EMag a devenit un magazin progresist! Sau chiar comunist? – Feminist Baby

Feminist Baby carte venduta la Emag

 189 de vizualizări

Feminist Baby si Emag

EMag a devenit un magazin progresist! Sau chiar comunist? Ce cărți au la vânzare ? Un exemplu: Feminist Baby 

 Odată cu scandalul culturnicului, bolşevic Mihai Sora din ce în ce mai multă lume a devenit interesată despre Emag, cine se afla în spatele acestei firme ? Internetul spune că Emag-ul a fost fondat inițial, de 3 români: Radu Apostolescu, Dan Teodosescu și Bogdan Vlad, dintre care, în momentul de faţă, niciunul nu mai deţine acţiuni. Astăzi compania e deţinută de Iulian Stanciu cu 25,8% și de grupul Naspers cu 74,2%. Tot de pe internet aflăm că Iulian Stanciu este cam #Rezist şi că Emagul colcăie de progresişti corporatişti. In continuare vom afla ca Emag-ul vinde cea mai progresistă carte a momentului: Feminist Baby.

EMag …

 Când emag-ul era o firmă românească specializată pe calculatoare, era cunoscut că aici găseşti cele mai mici preţuri de pe piaţa românească. Fanii sitului Compari.Ro au putut să observe în ultima vreme că majoritatea promoţiilor Emag sunt false. Aproape orice produs aflat la promoţie la Emag are preţul asemănător cu cel de la magazinele cu preţuri mici precum: „Forit” sau „Vexio. Iar produsele fara promoție sunt mai scumpe decât la magazinele fizice.

  De curând emag-ul a început să vândă aproape orice, adică inclusiv produse care nu le aparţin. Astfel dacă nu eşti atent şi faci comanda de 3 sau 5 produse, te poţi trezi că îţi vin toate de la companii diferite, iar tu trebuie să plăteşti curierul 15-25 lei pe fiecare produs în parte. În ţările din vest, vorba aia „vrem o ţară că afară” magazine similare Emag suporta în totalitate costul transportului şi al returului. În România dacă comanzi un produs Emag care este distribuit de o firmă din Timişoara sau Cluj, iar produsul se dovedeşte sub aşteptări, ajungi să plăteşti coletul şi la primire şi la retur.

 Emag este acuzat de competitori sai de practici neloiale care urmăresc sa creeze un monopol pentru Emag pe piață vânzărilor online.

Emagul si poporul rus ….

 După reclamă cu bunicul comunist Mihai Soră, o campanie de boicot a fost lansată la adresa Emag, cei vinovaţi pentru infamul clip publicitar nu par, încă să înţeleagă „ce au făcut”.

  Nu cunoaştem dacă patronii Emag, ştiu că manageri din România toacă bani pe reclame cu iz politic, dar am dorit să vedem dacă orientarea „progresistă” se regăseşte şi în cărţile vândute pe sit. Nu mică ne-a fost mirarea când am dat peste cartea „Feminist Baby” în traducere liberă „bebeluşa feministă” o care destinată bebeluşilor de 2-3 anii, dar, de îndoctrinare progresistă.

ScreenShot 20191007235854 1024x472 - EMag a devenit un magazin progresist! Sau chiar comunist? - Feminist Baby

Îndoctrinarea, pentru noua generaţie de marxişti, nu mai începe la şcoală sau la grădiniţă ci de la vârsta de 1 sau 2 ani.

 Această carte a iscat un scandal datorită conţinutului propagandistic care vizează bebeluşii de aproximativ 2 ani. Listam şi noi mai jos câteva scene din povestea „Feminist Baby”

Feminist Baby la Emag

# Feminist Baby says „No” to Pants! ( bebeluşa feministă spune NU pantalonilor). Adică bebeluşa feministă e nudistă şi „îşi iubeşte corpul”. E libera … si deschisa la minte.

ognyxbxbnxaz 1024x576 - EMag a devenit un magazin progresist! Sau chiar comunist? - Feminist Baby

# Feminist Baby likes pink and blue. (bebeluşa feministă îi place roz dar şi albastru), culori asociate fetelor şi băieţilor.

feminist baybyyy 1024x512 - EMag a devenit un magazin progresist! Sau chiar comunist? - Feminist Baby

# Feminist Baby plays with Dolls and cars (bebeluşa feministă se joacă cu păpuşi, dar şi cu maşinuţe) din nou jucării asociate cu fetele dar şi băieţii.

cvgcffgfgfg - EMag a devenit un magazin progresist! Sau chiar comunist? - Feminist Baby

În altă poză vedem o imagina similară emblemei feministe „Rosie the Riveret”, o poză de propagandă a armatei americană din primul război mondial devenită emblemă a „feminismului”.

FullSizeRender 290x300 - EMag a devenit un magazin progresist! Sau chiar comunist? - Feminist Baby

Şi bebeluşi băieţi pot fi feminişti

 Următoarea carte s-a numit „Feminist Baby he`s femenist too” (Bebeluşul feminist, şi EL este un feminist). „El” este un băiat de culoare probabil fiul unor imigranţi, evident Emag are această carte la vânzare.

gcghfjhoo 1024x448 - EMag a devenit un magazin progresist! Sau chiar comunist? - Feminist Baby

Feminist Baby – Find her voice

Ultima carte din serie este Feminist Baby – Find her voice (Bebeluşa feministă îşi găseşte vocea), Emag nu o are dar sigur o va pune pe lista de vânzării cât mai curând. Carta prezintă o bebeluşa cu un megafon în mână, în interiorul cărţi ilustrate aflăm că bebeluşa „lupta împotriva patriarhiei masculine”, „pentru justiţie” şi „pentru egalitate” şi evident pentru drepturile LGTB.

cgfgdx - EMag a devenit un magazin progresist! Sau chiar comunist? - Feminist Baby
Benelusa feminista si Justitia

 Deoarece nimic nu putea fi lăsat la voia întâmplări in aceasta carte aflam ca tăticul Bebelusei feministe este un domn de culoare. Iar Bebelusa feminista susține identitatea de gen si redistribuția jucăriilor si evident zdrobeste patriarhia barbatilor.

feminist babbby - EMag a devenit un magazin progresist! Sau chiar comunist? - Feminist Baby

vbcxfcvb - EMag a devenit un magazin progresist! Sau chiar comunist? - Feminist Baby

 Acesta este Emag un magazin progresist, care încearcă să ne vândă comunistul frumos ambalat într-un ambalaj „anti comunism”. Ca orice comunist care se respectă emagul nu vrea să recunoască că a greşit şi merge mai departe cu reclama, vorba aceea „din greşeală în greşeală până la victoria finală”

 Iar acum sunt prinși  cu literatura marxista destinata copiilor de 1-3 ani.

SURSE:

# Timpe.com

This Woman Wants Your Baby to Be a Feminist

# Emag cele 2 carti

Feminist Baby Emag

# TheCultureTrip

Was Rosie the Riveter Ever Truly a Feminist Icon?

# Womenyoushouldknow

Our Fave Feminist Baby Is Back In New Book… She’s Found Her Voice And Will Be Heard

***

Razboiulinformational

 

 

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*