FaceBook, Youtube, Vimeo, Twitter şi-au dat mâna să interzică un documentar

Judy Milkovits - Plandemic - FaceBook

 3.733 de vizualizări

Judy Milkovits - Plandemic - FaceBook
Judy Milkovits - Plandemic - FaceBook

FaceBook, Youtube, Vimeo, Twitter şi-au dat mâna să interzică documentarul Plandemic

Toate reţelele de socializare importante precum FaceBook, Youtube, sau Twitter au luat o decizie similară şi aproape simultan, anume să interzică un documentar despre vaccinuri şi CoronaVirus. Lucrurile au luat o întorsătură extrem de ciudată, ţinând cont că şi situl „alternativ” la YouTube, Vimeo, a anunţat că va lua măsuri să interzică documentarul de pe platforma sa, iar Google afișează doar articole critice la adresa documentarului respectiv.

Pe la începutul acestei luni, un cineast din California de Sud numit Mikki Willis a postat pe FaceBook şi Youtube ultima sa producție, după care a lăsat respectivele platformele să facă ceea ce ştiu ele să facă mai bine pentru a permite filmuleţului de doar 26 de minute să devină viral.

La scurt timp de la urcarea documentarului pe principalele platforme sociale, acestea au început una câte una să interzică filmul. Astfel, joia trecută, mai toate companiile de socializare în care documentarul era postat s-au angajat să îl interzică. Acum platformele sociale importante se războiesc cu utilizatorii să oprească apariția de noi versiuni care sunt urcate în mod constat. În permanenţă apar noi copii care sunt scoase în scurt timp. Pana in prezent, doar Bitchute nu a luat masuri restrictive impotriva PLANdemic.

Plandemic, adica PLANdemia pe româneste

Documentarul de 26 de minute numit „Plandemic” se concentrează pe un interviu cu o cercetătoare biochimista, Judy Milkovits. Aceasta face o serie de afirmaţii controversate care au fost imediat catalogate ca „Fake News”.

În documentarul „PLANdemic” se sugerează că o serie de oamenii faimoşi, precum Anthony Fauci şi Bill Gates, contribuie la răspândirea noul coronavirus pentru a crește în viitor ratele de vaccinare, şi că vaccinul va duce în final la creşterea ratelor de îmbolnăvire.

Doamna Milkovits mai atrage atenţia că Bill Gates:

„Nu are studii medicale. N-are nicio pregătire de specialitate. Dar lăsăm oameni ca el să aibă o voce în această ţară, în timp ce distrugem vieţile a milioane de oameni.

Mai mult, cercetătoarea a dat de înțeles că există un conflict de interese în legătură cu faptul ca Bill Gates este în acelaşi timp şi principalul „sfătuitor” pe problema vaccinului şi implicat direct prin fundaţia sa în realizarea noului vaccin.

In interviu, cercetătoarea Milkovits susţine că virusul Covid19 nu a „apărut în mod natural” ci a fost „manipulat” într-un laborator, aceasta a precizat că virusul ar fi avut nevoie de 800 de ani să ajungă de la SARS-1 la Covid19.

De asemenea, Judy Milkovits a afirmat că purtarea mănuşilor şi a măştilor chirurgicale ne va transforma într-o populaţie imunodeficientă şi va mări riscul de infecţii de tot felul.

Doctorii încep sa vorbească

Documentarul prezintă şi fragmente din vlogurile unor doctori angajaţi în lupta cu Covid19 care mărturisesc că sunt forţaţi să scrie Covid19 pe toate certificatele de deces.

Aceștia precizează că organismul nostru intra în contact zilnic cu numeroase bacterii şi viruşi. Purtarea mănuşilor şi a măştii ar urma astfel să ducă la o scădere a eficienţei sistemului nostru imunitar, şi prin urmare la apariţia a numeroase boli.

Sistemul nostru imunitar este obişnuit cu atingerile. Împărtăşim bacterii, bacterii stafilococice, streptococice, viruşi. Dezvoltăm zilnic un răspuns imunitar la aceste lucruri. Când îmi iei posibilitatea asta, sistemul meu imunitar scade. Dacă mă izolez, sistemul meu imunitar scade.

Judy Milkovits

Judy Milkovits a intrat în atenţia publicului în 2011 datorită unui scandal, când a fost reţinută cinci zile în arest, fără a fi acuzată oficial, iar locuinţa i-a fost percheziţionată fără mandat. Cercetătoarea era doar suspectată că ar fi adus acasă un caiet şi un calculator dintr-un laborator unde lucra, în cele din urmă acuzaţiile au fost retrase. Din declaraţiile acestea reiese că întreaga poveste s-a terminat cu o interdicţia judecătorească ca Judy Milkovits să vorbească timp de cinci ani despre caz.

O cenzura fără precedent, FaceBook & YouTube – noua miliție a gândirii

Documentarul este realizat sub formă de interviu, iar afirmaţiile făcute sunt prezentate în mod clar că opinia cercetătoarei Judy Milkovits, interviul nu are nimic în comun cu Fake News. Noua pandemie de Covid19 a impus în mod arbitrar o „nouă viziune mondială”, anume că cetăţenii planetei trebuie consideraţi din start „oameni fără discernământ”. Astfel, nişte oameni „cu capul mai mare” trebuie să decidă pentru noi ce informaţii avem voie să primim şi ce nu, ce vaccinuri trebuie să primim sau ce tehnologii precum 5G sau RFID să fie implementate, etc.

Suntem consideraţi din start „incapabili” să luăm decizii în virtutea liberului arbitru, în realitate totul pare a se rezuma la anularea liberului arbitru. Este de la sine înţeles că oamenii care nu cred versiunea oficială nu vor accepta tot ce se zice în unul din miile de filmuleţe care sunt urcate în fiecare minut pe Facebook sau Youtube. Cele mai fundamentale drepturi încep să fie puse între paranteze, iar o dictatură monstruoasă începe să apară la orizont, la fel ca şi nazismul sau comunismul, şi aceasta se legitimează pe „binele comun”.

Au scris despre asta:

# PLANdemic Oficial

https://plandemicmovie.com/

# Imperfectplan

Plandemic Video Of Dr Judy Mikovits Has Been Banned

# Latimes

Facebook_and YouTube race to squash viral video full of coronavirus lies

# Pennlive

The Plandemic’: Facebook&YouTube race to squash viral video full of coronavirus lies

# Washingtonpost

Who is Judy Mikovits in ‘Plandemic,’ the coronavirus conspiracy

***

Războiul informațional

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*