Fake News cu „Ziariştii” lui Cartianu. Ura lor faţă de AUR este mai mare decât iubirea pentru Adevăr

Fake News cu „Ziarişti” lui Cartianu

 209 vizualizări

Fake News cu „Ziarişti” lui Cartianu
Fake News cu „Ziarişti” lui Cartianu

Fake News cu „Ziariştiitovarășului Cartianu. Ura lor faţă de partidul AUR este mai mare decât iubirea pentru Adevăr

 Acest sit a încercat să stea departe de disputele legate de partidul AUR şi lupta acestora cu cei de la USR, dar în momentul în care vedem o manipulare de genul celei încercate de Ziariştii domnului Cartianu nu putem să nu reacţionăm.

 Publicaţia marxistă „Ziariştii” este departe de a fi o gazetă „obiectivă” ci mai de grabă o oficină de propagandă progresist-USR-ista.

 De la începutul aşa zisei pandemii aceştia au depus un efort colosal să lege protestatari care se opuneau limitării unor drepturi fundamentale de Rusia călcând în picioare toate normele deontologice. Urmând vechea tactica bolşevică de demonizare a adversarului ca fiind în slujba unor puteri străine, aceştia au împroşcat cu acuzaţii din cele mai grave pe toţi cei care nu îi aduceau osanale lui Bârna şi Ciolos.

Minciuna publicației Ziariștii

În data de 12 iulie 2021 ziariștii tovarăşului Cartianu au publicat un articol ce se intitula iniţial:

„suparare-mare-la-psd-dupa-victoria-maiei-sandu-moldova-ciolacu-si-oamenii-lui-s-au-cufundat-intr-o-tacere-posaca” dupa cum arata linkul articolului.

ScreenShot 20210714051659 300x195 - Fake News cu „Ziariştii” lui Cartianu. Ura lor faţă de AUR este mai mare decât iubirea pentru Adevăr

 Un articol scris pe picior şi semnat „Redacţia” adică maria Sa Tov. Cartianu în persoană. Acesta încearcă să tragă nişte beneficii în urma succesului coaliţiei Maia Sandu pentru U.S.R şi PLUS fapt ce ne duce cu gândul la întâmplări îndepărtate din Roma Antică când Gnaeus Pompeius s-a încoronat cu laurii lui Marc Crassus şi la propriu cu cei ai lui Licinius Lucullus.

Dar să lăsăm istoria imperiului Roman ca mintea progresiştilor e aşa destul de înceţoşată …

Tov. Cartianu încearcă să îi încoroneze pe Bârna şi Ciolosi cu laurii lui Maia Sandu, totodată acesta încearcă să proclame PSD ca „marele pierzător”. Halucinat…!!! Chiar si cititorii lor pe pagina Ziariştii de FaceBook ii întreabă confuzi cu ce a contribuit Barna si Ciolos la victoria PAS.

 Dar stai să vezi drăcovenie tov. Cartianu a uitat de AUR aşa că se întoarce măria sa la sit după ce a fost deja indexat de Google cu titlu mai sus amintit şi bagă tare, un nou titlu:

Supărare mare la PSD și AUR după triumful Maiei Sandu. S-au cufundat cu toții într-o tăcere asurzitoare

Minciuna iese ca uleiul la suprafață halal „Ziariștii”

 Singura problemă este că „Ziariştii” cât sunt ei de ziarişti nu au mai verificat nimic, astfel dacă ei ne oferă capturi de ecran de pe paginile PSD de la ora anunţări rezultatului în Republica Moldova nu fac acelaşi lucru şi pentru AUR.

ScreenShot 20210714061353 300x175 - Fake News cu „Ziariştii” lui Cartianu. Ura lor faţă de AUR este mai mare decât iubirea pentru Adevăr

 Claudiu Târziu a felicitat coaliţia lui Maia Sandu încă din data de 12 iulie 2021 adică Luni pe vreme când „Ziariştii” scriau articolul iniţial doar cu PSD (chestiile astea chiar se pot verifica).

Claudiu Tarziu pe pagina personala 12 iulie la 14:16

 

Președintele Maia Sandu are majoritatea parlamentară pe care și-a dorit-o. Felicitări!

De acum nu va mai avea nici o scuză dacă nu va face ce trebuie pentru Republica Moldova. Sperăm să nu dezamăgească.

În ea și-a investit electoratul moldovean ultima speranță, deci așteptările sînt uriașe.

Electoratul s-a comportat ca și cum ar fi votat în al treilea tur de scrutin pentru prezidențiale, alegînd între Maia Sandu și Igor Dodon. De aici polarizarea extremă la urne: PAS și Blocul Socialișțtilor și Comuniștilor și-au împărtțit majoritatea covîrșitoare a voturilor. Pentru ceilalți competitori n-a mai fost loc. Însuși Usatîi, care a luat la prezidențiale 18% din voturi, acum n-a intrat în Parlament.

Peste puțin timp, se va simți însă nevoia unei alternative reale la PAS. Atunci, AUR va fi pregătit. AUR are echipă și a început o construcție sănătoasă. Tragem învățămintele necesare din acest exercițiu electoral și vom crește pe măsură.

Postarea lui Claudiu Tarziu AICI

ScreenShot 20210714051822 300x198 - Fake News cu „Ziariştii” lui Cartianu. Ura lor faţă de AUR este mai mare decât iubirea pentru Adevăr

 

Claudiu Tarziu pe pagina oficiala

 Așteptăm retragerea Republicii Moldova din CSI, trecerea limbii române în Constituția statului de peste Prut și alungarea Sputnik de la Chișinău

Odată încheiat scrutinul parlamentar anticipat din Republica Moldova, constatăm că majoritatea electoratului unionist de peste Prut i-a acordat susținere partidului actualului președinte Maia Sandu, de care își leagă mai multe așteptări legitime.

Victoria netă repurtată de partidul președintelui Maia Sandu, cu sprijinul masiv al electoratului unionist, motivat geopolitic și geocultural, oferă ocazia unică pentru desprinderea Republicii Moldova de sfera de influență și control a Moscovei.

Principalele așteptări ale votanților unioniști sînt trei:

1. Retragerea Republicii Moldova din Comunitatea Statelor Independente (CSI). În acest sens, de îndată ce noul Parlament va fi constituit, atît majoritatea parlamentară, cît și președintele Maia Sandu, care dispune de dreptul de inițiativă legislativă, pot iniția oficial procedurile de denunțare a Acordului de constituire a CSI și retragerea Republicii Moldova din toate structurile imperiale de substituție. Ca semnatară a Acordului de asociere cu Uniunea Europeană, Republica Moldova nu mai poate rămîne în CSI.

2. Demararea procedurii de modificare a articolului 13 din Constituția Republicii Moldova în sensul introducerii sintagmei ”limba română” în locul sintagmei actuale ”limba moldovenească”, în acord cu Declarația de Independență a Republicii Moldova din 27 august 1991 și Hotărîrea Curții Constituționale nr. 36 din 5 decembrie 2013.

3. Retragerea acordului guvernamental pentru funcționarea la Chișinău a reprezentanței concernului rus de stat Sputnik (fosta Vocea Rusiei și RIA Novosti), care desfășoară o activitate intensă de propagandă și dezinformare în întreg spațiul românesc și reprezintă un element de amenințare hibridă venită dinspre Rusia la frontiera de răsărit a Uniunii Europene și a NATO în condițiile schimbării dramatice a mediului de securitate regională.

ScreenShot 20210714052405 300x278 - Fake News cu „Ziariştii” lui Cartianu. Ura lor faţă de AUR este mai mare decât iubirea pentru Adevăr

 

 Concluzionăm:

 Publicația Tov. Cartianu a lansat o dezinformare odioasa care nu mai are legătură cu convingerile personale, un Fake News ca la carte,

***

Războiul Informațional

Citeste si …

#rezistenta anti-comunista
Uncategorized

#Rezistența: La Jilava au fost comemoraţi cei 13 luptători anticomuniști executaţi în 1953

#Rezistența: La Jilava au fost comemoraţi cei 13 luptători anticomuniști, parașutați de aviația americană și executaţi în 1953  #Rezistenta: Sâmbătă, 31 octombrie în jurul orei 11 la Închisoarea Jilavă au fost comemoraţi luptătorii anticomuniști parașutați […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*