Declarația lui Cristian Oancea managerul Spitalului “Victor Babeş” din Timişoara şi NWO

Cristian Oancea and the New World Order

 631 de vizualizări

Cristian Oancea and the New World Order
Cristian Oancea and the New World Order

Declarația lui Cristian Oancea managerul Spitalului “Victor Babeş” din Timişoara şi the New World Order

 Ştirea acestei săptămâni este că: Cristian Oancea, managerul Spitalului “Victor Babeş” din Timişoara a declarat la postul progresist Digi 24 că persoanele care nu cred în Covid-19 şi nu poartă mască nu ar trebui să meargă la spital atunci când se îmbolnăvesc ci să se trateze (singuri) cu “terapii alternative”.

Să se trateze cu terapii alternative, să nu încarce sistemul sanitar„, a spus medicul, la Digi24.

 Observăm mai multe chestii în spatele acestei aparent, simple opinii, dar mai înainte de toate observăm că se încearcă a se face din Timişoara o exclavă a progresismului german după modelul regiunii Kaliningrad; primar „german” şi doctori care visează la o eugenie socială.

 Românii din Cluj au respins curentul anti-românesc care urmărea transformarea oraşului lor în primul oraş „cosmopolit” al României, iar acum ceea ce nu s-a putut realiza la Cluj se încearcă la Timişoara.

Cristian Oancea o opinie personală sau o directivă

 Declaraţiile managerului Cristian Oancea ascund multe nuanţe care urmăresc a ne pregăti pentru o schimbare radicală a mentalităţilor și nu numai. Pentru cei familiari cu distopiile ar trebui să fie un serios semnal de alarmă.

 Ne punem întrebarea: Pacienții cu ulcer, care nu au avut o alimentație corespunzatoare, ar trebui tratați sau nu? Dar sportivul care şi-a rupt piciorul alergând, la fel beţivul care a făcut ciroza, fumătorul care a făcut cancer la plămân, prostituată care a luat SIDA sau BTS. Dar cei cu meningită, litiaze biliare sau renale, probleme cardio-respiratorii, aproape în orice boală observăm o neglijenţă din partea bolnavului.

 Răspunsul domnului Cristian Oancea pare a fi NU! Se tratează doar pacienți „responsabili„. Nu se mai tratează nimeni, chiar banala carie la un dinte este vina pacientului care cu siguranţă a mâncat prea mult dulce.

După teoria doctorului Cristian Oancea aceștia nu ar avea dreptul la îngrijire medicală, nu ar trebui să primească nici un tratament considerând că ar ocupa pe „nedrept” patul unui bolnav “responsabil” purtător de mască și docil. Prin urmare toate spitalele sunt pregătite și ținute goale în așteptarea cetăţenilor „responsabili” cu covid19 și al asimptomaticilor.

Si uite așa alunecam ….

Dintr-o dată medicina devine accesibilă numai celor considerați “responsabili” dar unde se opreşte această responsabilitate? Dacă analizăm aspectele semnalate, se pare că favorizații care vor beneficia de îngrijiri medicale ar fi pe viitor doar cei care merg la protestele #Rezist “pentru justiţie”, și cei care susțin anomaliile.

Este clar că accesul la sănătate în țara noastră este din ce în ce mai îngrădit, vizați fiind cei care merg la Sf. Parschiva sau cei care nu acceptă minciuna și nedreptatea, aceştia din urmă fiind categorisiți ba că sunt PSD-isti retrograzi, ba că sunt plătiţi de Putin, ba că sunt adepții „teoriei conspirației” sau „duși cu capul”. Aceştia mai în glumă sau mai în serios încep, din ce în ce mai des, să fie trimiși să „pupe moaşte” sau să apeleze la “terapii alternative” (cristale, ierburi, vrăjitoare).

Dar de ce să ne oprim aici? Poate că ar trebui să fim “deschişi la minte” şi să prezentăm medicului „cartea de vizită” adică dovada prezenței noastre la vot arătându-i buletinul ştampilat, eventual carnetul de membru USR.

 În această perioadă a epocii moderne este evident că majoritatea bolilor cu care se confrunta populația sunt bolile cronice. Și tot în această epocă modernă se urmărește ca suferinzilor de diferite boli și mai ales celor cu boli cronice să le fie restricționat dreptul la îngrijiri medicale, deși și ei sunt plătitori de taxe și impozite.

Despre mască și obligativitatea purtării ei

 Masca chirurgicală pe care o poartă toţi televizoracii are un singur scop medical, anume pentru a proteja pacientul ca fluide din gura medicului să nu se scurgă în zona operată, totodată ele protejează şi doctorul de stropii de sânge care pot veni de la pacient.

Majoritatea măştilor din comerţ au scris pe prospect că nu au o destinaţie medicală, măştile chirurgicale sunt sterile şi sunt schimbate de doctor din 2 în 2 ore. Măştile chirurgicale nu protejează nici de praf și nici de viruşi. Cei care lucrează în construcţii în locuri cu mult praf folosesc măşit speciale cu filtre imense şi nu o biată masca chirurgicală.

Virusologii folosesc costume ermetic închise (oare de ce) şi filtre speciale şi tot sunt expuşi infectării.

 Astfel masca nu te protejează de Coranovirus, aceasta este un fapt, prin urmare sancţiunea sugerată de managerul Spitalului “Victor Babeş” din Timişoara Cristian Oancea, nu are legătură cu pandemia ci cu comportamentul social.

Nu sunt simple ipoteze!

 De câţiva ani România a devenit un poligon de experimente destinat testărilor unor teorii sociale de sorginte neo-marxista.

Odată ce procesul tehnologiei va avansa și mai mult, toate activităţile de producţie vor fi înlocuite de roboţi, precum și multe alte domenii ce vor fi controlate de supercalculatoare: medicina, justiţia chiar şi guvernarea.

 Prin urmare banii nu vor mai exista, angajaţii își vor pierde locurile de muncă, întreaga societate va fi restructurată. Mai multe surse anunță că se pregătește instaurarea unei NOI ORDINI MONDIALE în care întreaga planetă va fi preluată de un guvern mondial care va deţine controlul total asupra populațiilor şi a mijloacelor de producţie.

 China a lansat recent un nou experiment, în care cetăţenii fiind puși sub controlul Partidului unic, primesc sau pierd puncte sociale în funcție de diferite criterii.

Noua Ordine Mondială

 Se pare că modelul chinezesc va fi aplicat într-un mod total original de Guvernul Mondial. Astfel, cei ce sunt de culoare, femeile sau homosexualii vor primii câte un punct, cei care participă la diverse activităţi recomandate de guvern precum marşurile LGBT sau acțiuni pentru climă, vor mai primii câte un punct. Evident că persoanele anti-sociale care îşi neglijează “amprenta de carbon”, nu poartă masca în timpul epidemiilor și pandemiilor, cele care se duc la biserică, săruta moaşte vor pierde puncte (precum la permisul de conducere).

 Concluzia este că cei care nu se vor supune, cei care nu vor asculta de ordine, cei se vor împotrivi deciziilor lor anti/umane, vor fi tratați că paria societății și nu vor mai beneficia nici de îngrijiri medicale dar nici de dreptul de a primi porția de apă, alimente și îmbrăcăminte.

 Din momentul în care cetăţenii vor accepta să îşi cedeze treptat din drepturi, sub diverse pretexte precum: terorism, pandemii, crize economice, războaie, nu va mai fi cale de intoarcere nici pentru ei nici pentru copiii copiilor lor.

Deznodământul ?

 Vedem deja și la noi în țară cum populația este din ce în ce mai chinuită, cum deja se caută motive de restrângere a drepturilor cetățenilor, impunând și această „distanţare socială” efectul urmărit fiind nu altul decât inhibarea sentimentelor de prietenie, compasiune, iubire de aproape, adică: dezumanizarea individuală. Cu alte cuvinte, se pare că se pregătesc să dea „șah mat” la umanitate! Dacă vor reuși, va fi ireversibil.

 Așadar, acesta este celebrul scenariu al unei lumi în care numai cei care se vor supune stăpânilor lor fără comentarii și se vor conforma lor, vor avea dreptul să trăiască. Precum în experimentul cu broasca fiartă în oală, ei mai vin cu o propunere mai pun în discuţie niște ideei precum cele „lansate la apa” de Arafat şi mai nou de Cristian Oancea.

Vezi și:

Epochtimes-Romania

Şeful Spitalului “Victor Babeş”, mesaj dur: Cei care nu poartă mască să nu vină la spital când se îmbolnăvesc

SURSE de Cercetat pentru Sceptici:

# CNBC

Asymptomatic spread of coronavirus is ‘very rare,’

# ECDC

COVID-19 in children and the role of school settings in COVID-19

# Thoughtco

Carbon Dioxide Poisoning

# Edupedu

Directorul Institutului de Sănătate Publică, recomandări: Elevii nu trebuie să poarte mască în timpul orelor.

# Ethanolrfa

How Inhaled Carbon Dioxide Affects the Body

# Verywellhealth

An Overview of Hypercapnia

# DOI

Minimum Infective Dose of the Major Human Respiratory and Enteric Viruses Transmitted Through Food and the Environment

# Royalsocietypublishing

Concentrations and size distributions of airborne influenza A viruses measured indoors at a health centre, a day-care centre and on aeroplanes

# DOI

Wearing face masks in public during the influenza season may reflect other positive hygiene practices in Japan

# journals.cambridge

Testing the Efficacy of Homemade Masks: Would They Protect in an Influenza Pandemic?

# DOI

Effectiveness of facemasks to reduce exposure hazards for airborne infections among general populations

# Citeseerx

Do N95 respirators provide 95% protection level against airborne viruses, and how adequate are surgical masks?

# DOI

Professional and Home-Made Face Masks Reduce Exposure to Respiratory Infections among the General Population

# DOI

Mathematical Modeling of the Effectiveness of Facemasks in Reducing the Spread of Novel Influenza A (H1N1)

***

Războiul Informațional

 

 

 

Related Images:

Citeste si …

1 Comentariu

  1. Eu ii dau dreptate acestui „medic”: sa poarte masti doar cei care le considera bune. Eu imi asum daca ma imbolnavesc, nu port masca, ma voi trata acasa. Dar sa nu ma oblige si ameninte nimeni cu amenda!

    In noaptea mintii lui, el nu realizeaza ca spune un adevar: si cei cei responsabili se imbolnavesc. Sa-i trateze el pe cei responsabili. Eu ma ca iresponsabil nu doresc sa mai ocup paturi de spital. Il ocup pe cel de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*