utilizat de presedintele Dej la ONU in cazul pierderii Banatului. Comunitatile de romani-aromani-istroromani au fost exterminate in executii si in gropi comune pentru care au fost alcatuite primele dosare cu crime impotriva umanitatii pe ofiteri de Securitate(UBDA) de dupa 1945 pentru care s-a trecut inclusiv la operatiuni de lichidare peste granita dar si la lichidarea celor capturati – daca nu stiai Securitatea si prin asa ceva directiile militare au ,,aranjat” mai multi securisti decat tot anticomunismul la un loc si la aceste operatiuni s-a incercat inclusiv arestarea sefilor PCR din Banat ca spioni iugoslavi dupa capturarea unei spioance iugoslave mai criminala decat Vida Nedici – coordona deportarile de romani din Banat…
  Mai vrei? Revolta antisovietica condusa de tatal meu si blocata de unchiul lui Petre Roman adica de generalul Alexandru Roman …. Alta revolta antisovietica a fost la inlocuirea ofiterului Setu impuscat la Berna cand 10 ofiteri au refuzat sa fie racolati si sa lucreze pentru sovietici….
  Mai vrei? Bun…. Experimentul Pitesti nu e singurul experiment pe anii 50 si mai exista experimentul Deva in care mai multi ofiteri au fost executati prin lupte sambo cu gaturile rupte si unuie i-au rupt coloana – a ramas paralizat.
  Si asa ceva nu e decat o introducere ca nu am intrat nici macar in horthysti cu crime de razboi… protejati de Centrul Wisenthal in interesul Ungariei – cei care au scapat au participat la revolutia ungara din 1956….
  Stiti bine cune sunt ca doar l-am scuipat pe Basescu….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*