Progresistul Andrei Caramitru vrea să ne vindem femeile și să legalizăm drogurile

 777 de vizualizări

Progresistul Andrei Caramitru
Progresistul Andrei Caramitru

Game Over – Progresistul Andrei Caramitru vrea să ne vindem femeile și să legalizăm drogurile

 Progresiștii vor să scoată la mezat totul chiar și femeile și viitorul copiilor noștri… Dacă ar fi fost predicţiile unor naţionalişti aceştia cu siguranţă ar fi fost învinuit că au comis Slippery Slope şi în final acuzaţi de „propagandă rusă”. Dar progresistul Andrei Caramitru, strategul USR bate cele mai sumbre pronosticuri.

 După ce au lăsat de înţeles că vor să vândă aurul de la Roşia Montana, gazele din Marea Neagră şi gazele de sist progresişti guvernului „LUI” testează acum reacţia populaţiei la „legalizarea prostituţiei şi a drogurilor”.

Progresistul Andrei Caramitru a postat pe pagina sa de FaceBook

 Hai să vă șochez un pic . Bucureşti – noul Amsterdam.

 Am o propunere concretă. Cum să creștem masiv turismul în România. Să atragem câteva milioane de turiști pe an. Care să cheltuiască mult.

 Turismul e așa : familii care merg la mare sau ski (aici nu avem ce oferi – nu avem suficienți mulţi înalți și km de plaja nici pentru români, e imposibil). Turism de nișă eco (acolo suntem ok cu Transilvania dar e mic de tot). Și turismul de City break (care e uriaş ca piață dar la noi e zero, nu prea vine nimeni).

 Cum devenim tari pe City break? Simplu. Amsterdam al estului. Liberalizăm așa : marijuana și prostituția. Nu râdeți. E ok, staţi liniştiţi. Marijuana e mai puţin periculoasă decât alcoolul, e ok, nimeni nu moare din așa ceva și nici nu devii dependent. Și prostituție e oricum în draci (e plin centrul vechi), avem și tradiție (în interbelic eram top, era permisă chiar când erau la putere legionarii sau când patriarhul de atunci era prim ministru) – doar că acum suntem ipocriţi și nu protejăm pe fetele care lucrează acolo. Și aş mai face ceva – licențe pentru mega-cazinouri (de exemplu aproape de aeroportul Otopeni, un mini-Las Vegas acolo, un oraș).

 Io vă zic. Dacă Bucureștiul devine Amsterdam-ul estului, Las Vegas-ul Europei, rupem. Altfel de ce ar veni cineva aici? Când pot merge oriunde? Cu așa ceva am aduce oameni și din Europa dar și din Orientul Mijlociu / Israel (e aceeași distanță cu avionul și ar avea o super alternativa să se distreze câteva zile așa, ca la ei e mai greu).

 

Ps:

– e pe bune propunerea, nu glumesc deloc. Nu e nimic diferit de Amsterdam, Praga sau Berlin (și aia sunt civilizaţi şi inteligenți). Vorbim de miliarde de EUR venituri pe an aici în România. 200’000 de job-uri. Zic că merită. Și cultural funcționează – nouă ne place paranghelia, distracția. Și suntem buni la asta. Să o oferim pe bune și inteligent și străinilor. Și ca să fie happy și BOR putem pune o taxă de viciu ca pe tutun care să meargă parțial și la ei. O să fie fericiţi așa. Win win. Terminăm și catedrala aia repede – din banii străinilor nu de la noi

Doar cele mai mizerabile dintre coloniile occidentului din Africa şi Asia au acceptat să devină un rai al prostituţiei şi drogurilor.

Aici: postare Caramitru FB

ccccccc 146x300 - Progresistul Andrei Caramitru vrea să ne vindem femeile și să legalizăm drogurile

Cea mai umila dintre colonii

La 30 de ani de la căderea comunismului România a ajuns în raport cu puterile occidentale precum Germania, Austria şi chiar Olanda, cam unde era India în perioada de aur a colonialismului britanic. Suntem conduşi de alogeni şi venitici: Iohannis, Clotide, Helvin, Fritz, Asztalos.

Resursele ţării sunt cedate la redevenţe minime care nu acoperă nici costurile legate de poluare iar de ceva timp se tot propune legalizarea prostituţiei şi a consumului de droguri.

Cineva parcă aplica României principiile lui Sun Tzu la o scară fără precedent în încercarea pentru prima oară în istoria umanităţii de cucerire a unei ţării fără a se trage nici un glonte. Efectele sunt similare unui război îndelungat, drumurile noastre şi întreaga infrastructura arata de parcă ar fi fost supuse unui îndelung bombardament, fabricile şi uzinele arată exact ca după un conflict similar celui din Siria sau Agfanistan.

Resurse care ne puteau scoate din sărăcie au ajuns să îi îmbogăţească pe alţi, populaţia ţării este dispersată în timp ce guvernul se pregăteşte să permită vânzarea pământului către străinii.

Cum se mai „prostitueaza” progresistul Andrei Caramitru

 Tot ce mai rămâne în transformarea ţării într-o republică bananiera ar fi drogurile şi prostituţia. In timp ce cetăţenii României muncesc pe salarii mici în alte ţării, fiicele tarii ar urma să devină prostituate iar feciorii să devină dependenti de droguri. Că peste tot în lume drogurile ar urma să meargă mana în mână cu prostituţia, femeile vor ajunge să îşi vândă trupul pentru droguri iar familiile să îşi dea fetele la peşti pentru a face bani de droguri.

 Şi cum rămâne cu Amsterdam-ul progresistului Andrei Caramitru ? E simplu în Amsterdam nu se prostituează femeile din Amsterdam ci fete din Rusia, Polonia, România, Ungaria, Bulgaria, Asia. Populaţia ţării este protejată iar oraşul încasează doar profitul, sau mai bine zis „incasa” cai faimosul „Discrict Rosu” urma sa se inchida.

 Legalizarea prostituţiei în România l-ar face pe Dinca din Caracal proprietar de sclavi cu acte legale, intervenţia autorităţilor ar deveni imposibilă deoarece bordelurile ar deveni afaceri legitime. Odată cu intrarea în legalitate vor apărea şi proceduri avocăţeşti pentru a legaliza sclavia si asa cu prostituţia ilegală şi tot autoritatilor le este greu sa salveze fetele intrate pe mâna proxeneţilor imaginativa ce putere vrea să le dea progresistul Andrei Caramitru.

În ultimă instanţă Andrei Caramitru recunoaşte că Romania ar urma să devenim o piaţă de desfacere:

Cu așa ceva am aduce oameni și din Europa dar și din Orientul Mijlociu / Israel (e aceeași distanță cu avionul și ar avea o super alternativa să se distreze câteva zile așa, ca la ei e mai greu).

Prin urmare cu preşedintele lor, guvernul „lor”, parlamentul „lor”, primarul „lor” la Bucureşti, Cluj şi prin alte oraşe importante NU sunt în stare să producă nimic doar să vândă şi să se împrumute, Propunerea progresistului Andrei Caramitru nu este întâmplătoare ea testează reacţia noastră dacă suntem de-acord e Game Over.

P.S

 Partea schizofrenica a situației este ca progresistul Andrei Caramitru se considera „progresist” si „feminist”. Poi cum dom` Caramitru in loc sa lupți împotriva exploatării femeii de către bărbatul asupritor matale o vezi ca un simplu „obiect sexual” ? Bănuim ca femeile vor fi cele care se vor prostitua sa „aduca bani la buget” si nu baieti „veseli” de la USR si PLUS.

 

Related Images:

Citeste si …

1 Comentariu

  1. Cat de stricat poate fi aceat individ. Nu are diacernamant. Intr adevar nu intelege ca prostitutia e exploatare , degradare , umilire a persoanei
    a femeilor. Nu poate intelege pt ca ideologii neo marxiști, vor sa faca si aceasta nelegiuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*